xristossef
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2014
- Like
- 489
- Πόντοι
- 21
αυτην ειναι τρελοκομειο ρε
...Ακολουθειται απο 23.293 ατομα(ΜΑΛΑΚΕΣ)
σε ενδιαφέρει να βλέπεις πότε πίνει τον καφέ της με άλλα ξέκωλα ή ψωλές, όλες θα μου πεις τα ίδια ανεβάζουν, όλη μέρα πούτσα-λούσα και χορός η ζωή...και εγω την εχω κανει follow ρε χααχχαχααχχα
και εγω την εχω κανει follow ρε χααχχαχααχχα
πανε παρε το αλογο απο το glamour εσυ να μου πεις τι λεει...και εγω την εχω κανει follow ρε χααχχαχααχχα
Για πέταμα τα'χει το παιδί τα 180+ + + ?πανε παρε το αλογο απο το glamour εσυ να μου πεις τι λεει...
Ααα με συγχωρείς,μπερδεύτηκα με την άλληνα που φέρανε από πρώην Amour-Russe,που είχα πετύχει στο Παρίσι.
το καταλαβα παικτουρα μου!εμενα τετοια μ αρεσουν!αλογα!
Εξωτερικό τέτοια καριέρα μπορεί να είναι πιο δύσκολη και επώδυνηΠιθανόν να ειναι τα τελευταία λογια που γράφω. Περάσαμε πολλα κάποια ευχάριστα κάποια δυσάρεστα έκανα πολλούς φιλους και περισσότερους εχθρούς. Κάποιοι με λάτρεψαν κάποιοι με χλεύασαν κάποιοι με απείλησαν και κάποιοι απλά αδιαφόρησαν... Εγω προσπάθησα να προσφέρω σε αυτο το χωρο οτι καλύτερο μπορούσα. Ειδα πολυ ρομαντικά μια δουλεια που για αλλους λέγεται νταβατζής για μένα λέγεται μάνατζερ. Κατηγορήθηκα απο πολλούς και με πολέμησαν άλλοι τόσοι. Δυστυχως για κάποιους φιλους και ευτυχως για κάποιους εχθρούς αποχωρώ οριστικά. Πολέμησαν και τη τελευταια μου προσπάθεια και τα κατάφεραν. Δε λυγίζω και σίγουρα δε το βάζω κάτω. Αλλα η Ελλάδα παντα θα παραμείνει μια καταπιεσμένη χώρα που ακομα και στον αγοραίο ερωτα θα ειναι στις εποχές του μεσαίωνα. Κάποιοι δεν επιτρέπουν να γίνονται σωστές και καινοτόμες κινήσεις που θα επιτρέψουν στην όμορφη και υγιη συνεύρεση πελατών και κοριτσιών. Γιατι απλά θέλουν παντού να βάζουν το χέρι τους. Έβγαλα πολλα λεφτα απο αυτή τη δουλεια έζησα πολλα και μου τα έκλεψαν ολα. Γνώρισα υπέροχες γυναικες κάποιες τις λάτρεψα κάποιες τις θαύμασα και όλες τις αγάπησα. Δυστυχως η Ελλάδα δεν ειναι για μένα και εγω δεν ειμαι για την Ελλάδα. Φεύγω οριστικά και μόνιμα στο εξωτερικο. Ισως κάποτε επιστρέψω με ενα βιβλίο όπου θα μάθετε όλη την αληθεια για ολους... Να περνάτε παντα καλά. Και μη ξεχνάτε... Γαμάτε γιατι χανόμαστε...... Γιωργος-Μάριος
