old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Βασικα περνω 2 μερες τηλεφωνο απαντηση ουδεμια....γουαι;
Να βάλεις ιώδιο τύπε κ θα περάσει..Τρεις μπράβοι και μου εκαναν μια γρατζουνιά... (Προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφια με τη γρατζουνιά αλλα δε μπορω)
Τζούλια 20χρονων,Ελληνίδα,120€ η ώρα full εκτός πρωκτικο
Τελικα φτάσατε και σε αυτο το σημείο... Απόπειρα δολοφονίας... Καταγγέλλω γνωστο γραφείο του χώρου για απόπειρα δολοφονίας στο πρόσωπο μου. Εχω σταματησει να ασχολουμαι εδω και καιρο και εξυπηρετώ μονο φιλους με οτι καλύτερο εχω μονο και το ξέρουν όλοι οτι πλέον τα εχω παρατηςει και φτάσανε στο σημείο σημερα 3:30 το μεσημέρι να προσπαθήσουν να με σκοτώσουν εξω απο το σπιτι μου γιατι θεώρησε ενα γραφείο που έχασε δυο πουτάνες του πως ήρθαν να συνεργαστούν μαζι μου... Τρεις άνανδροι μπράβοι πισώπλατα και θρασύδειλα αποπειράθηκαν να με σκοτώσουν. Μεχρι εκει φτάνετε τυφλωμένοι απο την απληστία σας. Μεχρι εκει φτάνετε απο την ανικανότητα σας να συνεργαστείτε με τις πουτάνες σας... Δεν ασχολουμαι με καμια σας πουτανα γιατι δε τις εχω ανάγκη. Αλλα αυτο δε θα το αφησω ετςι. Τοσα χρονια στο χωρο τοσο αδελφές πισώπλατες δε συνάντησα. Ειχα εχθρούς και διαφωνίες αλλα ολα τα ελυνα μπροστα τους οχι πισώπλατα... Ειλικρινά είστε το πιο χυδαίο είδος που υπάρχει... Θα χρειαστείτε αλλους τρεις μπράβους για να με σκοτώσετε... Και ενω κατάλαβαν πως δεν εχω καμια σχεση με τη πουτανα τους που τους εκανε και τους κανει ρεζίλι δεν ειχαν τα αρχιδια να με πάρουν να ζητήσουν μια συγνωμη. Νομίζετε θα φοβηθώ τρεις μπράβους και δε θα μιλήσω. Θα προσλάβετε τρεις μπράβους τωρα να με φυλάνε για να μη πάθω τιποτα γιατι ολη η αςτυνομια ξερει ποιοι είστε... Επρεπε να με είχατε σκοτώσει... Πισώπλατες κότες...
Μια χαρα θα περασει... Αλλα αυτο που εγινε χτες δε θα τους δωςω τη χαρα να περασει ετςι ευκολα. Ο φιλος Αντρεας Κ. με το μαυρο grand Cherokee που προφανως πίστευε πως θα με σκότωνε και θα έφευγε χωρις να δω τη πινακίδα του ο άλλος φιλος του που συχνάζει γλυφαδα και κολωνακι Χρηστος Π. Πιστεύουν πως πληρώνοντας πολιτικούς και αστυνομικούς θα έρχονται εξω απο το σπιτι του καθενός και θα επιχειρούν να τον σκοτώσουν επειδή δυο πουτάνες τους αποφάσισαν να φύγουν απο το γραφείο τους. Εγω εκπαιδεύω γυναικες.... Γυναικες. Και με γυναικες συνεργάζομαι οχι με πουτάνες. Οταν λοιπόν έδιωξα τη πουτανα σε καμια περιπτωση δε θα την δεχόμουν ξανα πίσω. Αλλα αυτοι πιστεύοντας πως θα επιστρέψει σε μένα η Σουλα και η Ελλη ήρθαν εξω απο το σπιτι μου... Τους προκαλώ να έρθουν μπροστα μου δημόσια εξω απο τη γαδα να χτυπήθουμε και οχι πισώπλατα σαν κότες και να κρύβονται μετα. Εγω εχω παραδεχτεί τι κανω και νιωθω περήφανος για αυτο που κανω. Αυτοι εχουν μάθει να συνέργαζονται με πουτάνες και να απειλούν και να τρομοκρατούν. Φτάσανε και στο σημείο να σκοτώσουν; Επρεπε να με ειχαν σκοτώσει.
Με τετοια φατσα που εχεις οποίος θα σε εβλεπε στο δρομο θα σε βαραγε...και στα αρχιδια μασ τι κανεις εσυ με το κολο γραφειο σου και τους αλους..!
Με τι μουτρα θα πας εσυ στν ΓΑΔΑ με του που θα σε δουνε θα σα βαρανε και χωρις να φταις..! Εδω δεν ειναι Site για ανακρισεις!!
ξέρεις και την φάτσα του μεγάλε; καρφώθηκες απ το πρώτο μήνυμα κιόλας;;
Κι εγώ την ξέρω τύπε αλλά δεν έχω καμιά σχέση με το ξύλο, είμαι φιλήσυχος πολίτης.
Μια χαρα θα περασει... Αλλα αυτο που εγινε χτες δε θα τους δωςω τη χαρα να περασει ετςι ευκολα. Ο φιλος Αντρεας Κ. με το μαυρο grand Cherokee που προφανως πίστευε πως θα με σκότωνε και θα έφευγε χωρις να δω τη πινακίδα του ο άλλος φιλος του που συχνάζει γλυφαδα και κολωνακι Χρηστος Π. Πιστεύουν πως πληρώνοντας πολιτικούς και αστυνομικούς θα έρχονται εξω απο το σπιτι του καθενός και θα επιχειρούν να τον σκοτώσουν επειδή δυο πουτάνες τους αποφάσισαν να φύγουν απο το γραφείο τους. Εγω εκπαιδεύω γυναικες.... Γυναικες. Και με γυναικες συνεργάζομαι οχι με πουτάνες. Οταν λοιπόν έδιωξα τη πουτανα σε καμια περιπτωση δε θα την δεχόμουν ξανα πίσω. Αλλα αυτοι πιστεύοντας πως θα επιστρέψει σε μένα η Σουλα και η Ελλη ήρθαν εξω απο το σπιτι μου... Τους προκαλώ να έρθουν μπροστα μου δημόσια εξω απο τη γαδα να χτυπήθουμε και οχι πισώπλατα σαν κότες και να κρύβονται μετα. Εγω εχω παραδεχτεί τι κανω και νιωθω περήφανος για αυτο που κανω. Αυτοι εχουν μάθει να συνέργαζονται με πουτάνες και να απειλούν και να τρομοκρατούν. Φτάσανε και στο σημείο να σκοτώσουν; Επρεπε να με ειχαν σκοτώσει.
Τύπε σε βαράγανε τρεις μπράβοι με σιδερογροθιές και το μόνο που έπαθες ήταν μια γρατζουνιά;
Ρε παιδιά ο Iron man δουλεύει το Sin City;
τελικα εκει το κλαμπακι με πουτανες στο γκαζι βαρεσε κανονι?