giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
χμμμμμμμμ????Αν την έχεις κοντόχοντρη, υπάρχει η δυνατότητα να αυξήσεις το μήκος, χάνοντας λίγο από διάμετρο....
μιποσ σε 4 χορικεσ διαστασεισ τοτε?
χμμμμμμμμ????Αν την έχεις κοντόχοντρη, υπάρχει η δυνατότητα να αυξήσεις το μήκος, χάνοντας λίγο από διάμετρο....
Γιατί ρε τυπε έχεις την εντύπωση ότι τώρα τον δέχονται; Δεν το βλέπεις ;μετα όμως τυπε δεν θα σε δεχονται οι τανες, θα τη βγαζεις με
Ασε που ενδιάμεσα μπορει να πεσει σε καμια απεργια διαρκειας..Ρε παιδι και εοππυ κ αβασανιστα;;κοματι κοματι θα σου κολανε..καθε μήνα και απο λιγο..
Ασε που ενδιάμεσα μπορει να πεσει σε καμια απεργια διαρκειας..
Ασε που ενδιάμεσα μπορει να πεσει σε καμια απεργια διαρκειας..
Και αυτο οχι ολοκληρο αλλα σε τευχη...Με το πουλί στο χερι θα μεινει τυπε..Χαχαχαχαχα
γυρισε ο απολυτος;εχει πολλες ειδικοτητες τυπε και μεγαλο επιστημονικο τημ
Και αυτο οχι ολοκληρο αλλα σε τευχη...
γυρισε ο απολυτος;
τυπε ο τεντι απειλει τον τελευταιο καιρο οτι θα γαμησει κωλαρακια,σκεφτεται μηπως δεν την κοψει εντελως :S :S :Sκανε τράμπα με τον τεντι αυτός θέλει να την μικρύνει
μετα όμως τυπε δεν θα σε δεχονται οι τανες, θα τη βγαζεις με
εχει πολλες ειδικοτητες τυπε και μεγαλο επιστημονικο τημ
γιασου θες να ακουσεις τιποτα μπινελικια;ειμαι ετοιμος αν το χεις αναγκηπροτα πραιπι να λισοθμε το θεμα αν γινετε αφτο με το εφκα εοπι?
ζιλεβισ?γιασου θες να ακουσεις τιποτα μπινελικια;ειμαι ετοιμος αν το χεις αναγκη
ζιλεβισ?
Eμείς κάθε φορά που σε διαβάζουμε μας πρήζεις τα αρχίδια!!!!Οπότε αν συνεχίσεις έτσι θα μεγαλώσει και η πούτσα μας!!Εστω και προσωρινά διαβάζωντας τις μαλακίες σου αυτιστικό μαλακισμένο.προτα πραιπι να λισοθμε το θεμα αν γινετε αφτο με το εφκα εοπι?
τορα με εβαλες σε σκεψης!χμμμμμμμμ!!?Έχεις βάλει πλώρη να χάσεις το εργαλείο;
Δεν βλέπεις τί γίνεται γύρω σ
Κάτσε στα αυγά σου μην αρπάξεις κανένα σκουλαμέντο μέσα στα νοσοκομεία.
Και τί θα γίνει με το πληκτρολόγιο μετά...
θα σου πω εγω τι θα κανεις.Θα παρεις ενα αγγουρι και θα βαλεις πανω του γραμμες ανα εκατοστο.ιστερα απο μερικεσ προτασησ ποθ ειχα απο γνωστεσ κ φιλεσ (οχι απο ποθτανεσ στο μεταξι γιατι αφτεσ μοθ λενε οτι παντα δεν χοραη στην μπισο ντριπα)
σκεφτικα μιποσ ινε καλι ιδεα να μεγαλοσο λιγακι το εροτικο μοθ μοριο αλλα επιδη ιπαρχη κριση να μπορο να το καμο μεσο τοθ ΕΟΠΙ ΕΦΚΑ ΙΚΑ.
1,τορα για να βρο ακριβοσ το μεγεθοσ ποια ινε η σωστη μετρηση κ ποσ μετραμε κ με τι καλιτερα?
2,δεν θελο να καμο επεμβασησ αλλα μονο μεσο καπιων μιχανιματων
3,δεν θελο χαπια αλλα μονο φισικα βοτανα κ μανζτοθνια απο το χωριο
4,οσο για τον χρονο δε βιαζομε οσο παρη αλλα πριν την σινταξη τοθ ΕΦΚΑ
5,ιπαρχη κινδινοσ οσο μεγαλονει να στραβοση σαν τον μπιργο τισ ΜΠΙΖΑΣ κ απο πια πλεβρα σινιθοσ?
6,τα εξοδα κλπ ποσ θα τα καλιψη το ΕΟΠΙ ΕΦΚΑ?
εχο αποριεσ!!!
για να το λεσ κατι θα ξερησ !!χμμμμμμμμμμμ?θα σου πω εγω τι θα κανεις.Θα παρεις ενα αγγουρι και θα βαλεις πανω του γραμμες ανα εκατοστο.
Μετα θα το βαλεις στον κωλο σου.
Εκει που σε ζοριζει θα το βγαλεις και θα κρατησεις την μετρηση.Οσο λεει τοσο θα τον κανεις.
Σε καλυψα?