Πιθανόν να ειναι τα τελευταία λογια που γράφω. Περάσαμε πολλα κάποια ευχάριστα κάποια δυσάρεστα έκανα πολλούς φιλους και περισσότερους εχθρούς. Κάποιοι με λάτρεψαν κάποιοι με χλεύασαν κάποιοι με απείλησαν και κάποιοι απλά αδιαφόρησαν... Εγω προσπάθησα να προσφέρω σε αυτο το χωρο οτι καλύτερο μπορούσα. Ειδα πολυ ρομαντικά μια δουλεια που για αλλους λέγεται νταβατζής[size=15pt] για μένα λέγεται μάνατζερ[/size]. Κατηγορήθηκα απο πολλούς και με πολέμησαν άλλοι τόσοι. Δυστυχως για κάποιους φιλους και ευτυχως για κάποιους εχθρούς αποχωρώ οριστικά. Πολέμησαν και τη τελευταια μου προσπάθεια και τα κατάφεραν. Δε λυγίζω και σίγουρα δε το βάζω κάτω. Αλλα η Ελλάδα παντα θα παραμείνει μια καταπιεσμένη χώρα που ακομα και στον αγοραίο ερωτα θα ειναι στις εποχές του μεσαίωνα. Κάποιοι δεν επιτρέπουν να γίνονται σωστές και καινοτόμες εις που θα επιτρέψουν στην όμορφη και υγιη συνεύρεση πελατών και κοριτσιών. Γιατι απλά θέλουν παντού να βάζουν το χέρι τους. Έβγαλα πολλα λεφτα απο αυτή τη δουλεια έζησα πολλα και μου τα έκλεψαν ολα. Γνώρισα υπέροχες γυναικες κάποιες τις λάτρεψα κάποιες τις θαύμασα και όλες τις αγάπησα. Δυστυχως η Ελλάδα δεν ειναι για μένα και εγω δεν ειμαι για την Ελλάδα. Φεύγω οριστικά και μόνιμα στο εξωτερικο. Ισως κάποτε επιστρέψω με ενα βιβλίο όπου θα μάθετε όλη την αληθεια για ολους... Να περνάτε παντα καλά. Και μη ξεχνάτε... Γαμάτε γιατι χανόμαστε...... Γιωργος-Μάριος
Οντας νεος στον χωρο, δεν σε ξερω αλλα για το τραγουδι της αφιερωσης.Φεύγω και σας αφιερώνω ενα απο τα αγαπημένα μου τραγούδια
Πιθανόν να ειναι τα τελευταία λογια που γράφω. Περάσαμε πολλα κάποια ευχάριστα κάποια δυσάρεστα έκανα πολλούς φιλους και περισσότερους εχθρούς. Κάποιοι με λάτρεψαν κάποιοι με χλεύασαν κάποιοι με απείλησαν και κάποιοι απλά αδιαφόρησαν... Εγω προσπάθησα να προσφέρω σε αυτο το χωρο οτι καλύτερο μπορούσα. Ειδα πολυ ρομαντικά μια δουλεια που για αλλους λέγεται νταβατζής για μένα λέγεται μάνατζερ. Κατηγορήθηκα απο πολλούς και με πολέμησαν άλλοι τόσοι. Δυστυχως για κάποιους φιλους και ευτυχως για κάποιους εχθρούς αποχωρώ οριστικά. Πολέμησαν και τη τελευταια μου προσπάθεια και τα κατάφεραν. Δε λυγίζω και σίγουρα δε το βάζω κάτω. Αλλα η Ελλάδα παντα θα παραμείνει μια καταπιεσμένη χώρα που ακομα και στον αγοραίο ερωτα θα ειναι στις εποχές του μεσαίωνα. Κάποιοι δεν επιτρέπουν να γίνονται σωστές και καινοτόμες κινήσεις που θα επιτρέψουν στην όμορφη και υγιη συνεύρεση πελατών και κοριτσιών. Γιατι απλά θέλουν παντού να βάζουν το χέρι τους. Έβγαλα πολλα λεφτα απο αυτή τη δουλεια έζησα πολλα και μου τα έκλεψαν ολα. Γνώρισα υπέροχες γυναικες κάποιες τις λάτρεψα κάποιες τις θαύμασα και όλες τις αγάπησα. Δυστυχως η Ελλάδα δεν ειναι για μένα και εγω δεν ειμαι για την Ελλάδα. Φεύγω οριστικά και μόνιμα στο εξωτερικο. Ισως κάποτε επιστρέψω με ενα βιβλίο όπου θα μάθετε όλη την αληθεια για ολους... Να περνάτε παντα καλά. Και μη ξεχνάτε... Γαμάτε γιατι χανόμαστε...... Γιωργος-Μάριος