voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Μπραβο για την περιγραφη McLein...
Εγώ βλέπω επιρροές από pouranger.
Μπραβο για την περιγραφη McLein...
Mπααα...καμία σχέση....ο παππούλης είναι κλάσεις ανώτερος...κ είναι το φυσικό του...εγώ σε 5 λεπτάκια το έγραψα...;)Εγώ βλέπω επιρροές από pouranger.
ρε γραφις μερικα ψεματαMπααα...καμία σχέση....ο παππούλης είναι κλάσεις ανώτερος...κ είναι το φυσικό του...εγώ σε 5 λεπτάκια το έγραψα...;)
ρε γραφις μερικα ψεματα
αφτο το ξεχασες αλα εγο δε ιπα για μπιντεδες για ταναποδα φρεατια σου παΤι ψέμματα ρε ?????? Επειδή δεν είπα οτι σε πήρε ο ύπνος καθώς μιλούσε η γκόμενα για τα παιδικά της χρόνια ?
Αφού δεν είμαι του χώρου ρε αφεντικό....δεν τα ξεχωρίζω ακόμη....αφτο το ξεχασες αλα εγο δε ιπα για μπιντεδες για ταναποδα φρεατια σου πα
αφου σιμερα ξερις που ιμουνα εσι το κανονισες τι λες παλιΑφού δεν είμαι του χώρου ρε αφεντικό....δεν τα ξεχωρίζω ακόμη....
Στο φροντιστήριο σήμερα που καθαρίζαμε κ ξεβουλώναμε τις τούρκικες...δεν μου είπες τίποτα....
αφου σιμερα ξερις που ιμουνα εσι το κανονισες τι λες παλι
ρε κοτοσαντουιτς γιατι δε με αφισες να παρο μεσα στο μαγαζιΆσε τα γκολ στ'αποδυτήρια....τώρα μιλάμε για το παιχνίδι στο γήπεδο....
Ρε μαλάκα το παληκάρι δεν είδες οτι έμεινε κάγκελο όταν του ζήτησες ολόκληρο βαρελάκι μπύρας κ κοτομπίφτεκο ?????ρε κοτοσαντουιτς γιατι δε με αφισες να παρο μεσα στο μαγαζι
σπιτι μου χη κανι δορο το γινεκακι μπιρτεντες που θες να ξεροΡε μαλάκα το παληκάρι δεν είδες οτι έμεινε κάγκελο όταν του ζήτησες ολόκληρο βαρελάκι μπύρας κ κοτομπίφτεκο ?????
Πάλι καλά που μας έφεραν 2 ποικιλίες μαζί με τα μπυρόνια....
σπιτι μου χη κανι δορο το γινεκακι μπιρτεντες που θες να ξερο
γιαφτο ιρθαν,και οχι γιατι δε φοραγα κοστουμι ,ετσι μου πες και με βαζις να αγορασο νεα ρουχαΡε αφεντικό....το μαγαζί το πέρασες για το σπίτι σου ????
Δεν είδες οτι τα πράγματα ήταν κυριλλέ....???
Εκτός απ'το οτι ζήτησες βαρελάκι...το ζήταγες κ επίμονα πανάθεμά σε....χτύπαγες κ την κοιλιά σου στο τραπέζι...κ παραλίγο να έρθουν οι φουσκωτοί να μας ξαπλώσουν.....
γιαφτο ιρθαν,και οχι γιατι δε φοραγα κοστουμι ,ετσι μου πες και με βαζις να αγορασο νεα ρουχα
εγο πινο μονο μπιρα,αφου ζιτισες μπουκαλι πιοτο εγο ζιταισα βαρελακι για να κανο εφεKαλά τα ρούχα δε θα τα σχολιάσω....
Φαντάσου να μην ήσουν κ αφεντικό....
Ρε με το σμόκιν της δουλειάς έπρεπε να έρθεις ????
Πολύ ντράπηκα που ήσουν ντυμένος σα γαμπρός αλλά μύριζες σαν ασβός....
Τους είπα οτι φορούσες τα ρούχα της δουλειάς αλλά μάλλον δε με πίστεψαν...
Πάντως στο τραπέζι οι φουσκωτοί ήρθαν μια φορά επειδή κοπάναγες την κοιλάρα σου επάνω για να φέρουν βαρελάκι...κ την άλλη όταν γουργούριζε...κ έμοιαζε με βόμπα...
εγο πινο μονο μπιρα,αφου ζιτισες μπουκαλι πιοτο εγο ζιταισα βαρελακι για να κανο εφε
ετοτε με το βαρελακι πρεπι να μας βανανε σε κρεβατι,μας δουλεψανεMπουκάλι ζήτησα...για να μας βάλουν σε καναπέ...αλλιώς θα ήμασταν σε τραπέζι κ θα ήθελες 2 καρέκλες εσύ κ 2 εγώ για να κάτσουμε......
Το κρεβάτι το είχαν πάρει άλλοι που ήταν απ'το μεσημέρι εκεί....ετοτε με το βαρελακι πρεπι να μας βανανε σε κρεβατι,μας δουλεψανε
εγο το μεσιμερι ιμουνα στο σπιτι και μετα καφενιοΤο κρεβάτι το είχαν πάρει άλλοι που ήταν απ'το μεσημέρι εκεί....