psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Με τις μαγκιές που πουλάς, από τον 7ο της ΓΑΔΑ σε βλέπω να μας στέλνεις φωτόΔυο hummer θα αγοράσω αυτή τη φορα
Με τις μαγκιές που πουλάς, από τον 7ο της ΓΑΔΑ σε βλέπω να μας στέλνεις φωτόΔυο hummer θα αγοράσω αυτή τη φορα
Στα αρχιδια μας...Νεο-πλουτισμος, παπατζιλικι του κερατα, και το παιζεις Παππα-Τζιμ γαμαω... Απο μενα φραγκο δεν θα παρεις.. Ας ειναι αλλοι τα κοροιδα..Όσο αφορά το μαγαΖι ανοίγει 12 Σεπτέμβρη αλλα αυτο παντα σας έκαιγε λιγούρια οτι εγω προοδεύω και παω μπροστα ενω εσείς μένετε παντα λιγούρια... Δυο hummer θα αγοράσω αυτή τη φορα
εγώ από την άλλη θα σχολιάσω μια κατάσταση που πλέον έχει καταντήσει σχεδόν γραφική. σχεδόν σε κάθε τόπικ εδώ μέσα, από τα μπουρδέλα των 10 ευρώ και τα στούντιο των 50, μέχρι στα call girl και στα city tour, θα βρεθούν πάντα κάποιοι που θα γκρινιάζουν για τις υπηρεσίες, για τις τιμές, για τις φωτογραφίες, για το ένα, για το άλλο... έλεος πια!
ο καθένας κάνει κουμάντο στη δουλειά του και στην τσέπη του. Το έχω πει και το ξαναλέω, κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να κάνει οτιδήποτε. Αν δεν σας αρέσει το deal που προσφέρει ο οποιοσδήποτε, το προσπερνάτε και πάτε εκεί που θεωρείτε ότι υπάρχει value for money. Το να επιμένετε σε μια καλοπροαίρετη (οκ δεν το πιστεύω για όλους αυτό) αλλά απολύτως μη εποικοδομητική γκρίνια, γίνεται κουραστικό για όλους μας.
χθες τον ρώτησα για φωτό, είπε δεν παίζουν παρά μόνο σε στενό κύκλο. Αυτό μαζί με την τιμή ήταν αρκετά για να μην ασχοληθώ περαιτέρω. Τώρα θα κάτσω να ανοίξω διάλογο μαζί του για τις τιμές ή για το πακέτο τιμών, για τον κλειστό κύκλο που λέει ότι θέλει και θα βγω και στην επίθεση μιλώντας για νεοπλουτισμό, αστυνομίες κλπ κλπ λες και μου έκανε κανένα κακό; Πραγματικά χέστηκα και είμαι και σίγουρος ότι χέστηκε και αυτός. Το κάθε γραφείο/ανεξάρτητη/μπουρδέλο/στούντιο κλπ κοστολογεί τις υπηρεσίες όπως γουστάρει, δικαίωμά του και δικαίωμά μας να τους προτιμήσουμε ή όχι. Η αγορά είναι μεγάλη και υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που λένε. Μη το κουράζετε άλλο με την γκρίνια.
ΥΓ: Κάποτε σε παρόμοιο σχόλιο είχε δώσει παραδείγματα όπου τύπος πηγαίνει κάθε μέρα έξω από αντιπροσωπία mercedes και κράζει τις τιμές τους λέγοντας ότι στην ίδια τιμή μπορεί να αγοράσει άλλα αυτοκίνητα και ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό ενώ τα χώνει και σε όσους νεόπλουτους-κορόιδα ψωνίζουν από κει. Ή ξέρω γω πάει έξω από τα starbucks με φραπέ στο χέρι να κράζει τις τιμές τους και να τους λέει 'έτσι όπως το πάτε θα κλείσετε'... Φανταστείτε αυτήν την εικόνα για να καταλάβετε ότι κάποιοι το έχετε κουράσει. Και μη μου πείτε ότι συγκρίνω merdeces κλπ με sin city, παραδείγματα δίνω για να καταλάβετε ότι την πολιτική της κάθε επιχείρησης την επιλέγει το αφεντικό και την διαμορφώνει ανάλογα με την κίνηση που έχει. Αν τον παίρνει πχ μετά από 6 χρόνια κρίσης να πουλάει τον καφέ 5 ευρώ, προφανώς υπάρχει κοινό και προφανώς δεν έχει καμία αξία η γκρίνια καθενός. Και μιλάμε για ένα κατά την γνώμη μου πλήρως υπερκοστολογημένο προϊόν (για να μη πείτε πάλι ότι κάνω συγκρίσεις ή οτι υπερασπίζομαι το γραφείο).
