analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Λιζα 24χρονων,Ελληνίδα,150€ η ώρα,full εκτός απο πρωκτικο
Τί σκατά full είναι αν δεν έχει πρωκτικό ????????
Λιζα 24χρονων,Ελληνίδα,150€ η ώρα,full εκτός απο πρωκτικο
μη μου μιλάτε για αλλά γραφεία γιατί στο παρελθόν είχα ανάλογες συνεργασίες. Όπου άλλες φωτογραφίες βλέπετε και άλλη έρχετε. Εδώ τουλάχιστον ότι βλέπετε θα έρχετε. Δε θα δεχτώ καμία σύγκριση με αλλά γραφεία.Με αυτές τις photos δεν κάνετε δουλειά. Βγάλτε κανονικές photos, όπως τα υπόλοιπα γραφεία, και μετά το συζητάμε....
Μάλλον δεν με έπιασες. ΔΕΝ βλέπουμε κάτι, αυτό είναι το θέμα...μη μου μιλάτε για αλλά γραφεία γιατί στο παρελθόν είχα ανάλογες συνεργασίες. Όπου άλλες φωτογραφίες βλέπετε και άλλη έρχετε. Εδώ τουλάχιστον ότι βλέπετε θα έρχετε. Δε θα δεχτώ καμία σύγκριση με αλλά γραφεία.
σέβομαι σαφώς την επιθυμία σας θα το συζήτησω με τα κορίτσια μου και ισως σύντομα κάνουν πιο αποκαλυπτική φωτογράφιση. Τι ακριβώς επιθυμείτε να δείτε για να εχω μια εικόναΜάλλον δεν με έπιασες. ΔΕΝ βλέπουμε κάτι, αυτό είναι το θέμα...
200 χωρις πρωκτικο και μας το παρουσιαζει full. Κακη αρχη εκαναν...! Ερασιτεχνες..!Λες ότι έχεις συνεργαστεί με άλλα γραφεία και ότι έχεις δουλέψει εξωτερικό και μας ρωτάς πως πρέπει να είναι οι photos σε ένα site για cg? Μάλλον κουβεντιάζουμε χωρίς λόγο...
Εσύ από αυτό που σου έγραψα και από τις photos που έχουν τα άλλα γραφεία, κατάλαβες ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν οι photos πρόσωπο. Επίσης ότι θέλω να σου την πω...Μαλλον ψάχνετε να βρείτε αφορμές για τσάμπα συζητήσεις. Αν πχ ζητάτε πρόσωπο αυτό ειναι αδύνατον. Αυτό εννοούσα εγώ. Όπως σας είπα τα κορίτσια είναι Ελληνίδες δεν ειναι ξένες ώστε να ανεβάζουν φωτογραφία με πρόσωπο χωρίς να τους ενδιαφέρει. Αν ασχολείσαι και εσύ με αυτό το σπορ καιρό θα το ήξερες. Μη ψάχνεις λοιπόν να μου την πεις. Με αγάπη μαρια.
Ειπες αλλαξε διευθυνση το μαγαζι? LAST YEAR...! Δεν ξεκινησες καλα (με το νεο σου ονομα)Μαλλον ψάχνετε να βρείτε αφορμές για τσάμπα συζητήσεις. Αν πχ ζητάτε πρόσωπο αυτό ειναι αδύνατον. Αυτό εννοούσα εγώ. Όπως σας είπα τα κορίτσια είναι Ελληνίδες δεν ειναι ξένες ώστε να ανεβάζουν φωτογραφία με πρόσωπο χωρίς να τους ενδιαφέρει. Αν ασχολείσαι και εσύ με αυτό το σπορ καιρό θα το ήξερες. Μη ψάχνεις λοιπόν να μου την πεις. Με αγάπη μαρια.
όπως σας είπα οι φωτογραφίες αντικατοπτρίζουν την απόλυτη πραγματικότητα. Κάποια κορίτσια έχουνε κάποια έξτρα κιλά αλλά είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν λάτρες αυτών των γυναικών. Να διευκρινίσω επίσης γιατί είχα ένα άτυχες τηλεφώνημα με κάποιον που ήταν και αγενης πως εξυπηρετούμε η γνωστο πελάτη η πελάτη συστημένο απο ήδη γνωστο πελάτη. Οποίος επιθυμεί να γίνει Πελατης μας ας καλέσει να τον ενημερώσω σχετικά.Τα κορίτσια είναι λιγάκι παχιά ή μου φαίνεται...Ειδικά σε αυτές που προτιμούν να δείξουν μόνο αστράγαλο!!
το γραφείο άλλαξε διεύθυνση και εχω ενημερωθεί και για το παρελθόν του όπως εχω ενημερωθεί και για όσα λάθη έχουν γίνει τα οποία σκοπεύω να αλλάξω.Ειπες αλλαξε διευθυνση το μαγαζι? LAST YEAR...! Δεν ξεκινησες καλα (με το νεο σου ονομα)
Το γραφείο μας πλέον ειναι ιδιοκτησία των κοριτσιών. Εγώ που απαντάω τηλ ήμουν πρώην call girl στο εξωτερικο. Για όσες επιθυμούν συνεργασια με το γραφείο μας μπορούν να καλέσουν ελεύθερα. Προσφέρουμε πολύτιμη συνεργασια με βάση το σεβασμό και τη κατανοηση. Ότι ζητάνε τα κορίτσια ειναι όλα δικά τους με Μονή επιβάρυνση έξοδα τηλεφωνήτριας και οδηγού εφόσον επιθυμούν. Δεν πληρώνουμε προστασια η περιττόυς μεσάζοντες. Στη καριέρα μου βίωσα καταστάσεις που κορίτσι απο 150 € την ώρα έπαιρνε δικά της 20 η 30. Αυτά ας ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Ισως κάποιες τιμές στο γραφείο να σε κάποια κορίτσια σας φανούν πολλά αλλά πιστέψτε με γιατί τις εχω γνωρίσει προσωπικά τα αξίζουν ολα.
Τα οποια συνεχιεις ακριβως τα ιδια.το γραφείο άλλαξε διεύθυνση και εχω ενημερωθεί και για το παρελθόν του όπως εχω ενημερωθεί και για όσα λάθη έχουν γίνει τα οποία σκοπεύω να αλλάξω.