You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
θελο να μεγαλοσο το ερωτικο μοθ μοριο μεσω τοθ ΕΟΠΙ-ΕΦΚΑ αβασανιστα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Σε μπεριμενο οταν ισε ετιμος πες μοθ!το θες στραβο χωριατικο η ισιο εισαγωγης ?Κάτσε να αποκρυπτογραφησω τι γράφεις κ τα λέμε...Βρες μεγάλο αγγούρι...
colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
Οποίο σε βολεύει καλύτερα.εσυ ξέρεις τον κώλο σου.
Κ γράφε σαν άνθρωπος βλάκα. Κανεις δεν σε πιστεύει πια ότι έχεις χαλασμένο πληκτρολόγιο κ καλά. Πάλι σε...
έλα ενταξει ο γιασου ειναι καλό παιδί μην τον στεναχωρειτεΟποίο σε βολεύει καλύτερα.εσυ ξέρεις τον κώλο σου.
Κ γράφε σαν άνθρωπος βλάκα. Κανεις δεν σε πιστεύει πια ότι έχεις χαλασμένο πληκτρολόγιο κ καλά. Πάλι σε...
άσε ρε συ με τον γελοίο.έλα ενταξει ο γιασου ειναι καλό παιδί μην τον στεναχωρειτε
Πάει να το παίξει έξυπνος κ σας τρολλαρει όλους τάχα μου γράφοντας όπως να ναι. Βλακας ειναι
colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
νταξει ρε φίλε δεκα χρόνια εδώ μέσα τώρα θα μαλώσουμε τον γιασου....;Άστον αφού είναι και βύσμα του αντμινάσε ρε συ με τον γελοίο.
Πάει να το παίξει έξυπνος κ σας τρολλαρει όλους τάχα μου γράφοντας όπως να ναι. Βλακας ειναι
δε με νοιάζει φίλε μου ποιανού βύσμα είναι. Κ ο αντμιν ο ίδιος να ναι. Δε μου αρέσει να με κοροϊδεύουν στα μούτρα παίζοντας το κάποιος.νταξει ρε φίλε δεκα χρόνια εδώ μέσα τώρα θα μαλώσουμε τον γιασου....;Άστον αφού είναι και βύσμα του αντμιν
colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
καλά άμα είναι ο ίδιος ο αντμιν έχεις πρόβλημα αλλά δεν νομίζω τελικά μάλλον κανας ξάδερφος είναι ο αντμιν ήταν ο λακιστραικερδε με νοιάζει φίλε μου ποιανού βύσμα είναι. Κ ο αντμιν ο ίδιος να ναι. Δε μου αρέσει να με κοροϊδεύουν στα μούτρα παίζοντας το κάποιος.
δε με νοιάζει φίλε μου. Εγώ από δω κ πέρα θα τον βρίζω οπότε ποσταρεικαλά άμα είναι ο ίδιος ο αντμιν έχεις πρόβλημα αλλά δεν νομίζω τελικά μάλλον κανας ξάδερφος είναι ο αντμιν ήταν ο λακιστραικερ
colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
μπουλινγκ τυπε;δε με νοιάζει φίλε μου. Εγώ από δω κ πέρα θα τον βρίζω οπότε ποσταρει
χαχα εντελώς. Να μη μας περνάει κ για μαλάκες ο γελοίος...μπουλινγκ τυπε;
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.904
- Πόντοι
- 24.596
ραντεβου θανατου τυπε :S :S :SΣε μπεριμενο οταν ισε ετιμος πες μοθ!το θες στραβο χωριατικο η ισιο εισαγωγης ?
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.904
- Πόντοι
- 24.596
τι επαθες παιδι μου και ομιλεις ετσι?
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
ιρεμισε φηλε μ ! να ελατοσης λιγο τοθς φραπεδες γιατη σε πηραζοθν στα νεβρα ! Πινε τηλιο κ φασκομιλο!Κ εγο μαζη σοθ ιμε μη στεναχοριεσε!μια μπαρεα ιμαστε στο πορδελα κομ!δε με νοιάζει φίλε μου. Εγώ από δω κ πέρα θα τον βρίζω οπότε ποσταρει
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
τι επαθες παιδι μου και ομιλεις ετσι?