ΥΓ2: Πέρα από την γκρίνια, υπάρχει και κάτι χειρότερο. Το βλέπουμε και αυτό.
Φίλε δεν είναι ακριβώς έτσι.
Εδώ είναι forum δεν είναι αγγελίες.
Στις αγγελίες βάζει ο καθένας την δικιά του, ζηταει ότι ζητάει, σου κάνει η δεν σου κάνει, το προσπερνας.
Στα forum γράφεις ότι γράφεις και θα έχεις και την κριτική και το κράξιμο και τον αντίλογο όπως θα έχεις και την επικρότηση.
Αυτό γίνεται σε ολα τα forum ανεξαρτήτως αν είναι για εστιατόρια, για ξενοδοχεία ή για call girls.
Δεν είναι γκρίνια είναι απόψεις.
Μη κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Υπάρχει η άποψη, υπάρχει και η γκρίνια. Για την επαναλαμβανόμενη/εμμονική γκρίνια ορισμένων μίλησα, όχι για την άποψη που μπορεί να γράψει ο καθένας και πολύ καλά θα κάνει. Την άποψη την λες και δεν το συνεχίζεις. Όταν όμως η συζήτηση φτάνει στις προσβολές, επιθέσεις, κατάρες, αστυνομίες, προσωπικές αντεγκλήσεις κλπ δεν είναι άποψη και το θέμα πάει αλλού.
τύπε, για πουτανοκαταστάσεις μιλάμε, το τυπάκι το παιζει κουλ ενώ έχει φορέσει τα βραχιολάκια κ το χαμμερ πήγε για πλειστηριασμό, ως γνωστόν.Μη κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Υπάρχει η άποψη, υπάρχει και η γκρίνια. Για την επαναλαμβανόμενη/εμμονική γκρίνια ορισμένων μίλησα, όχι για την άποψη που μπορεί να γράψει ο καθένας και πολύ καλά θα κάνει. Την άποψη την λες και δεν το συνεχίζεις. Όταν όμως η συζήτηση φτάνει στις προσβολές, επιθέσεις, κατάρες, αστυνομίες, προσωπικές αντεγκλήσεις κλπ δεν είναι άποψη και το θέμα πάει αλλού.
Μη κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Υπάρχει η άποψη, υπάρχει και η γκρίνια. Για την επαναλαμβανόμενη/εμμονική γκρίνια ορισμένων μίλησα, όχι για την άποψη που μπορεί να γράψει ο καθένας και πολύ καλά θα κάνει. Την άποψη την λες και δεν το συνεχίζεις. Όταν όμως η συζήτηση φτάνει στις προσβολές, επιθέσεις, κατάρες, αστυνομίες, προσωπικές αντεγκλήσεις κλπ δεν είναι άποψη και το θέμα πάει αλλού.
Τουλαχιστον στις αντιπροσωπιες κανεις και κανα test-drive ή κοιτας τα μοντελα...εδω?εγώ από την άλλη θα σχολιάσω μια κατάσταση που πλέον έχει καταντήσει σχεδόν γραφική. σχεδόν σε κάθε τόπικ εδώ μέσα, από τα μπουρδέλα των 10 ευρώ και τα στούντιο των 50, μέχρι στα call girl και στα city tour, θα βρεθούν πάντα κάποιοι που θα γκρινιάζουν για τις υπηρεσίες, για τις τιμές, για τις φωτογραφίες, για το ένα, για το άλλο... έλεος πια!
