trelidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και εσυ τις βοηθησες βαζοντας τις στη πορνεια.και μας πουλας και ηθικη τωραΚαι πως το έμαθε η μανα της μαλακα ξερεις;;;; Τι Περναγε σπιτι της ξερεις οτι της το ειπε η ίδια το ξερεις; Οτι ήθελε να φυγει απο το σπιτι της το ξερεις.; Παλιο μαλακές... Σιχάθηκα τα παντα... Εμενα κατηγόρησαν εχθροί και γονείς οτι φταίω ενω εγω απλώς στήριζα τα κοριτςια που ερχόντουσαν με τόσα προβληματα απο το σπιτι τους... Κατηγορώ τον εαυτο μου που έβγαλα έστω και ενα ευρώ απο αυτά τα κοριτσια... Και ειμαι κατάπτυστος και εγω... Δε φαντάζεστε τι ψυχολογικά προβληματα αντιμετώπισα για να εχουν μια ιδανική ψυχολογια ώστε να μπορουν να βρουν μια ισορροπία σε αυτη τη δουλεια. Κορτισια που έτρωγαν ξύλο απο γονείς. Κοριτσια που τις βίαζαν για χρονια κορτιτσια που τις εγκατέλειψαν οταν ηταν μικρές κοριτςια που ήρθαν να βγάλουν λεφτα για ενα καλύτερο μέλλον μακρια απο ολα αυτά. κοριτσια που μόνη τους απόλαυση ηταν τα ναρκωτικά και που εγω προσπάθησα να τις σταματήσω. Γιατι εκει έβρισκαν διέξοδο απο τα οικογενειακά τους προβληματα.
Σε ενα απο αυτά τα κοριτςια ειδα κατι ομορφο κατι αθώο κατι που ισως δεν ειχαν καταφέρει να τις καταστεψουν και την αγάπησα αλλα δυστυχως η απληστία και το παρελθον κατέστρεψαν τα παντα...
Εγω οπως λοιπόν θα έχετε όλοι καταλαβει εχω τελειώσει με αυτη τη δουλεια και το μονο που θα κανω στο εξής ειναι να προσφέρω οτι εχω μάθει στα κοριτςια που θέλουν να ασχοληθούν και στους πελάτες που θέλουν πραγματικά να περάσουν καλα...