Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
και καπου στην μεση κρυβεται και η μονικα σερβα pilofori
γαμημενε ,ξυνεις πληγες!και καπου στην μεση κρυβεται και η μονικα σερβα pilofori
κάτσε να τελειώσει με το peeling πρώτα και μετά θα μας πει ότι ανακάλυψε την Αμερική...αντε ξεμπροστιασε γιατι ειναι αργα και πρεπει να παμε και για υπνο
αφου ξερεις που ειναι η βρωμα γιατι δε μιλας εσυ?λεγε ποιος.νικνειμςΑναφέρετε εδω και καιρο γιατι με πιάσανε και το λέτε και το ξαναλετε μαλακές πιστεύοντας πως μου κανετε κακο... Είστε τοσο ανάξιοι... Με πιάσανε γιατι πολυ απλά δε πληρώνω κανεναν και προφανως καποιος απο τους ανταγωνιστές που έχανε λεφτα εξαιτίας μου με ήθελε εκτός συναγωνισμού. Στην αστυνομία αφου τοσο σας ενδιαφέρει δεν αρνήθηκα καμια ευθύνη παραδέχτηκα τα παντα και το μονο που με ένοιαζε ηταν τι κανουν τα κοριτςια. ρωτησε κανεις τι προβληματα ειχαν μετα τα κορτισια με τις οικογένειες τους;;;; Ρώτησε κανεις σε ποιον στράφηκαν μετα να τις στηρίξει.... Σε εμενα... Είστε πολυ λίγοι μπροστα μου ειλικρινά. Σας ακούω και γελαω κατσαρίδες... Κουραδομαγκες... Και φυλακή θα έκανα φτανει κανενα απο τα κοριτςια μου να μη Περναγε αυτά που πέρασανε... Ζητάτε φωτογραφίες απο ελληνιδες γιατι Και καλα ειναι σκοτεινές... Ειναι σκοτεινές γιατι οταν καποιος κατάλαβε τη ταυτότητα ενός κοριτσιού εκβίαζε... Μαλακές... Άχρηστοι...
Υποκριτές... Αν δεν Μαζευτείτε οι σοβαροί πελάτες να οργανωθείτε και να διώξετε τη σαπίλα παντα θα εξουσιάζουν οι κατσαρίδες και μαλιςτα οι χοντρές
Ειλικρινά psolara78 το να σου απευθύνω το λογο ειναι σαν να μιλαω με σκατα... Γιατι αυτο ειςαι για μένα μια μεγάλη κουραδα που δυστυχως επιπλέει... Και εχει και δικαίωμα . Τέλος μαζι σου.
Ακομα ομως δεν ειναι αργα... Αποφάσισα να μη παιρνω ουτε ενα ευρώ απο τα κορτισια και ετςι θα μπορώ ανεπηρέαστος απο το νομο και απο τους μαλακές να τις βοηθήσω. οποιος πελατης λοιπόν ειναι Σοβαρός και το μονο που επιθυμεί ειναι να γνωρισει αξιόλογες περιπτώσεις τωρα και στο μέλλον και να περαςει όμορφα μπορεί να με γνωριςει. Οχι πίσω απο ενα τηλέφωνο αλλα απο κοντα. Δε κρύβομαι δεν φοβάμαι δεν ειμαι απρόσωπος... Ελάτε να γνωριστούμε να ανταλλάξουμε απόψεις να πουμε τι επιθυμούμε και ειμαι σιγουρος πως θα αλλάξουν παρα πολλα...
- στο μέλλον τα κοριτςια θα δίνουν άμεσα το τηλέφωνο τους στους πελάτες και θα κανονίζουν μόνες τους.
- εγω προσωπικά θα τις ενημερώνω με παρουσία δικηγόρου τι δικαιώματα εχουν.
- και όσους καλούς πελάτες εχω θα τις συστήνω.
- δωξα το θεό οικονομική ανάγκη δεν εχω. Και δε ζητάω τιποτα...
- και πιστέψτε με για ολα οσα έκανα στο παρελθον εγω τιμωρήθηκα με το χειρότερο τροπο... Εχασα τη γυναικα που αγάπησα...
--- αλλα δε θα αφησω κανενα μάλακα και κανενα αρχιδι να καταστρέψει ξανα καμια ελληνίδα που αποφασίζει να κανει αυτη τη δουλεια....
τυπε εγω σε πιστευω...- και πιστέψτε με για ολα οσα έκανα στο παρελθον εγω τιμωρήθηκα με το χειρότερο τροπο... Εχασα τη γυναικα που αγάπησα...