ο καθένας κάνει κουμάντο στη δουλειά του και στην τσέπη του. Το έχω πει και το ξαναλέω, κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να κάνει οτιδήποτε. Αν δεν σας αρέσει το deal που προσφέρει ο οποιοσδήποτε, το προσπερνάτε και πάτε εκεί που θεωρείτε ότι υπάρχει value for money. Το να επιμένετε σε μια καλοπροαίρετη (οκ δεν το πιστεύω για όλους αυτό) αλλά απολύτως μη εποικοδομητική γκρίνια, γίνεται κουραστικό για όλους μας.
χθες τον ρώτησα για φωτό, είπε δεν παίζουν παρά μόνο σε στενό κύκλο. Αυτό μαζί με την τιμή ήταν αρκετά για να μην ασχοληθώ περαιτέρω. Τώρα θα κάτσω να ανοίξω διάλογο μαζί του για τις τιμές ή για το πακέτο τιμών, για τον κλειστό κύκλο που λέει ότι θέλει και θα βγω και στην επίθεση μιλώντας για νεοπλουτισμό, αστυνομίες κλπ κλπ λες και μου έκανε κανένα κακό; Πραγματικά χέστηκα και είμαι και σίγουρος ότι χέστηκε και αυτός. Το κάθε γραφείο/ανεξάρτητη/μπουρδέλο/στούντιο κλπ κοστολογεί τις υπηρεσίες όπως γουστάρει, δικαίωμά του και δικαίωμά μας να τους προτιμήσουμε ή όχι. Η αγορά είναι μεγάλη και υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που λένε. Μη το κουράζετε άλλο με την γκρίνια.
ΥΓ: Κάποτε σε παρόμοιο σχόλιο είχε δώσει παραδείγματα όπου τύπος πηγαίνει κάθε μέρα έξω από αντιπροσωπία mercedes και κράζει τις τιμές τους λέγοντας ότι στην ίδια τιμή μπορεί να αγοράσει άλλα αυτοκίνητα και ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό ενώ τα χώνει και σε όσους νεόπλουτους-κορόιδα ψωνίζουν από κει. Ή ξέρω γω πάει έξω από τα starbucks με φραπέ στο χέρι να κράζει τις τιμές τους και να τους λέει 'έτσι όπως το πάτε θα κλείσετε'... Φανταστείτε αυτήν την εικόνα για να καταλάβετε ότι κάποιοι το έχετε κουράσει. Και μη μου πείτε ότι συγκρίνω merdeces κλπ με sin city, παραδείγματα δίνω για να καταλάβετε ότι την πολιτική της κάθε επιχείρησης την επιλέγει το αφεντικό και την διαμορφώνει ανάλογα με την κίνηση που έχει. Αν τον παίρνει πχ μετά από 6 χρόνια κρίσης να πουλάει τον καφέ 5 ευρώ, προφανώς υπάρχει κοινό και προφανώς δεν έχει καμία αξία η γκρίνια καθενός. Και μιλάμε για ένα κατά την γνώμη μου πλήρως υπερκοστολογημένο προϊόν (για να μη πείτε πάλι ότι κάνω συγκρίσεις ή οτι υπερασπίζομαι το γραφείο).
ΥΓ2: Πέρα από την γκρίνια, υπάρχει και κάτι χειρότερο. Το βλέπουμε και αυτό.
Τουλαχιστον στις αντιπροσωπιες κανεις και κανα test-drive ή κοιτας τα μοντελα...εδω?
Θα συμφωνησω με τον Σκορπιο αποψεις λεμε και ΔΕΝ θα σταματησουμε να τις λεμε...
Η συζήτηση 8 στις 10 φορές όταν φτάνει εκεί είναι off-topic και έχει να κάνει με άλλα θέματα και οχι με τις τιμές ή υπηρεσίες.
