Για τεσσαρια τα βλεπω.Η μονικαα τι βυζαρες εχεις! Πμ παρακαλωωωωω ! Μια ενημερωση!
Ε ρε ΤΙ εχει να γινει
Για τεσσαρια τα βλεπω.Η μονικαα τι βυζαρες εχεις! Πμ παρακαλωωωωω ! Μια ενημερωση!
αλυσιαγια την ευα λες...pse κοντοπουτανο
σιγουρα?..... ;)αυτή εξαφανίστηκε...
μη μου κλείνεις εμένα το μάτι... και χάνεται πολύτιμος χρόνος...σιγουρα?..... ;)
και βεβαια στο κλεινω...χρονος δεν χανεται ποτε!!..μονο χρημα να ξερεις.μη μου κλείνεις εμένα το μάτι... και χάνεται πολύτιμος χρόνος...
πες μας που και πότε...
δεχόμεθα και ΠΜ...
αλυσια
κολλητος μου την γαμησε τζαμπα...και εμεις καθομαστε και τα σκαμε ! ελεοςςςςς ρεεε
ποιος εσκασε?κολλητος μου την γαμησε τζαμπα...και εμεις καθομαστε και τα σκαμε ! ελεοςςςςς ρεεε
κολλητος μου την γαμησε τζαμπα...και εμεις καθομαστε και τα σκαμε ! ελεοςςςςς ρεεε
θα δώσει κανείς 300 ευρω για την βυζαρού?
1 1/2 ημέρα? 36 ώρες? καλό VFM ακούγεται... αλλιώς ας παίξει με τα της μονη της....1 μια μιση
τα 300ρια τα ζητάνε συνήθως οι πορνοσταρ,τις οποίες μπορείς να τις συναντήσεις στο εξωτερικό σε ακριβές πόλεις...τα τελευταία χρόνια το μαξιμουμ ειναι 200 ευρω στην ελλαδαΔε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με το γιαννη. Όσο καλη και αν ειναι κάποια όσο και όμορφη δε μπορεί σε καμια περιπτωση να ζητάει τόσα. Προσπαθώ και εγω απο τη μεριά μου να συμβουλευσω τα κοριτςια πως τα 150 είναι η καλύτερη τιμή αυτή τη στιγμή... 250 και 300 ειναι απαγορευτικά ποσά έως εκνευριστικες απαιτήσεις που ακόμα και αν κάποιος τα διαθέσει είναι σίγουρο πως θα το μετανιώσει. Σύντομα ομως πιστεύω οι απαιτήσεις των κοριτσιών που ζητάνε 300 θα πέσουν κατακόρυφα... Ειδικά οταν βλεπουν πως οι υπόλοιπες που ειναι στα 150 έχουν δουλεια και ανάλογη εμφάνιση...