xristossef
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2014
- Like
- 489
- Πόντοι
- 21
για μισο λεπτο για να καταλαβω τι γινετε εδω.....μας μιλαει συνεχεια για χαρτια κτλ δηλαδη θα κανουμε σεχ χωρις προφυλακτικο με αυτες τις κοπελες !!!!
Μην ακούω μαλακιεςγια μισο λεπτο για να καταλαβω τι γινετε εδω.....μας μιλαει συνεχεια για χαρτια κτλ δηλαδη θα κανουμε σεχ χωρις προφυλακτικο με αυτες τις κοπελες !!!!
Καλημερα εγω σημερα ειμαι σε μια παραλια με τα κοριτςια και χαλαρώνουμε... Τιποτα απο οσα γράφετε δε μπορουν να χαλάσουν τη διαθεςη μας και την ηρεμία μας... Ευτυχως οταν καποιος ξερει πραγματικά ποιος ειναι ελάχιστοι μπορουν να τον αγγίξουν και να του χαλάσουν τη ψυχολογία... Είμαστε εδω για αυτούς που θέλουν να περνάνε καλά... Στο εξής θα συνεργάζομαι μονο με ελληνιδες αξιόλογες σοβαρές όμορφες με άψογες υπηρεσιες και θα απευθύνομαι σε πελάτες σοβαρους ακομα και αν ειναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Φαινόμενα με κοριτςια των 80 και 100 ευρώ με ερασιτεχνικές νοοτροπίες και επικίνδυνες προς ολους εδω δε θα βρείτε ποτε... Αν είμαι ακριβός; ναι... Και μονο ετςι μπορεί να γινει κατι αξιόλογο... Για πελάτες απελπισμένους επικίνδυνους που πανε στα κοριτςια των 80 εύρη φυσικα και δε θελω να απευθύνομαι... Θελω λίγους που σέβονται τον εαυτο τους... Θέλετε φτηνά;;;; Αλλου και μετα δώστε τα λεφτα σας σε γιατρούς.......
Αν ειμαι βλακας μπορεί αν εχω έπαρση μπορεί αν εχω hummer σίγουρα αν ειμαι σοβαρός στη δουλεια μου και ξερω να βρίσκω τις καλύτερες ελληνιδες αυτο και αν ειναι σίγουρο... Τα κοριτςια ειναι Καινουρια και θα έρθουν σίγουρα με το καιρο και αλλες... Μονο που η διαφορά ειναι πως σε αυτο το γραφείο τα κοριτςια ειναι άλλης κατηγορίας και το γνωρίζετε χρονια τωρα πως οταν βρίσκω κατι ειναι το καλύτερο και έχετε πανικοβληθεί για αλλη μια φορα...
Τα κοριτςια δείχνουν χαρτιά απο γιατρό... Και επιθυμούν το αντίστοιχο και απο τους πελάτες...
Ρε θα συνέλθεις " τι φιλαράκι τη πάτησα" παιχνίδι παιζω ειςαι με τα καλά σου ΕΣΥΦιλαράκι την πάτησες γιατί εγώ έκανα το εξάμηνο check up μου πριν από 15 μέρες οπότε και τα έχω έτοιμα.
Και είμαι και ελευθερος και δεν έχω θέμα να εξακριβώσουν τα κορίτσια ότι είμαι αυτός που γράφουν οι εξετάσεις.
Το οποίο βέβαια θα κάνω και εγώ ... ταυτοπροσωπία.
Λοιπόν κανονίζουμε σήμερα ?