Είτε έχει να κάνει με διαφορές που έχουν τα μέλη μεταξύ τους είτε γιατί κάποιος απάντησε σε κάποιον με λάθος τρόπο.
Σπάνια θα πει κάτι κάποιος και θα το συνεχίσει αν δεν υπάρχει κόντρα.
ρε φίλε ξέρεις τι με βάζει σε υποψίες?Καλημερα εγω σημερα ειμαι σε μια παραλια με τα κοριτςια και χαλαρώνουμε... Τιποτα απο οσα γράφετε δε μπορουν να χαλάσουν τη διαθεςη μας και την ηρεμία μας... Ευτυχως οταν καποιος ξερει πραγματικά ποιος ειναι ελάχιστοι μπορουν να τον αγγίξουν και να του χαλάσουν τη ψυχολογία... Είμαστε εδω για αυτούς που θέλουν να περνάνε καλά... Στο εξής θα συνεργάζομαι μονο με ελληνιδες αξιόλογες σοβαρές όμορφες με άψογες υπηρεσιες και θα απευθύνομαι σε πελάτες σοβαρους ακομα και αν ειναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Φαινόμενα με κοριτςια των 80 και 100 ευρώ με ερασιτεχνικές νοοτροπίες και επικίνδυνες προς ολους εδω δε θα βρείτε ποτε... Αν είμαι ακριβός; ναι... Και μονο ετςι μπορεί να γινει κατι αξιόλογο... Για πελάτες απελπισμένους επικίνδυνους που πανε στα κοριτςια των 80 εύρη φυσικα και δε θελω να απευθύνομαι... Θελω λίγους που σέβονται τον εαυτο τους... Θέλετε φτηνά;;;; Αλλου και μετα δώστε τα λεφτα σας σε γιατρούς.......
ώπα ώπα,ξανα φάουλ και στα λεω εγω που εχω σκάσει χρήματα για τις κοπέλες σου!Καλά δε θα διαφωνήσω οτι εδω ειναι λαϊκή και να ειςαι σίγουρος πως αλλου παω με αυτά τα κοριτςια απλά εδω περνάω και καλά γράφοντας... Να λέμε ομως και κάποιες αλήθειες. Για το ποση σαπίλα υπάρχει. Κανεις ως τωρα δε με ρώτησε για τα κοριτςια όλοι έχετε προβλημα μαζι μου εδω και χρονια τρώγεστε και σκάτε απο τη ζήλια σας για το ποια μουνια γαμαω ποσά μαγαζιά εχω ποσά χαμερ ποσά κοριτσάκια εχω παρει στο λαιμό μου και μαλακιες... Σκάτε που ειμαι κύριος απεναντι στα κοριτςια και ακομα και μετα το περιστατικό με την αστυνομία όλες επέστρεψαν σε εμενα ενω όλοι ξέρουμε πως πολλα γραφεία τις πλησίασαν... Ας μη ανοιξω λοιπόν το γαμω στομα μου και παρω πολλούς μαζι μου... Γιατι εχω πολλα να πω και δε φοβάμαι κανεναν εχθρό... Όλοι κρύβεστε η πίσω απο τον υπολογιστή σας η πίσω απο την θέση εξουσίας που έχετε η πίσω απο ενα αντίπαλο γραφείο αλλα κανεις δεν εχει τα αρχιδια να βγει προς τα εξω και να γνωριςει κατα πρόσωπο τον πελατη οπως κανω εγω... Μη μου μιλάτε λοιπόν για γαδα γιατι εμενα λέτε σαπίλα αλλα αλλου ειναι η πραγματική σαπίλα... Εγω το χαμερ θα το ξαναπάρω και αλλα τόσα γιατι ειμαι κύριος και ξερω να φέρομαι σωστά στα κοριτςια και στους πελάτες ενω εσείς θα μείνετε μια ζωη σαπίλα και θα κυνηγάτε ανθρώπους σαν εμενα
Πρέπει να ντρέπεσαι γι' αυτά που έγραψες για gianevan και alpula.