Εγω άλλαξα τρόπο ζωής και πλέον σπουδάζω ψυχολογία και ζω διαφορετικά χωρις να ειμαι τυφλωμένος απο τα λεφτα. Τόσα χρονια ομως ειδα απο μεσα τι λασπη επικρατεί τι τεχνάσματα χρησιμοποιούν κάποιοι ποσο λινατσες ειναι πως προσπαθούν να εκβιάσουν κοριτςια και να καταστεψουν ζωές. Φτανει πια λαμόγια... Θα ακολουθήσουν και λεπτομέρειες για το τροπο σας...
απ!εδω σε θέλω τωρα μαστορα....πως το εμαθε?της το σφυριξε καλοθελητης του στυλ κυρα ταδε μου,η κορη σου γαμιετε επι χρημασι η τι....?Ειπώθηκε πως έμαθε η μαμά μιας νεαρής που δούλευε σε σένα βλάκα,
έκανε καταγγελία και έτσι ξεκίνησε η αποκαθήλωση σου μαλάκα για δεύτερη φορά
ξέρω γω με τις ξεκωλιάρες...απ!εδω σε θέλω τωρα μαστορα....πως το εμαθε?της το σφυριξε καλοθελητης του στυλ κυρα ταδε μου,η κορη σου γαμιετε επι χρημασι η τι....?
μου φαινεται πως ξερεις πολλα παραπανω απο αυτα που γραφεις αλλα η ωρα πηγε αργα κ το ποιον του τυπου απλα με διασκεδαζει κ δε μ ενδιαφερουν οι οποιες λεπτομερειες...καποια αλλη φορα ισως...ξέρω γω με τις ξεκωλιάρες...
αν αναφερεται στο δικό μας site γιατί τον κρατάμε ακόμα εδω?Σε καθε ανεξάρτητο κοριτσι
- στέλνουν ενα δικο τους πελατη πλέον ξερω ποιοι ειναι
- πληρώνει τα κορτισια και το παίζει ο καλυτερος Πελατης
- μετα λέει πως εχει ενα φιλο που εχει δικο του σαιτ και με μια απλή καταχώρηση θα δεκαπλασιαστεί τα ραντεβού της
- μετα της λέει πως αν κανει διαφημίσει στο σαιτ και πληρώσει θα της φτιάξουν κριτικές και θα βάλουν ολους τους φιλους τους να γράψουν κριτικές.
- και οτι αν το κορτιτσι αρνηθεί να κανει αυτά τοτε θα εξαπολύσουν ολους τους κλώνους και θα την θάψουν απο άσχημα σχολια...
- ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ
- και επειδή ισως δε καταλαβαινει σε ποιον αναφέρομαι ειναι ο χοντρος μπεκρής Ιδιοκτητης σαιτ ψεύτο νταβάς άχρηστος ξεφτίλας...
το βλέπουμε...Και πως το έμαθε η μανα της μαλακα ξερεις;;;; Τι Περναγε σπιτι της ξερεις οτι της το ειπε η ίδια το ξερεις; Οτι ήθελε να φυγει απο το σπιτι της το ξερεις.; Παλιο μαλακές... Σιχάθηκα τα παντα... Εμενα κατηγόρησαν εχθροί και γονείς οτι φταίω ενω εγω απλώς στήριζα τα κοριτςια που ερχόντουσαν με τόσα προβληματα απο το σπιτι τους... Κατηγορώ τον εαυτο μου που έβγαλα έστω και ενα ευρώ απο αυτά τα κορτισια... Και ειμαι κατάπτυστος και εγω... Δε φαντάζεστε τι ψυχολογικά προβληματα αντιμετώπισα για να εχουν μια ιδανική ψυχολογια ώστε να μπορουν να βρουν μια ισορροπία σε αυτη τη δουλεια. Κορτισια που έτρωγαν ξύλο απο γονείς. Κορτισια που τις βίαζαν για χρονια κορτιτσια που τις εγκατέλειψαν οταν ηταν μικρές κοριτςια που ήρθαν να βγάλουν λεφτα για ενα καλύτερο μέλλον μακρια απο ολα αυτά. κοριτσια που μόνη τους απόλαυση ηταν τα ναρκωτικά και που εγω προσπάθησα να τις σταματήσω. Γιατι εκει έβρισκαν διέξοδο απο τα οικογενειακά τους προβληματα.
Σε ενα απο αυτά τα κοριτςια ειδα κατι ομορφο κατι αθώο κατι που ισως δεν ειχαν καταφέρει να τις καταστεψουν και την αγάπησα αλλα δυστυχως η απληστία και το παρελθον κατέστρεψαν τα παντα...
Εγω οπως λοιπόν θα έχετε όλοι καταλαβει εχω τελειώσει με αυτη τη δουλεια και το μονο που θα κανω στο εξής ειναι να προσφέρω οτι εχω μάθει στα κοριτςια που θέλουν να ασχοληθούν και στους πελάτες που θέλουν πραγματικά να περάσουν καλα...