soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
....Πιστεύω ότι σήμερα είναι η καλύτερη ημέρα να ρίξεις γκόμενα,,γενικά σήμερα όσες είναι μόνες είναι εύκολες..
....Πιστεύω ότι σήμερα είναι η καλύτερη ημέρα να ρίξεις γκόμενα,,γενικά σήμερα όσες είναι μόνες είναι εύκολες..
Όσοι απουσιάσουν απόψε απ' το σάιτ είναι προδότες.
καλητερα να της δωσει ενα ματσακι πουτσοτριχες με κορδελατοσοι κηποι υπαρχουν εξω τυπε,χαθηκε ο κοσμος να βουτηξει ο τυπος κανενα λουλουδι απο'κει;
στην αναγκη παει σε καμια λαϊκη οταν κλεινει ο τυπος,και παιρνει κανενα ματσακι μαϊντανο.κι αυτο φυτο ειναι
Πιστεύω ότι σήμερα είναι η καλύτερη ημέρα να ρίξεις γκόμενα,,γενικά σήμερα όσες είναι μόνες είναι εύκολες..
να την παρεις απο το κωλο ακοποτα και να φας ολο την μερεντα στην μαπα.σημερα τοθ αγ βαλεντινοθ!ποθ να παω τη φιλη μοθ βολτα και μετα για ..μμ?
σημερα δεν εχει πορδελα και τα λοιπα
το βραδακι θα παρω μια φιλη και θα παμε εξω!
για πεστε καμια ιδεα και μετα για διασκεδαση ερωτικοθ περιεχομενοθ ρομαντικα ομωσ σημερα λογω μερασ
οχι σκισιμο πισω ντριπασ ντιαπ θροατ χισιμο μαπασ γκολοδακτιλα και βοζοσκαμπιλιδια κλπ κλπ να μηλισοθμε σοβαρα
σημερα μερα ποθ ειναι!
αιντε για να δω ρομαντικα πραματα!
Τελικά δεν μας είπε ο giasou.........τι ρομαντικά πράγματα της έκανε λόγω της χθεσινής ημέρας?
τυπε δεν ξερω αν θα μαθουμε,αλλα αν τον αγαπουσε αληθινα η κοπελα,θα του εκανε δωρο ενα καινουριο πληκτρολογιο
Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο giasou μας "δουλεύει" με τον τρόπο γραφής του?
τυπε λες να ειναι καμια μορφη οπως ο ταμπακης που αποδειχτηκε μουφα; :S
Αυτή την εντύπωση έχω... Ειδικά εκεί που λέει να πάρει κάποιο τηλέφωνο,όπως το 118 κ.λ.π, και ο τρόπος που τα γράφει είναι κάπως...τυπε λες να ειναι καμια μορφη οπως ο ταμπακης που αποδειχτηκε μουφα; :S
Αυτή την εντύπωση έχω... Ειδικά εκεί που λέει να πάρει κάποιο τηλέφωνο,όπως το 118 κ.λ.π, και ο τρόπος που τα γράφει είναι κάπως...
Αλλά είναι μορφή...
Έτσι θα είναι... :Sτυπε αν αποδειχτει οτι ο γιασου δεν υπαρχει,θα ειναι το μεγαλυτερο πληγμα για την ανθρωποτητα μετα την διακοπη του ερωτοδικειου :S
Έτσι θα είναι... :S
Αλλά πως μπορεί να αποδειχθεί άραγε?
Καλύτερα να μη μάθουμε ποτέ...
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου...ετσι ειναι τυπε.καλο ειναι να κρατησουμε ζωντανο ενα απο τα τελευταια ιδανικα που μας εχουν απομεινει
αν χασουμε τον γειασου και τον αγιοβασιλη καταστραφηκαμε :S