Τί θαύμα είναι αυτό με τον Ηγούμενο να έχει 0 μηνύματα;
Συνημμένα
patrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 381
- Πόντοι
- 26
Giasou, πρόσεξε μην γίνεις σαν τον Μεξικανό Roberto Esquivel Cabrera, που έχει το μεγαλύτερο πουλί στον κόσμο (48 εκατοστά!!!!) Είναι όμως προικισμένος ή ζει μέσα στη δυστυχία;
1) το πουλί του δεν είναι φυσικό. Από την εφηβεία του ο Roberto έδενε με ζώνες διάφορα βάρη στο πουλί του, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει και να φτάσει σε αυτό το μήκος.
2) Ο 54χρονος δεν γαμεί. Το πουλί του είναι μεγάλο και πολύ χοντρό για να μπορέσει να μπει μέσα στη γυναίκα.
3) έχει προκαλέσει προβλήματα φυσιολογίας στο πουλί του και υγείας στο ουροποιητικό του σύστημα.
4) είναι αναγκασμένος να το τυλίγει με γάζες, καθώς αν το αφήσει γυμνό μέσα στο παντελόνι, δημιουργούνται μολύνσεις, λόγω της τριβής.
5) έχει πάει αρκετές φορές στο δικαστήριο (ενώ ζούσε στις ΗΠΑ) με κατηγορίες που αφορούσαν προσβολή της δημοσίας αιδούς, ενώ μια φορά κατηγορήθηκε ως επιδειξίας, επειδή πρόσεξαν το πουλί του, δύο ανήλικα κορίτσια.
6) επειδή το πουλί του φτάνει μέχρι το γόνατο δεν μπορεί να εργαστεί και ζητάει από την κυβέρνηση του Μεξικού να του δώσουν επίδομα αναπηρίας, κάτι το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει γίνει.
1) το πουλί του δεν είναι φυσικό. Από την εφηβεία του ο Roberto έδενε με ζώνες διάφορα βάρη στο πουλί του, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει και να φτάσει σε αυτό το μήκος.
2) Ο 54χρονος δεν γαμεί. Το πουλί του είναι μεγάλο και πολύ χοντρό για να μπορέσει να μπει μέσα στη γυναίκα.
3) έχει προκαλέσει προβλήματα φυσιολογίας στο πουλί του και υγείας στο ουροποιητικό του σύστημα.
4) είναι αναγκασμένος να το τυλίγει με γάζες, καθώς αν το αφήσει γυμνό μέσα στο παντελόνι, δημιουργούνται μολύνσεις, λόγω της τριβής.
5) έχει πάει αρκετές φορές στο δικαστήριο (ενώ ζούσε στις ΗΠΑ) με κατηγορίες που αφορούσαν προσβολή της δημοσίας αιδούς, ενώ μια φορά κατηγορήθηκε ως επιδειξίας, επειδή πρόσεξαν το πουλί του, δύο ανήλικα κορίτσια.
6) επειδή το πουλί του φτάνει μέχρι το γόνατο δεν μπορεί να εργαστεί και ζητάει από την κυβέρνηση του Μεξικού να του δώσουν επίδομα αναπηρίας, κάτι το οποίο μέχρι τώρα δεν έχει γίνει.
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Με επισες! Απιστεφτο τι μπορη να σιμβη!Giasou, πρόσεξε μην γίνεις σαν τον Μεξικανό Roberto Esquivel Cabrera, που έχει το μεγαλύτερο πουλί στον κόσμο (48 εκατοστά!!!!) Είναι όμως προικισμένος ή ζει μέσα στη δυστυχία;
colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
σ αρεσε;Τί θαύμα είναι αυτό με τον Ηγούμενο να έχει 0 μηνύματα;
Παρόμοια θέματα