canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Και πήγαινε 400 λίρες η ώρα!!!
σα να λέμε 500 euro σχεδόν ?
πριν ποσα χρονια ?
Και πήγαινε 400 λίρες η ώρα!!!
Γαμησε τα,εσυ που χες νοβα θα θυμασαι μια ταινια της σε ενα λουνα παρκ...τι παχιες ειχαν φυγει...Μαλάκα και γω πιτσιρίκι στο Γυμνάσιο έβλεπα ταινίες της που ήταν πιτσιρίκα στο Filmnet τότε πριν τη Nova χτυπούσα 2 μαλακίες και πάλι την επομένη την σκεφτόμουν..Έγραφα πόσες κασέτεσ στο βίντεο 240 λεπτών Long Play!!
Φίλε η μαλακία είχα ταξιδέψει Manchester πέρσυ και με φιλοξένησαν 1 βδομάδα και πήγα στο Sandys Superstars και λέω πως δεν πήγαινα τότε να φάω καλά... και τους ρώτησα αν αλήθευε λέω μην οι φωτο του άλλου ήταν κάνα photoshop και μου επιβεβαίωσαν!!!Και πήγαινε 400 λίρες η ώρα!!!Έσπασαν λέει τότε τα τηλέφωνα και οι μπράβοι δεν άνοιγαν στον όχλο έξω από το "κατάστημα" και τους έλεγαν ότι ήταν κλεισμένη!!Απ'ότι μου παν έτσι ξαφνικά σε ένα forum το είπαν και δεν το πήραν πολλοί πρέφα ώσπου τη μέρα που έκανε την τιμητική της και δούλεψε στο μαγαζί έγινε χαμός,μέχρι και ξύλο παίξαν!!
σα να λέμε 500 euro σχεδόν ?
πριν ποσα χρονια ?
ειπε 2οο8 καποιος παραπανω...σα να λέμε 500 euro σχεδόν ?
πριν ποσα χρονια ?
Γαμησε τα,εσυ που χες νοβα θα θυμασαι μια ταινια της σε ενα λουνα παρκ...τι παχιες ειχαν φυγει...
Το 2008 και είναι αλήθεια αφού έφαγε φίλος και μου στειλε φωτογραφίες!!
την εχω γραψει κ γω στο βιντεο!!!Σε αυτην την τσοντα ειναι πανεμορφη μιλαμε!!!!!Παλιομαλάκα την έχω!!!!!Λέγεται La fete au Gigi και ήταν η πρώτη της ταινία που είδα που μιλάμε αρρώστησα!!!!
psssss αυτά είναι.
αν και το σκηνικό να περιμένουν ουρές απ έξω θα με έκανε να την κάνω με ελαφρά...
Εκεί ξέχνα τα των ελληνικών studio..Εκεί έχει απίστευτα μουνιά που για να πας μαζί τους πρέπει τις πιο πολλές φορές να πάρεις τηλέφωνο από την προηγούμενη και να κλείσεις ραντεβού.Σου δίνουν κάρτα όταν πας πρώτη φορά με κωδικό και λες στο τηλέφωνο τον κωδικό σου.Ο κανόνας αν πας κλείσεις πρώτη φορά από το τηλέφωνο είναι να είσαι εκεί μισή ώρα πριν αλιώς το ραντεβού ακυρώνεται.Μετά τις επόμενες φορές πρέπει να είσαι ένα τέτρτο νωρίτερα αλλιώς πόρτα...Αν πας χωρίς ραντεβού δεν θα βρεις κάποια από τις πιο τοπ που δουλεύουν ελεύθερη αλλά κάποια μέτρια..
Είπα να ανοίξω ένα θέμα εδώ για Αγγλία και Manchester ήθελε και ο φίλος Κώστας που τα έφαγε όλα τα μουνιά και τον ξεφράγκιασαν αλλά ο Αντισθένης όταν τον ρώτησα αν γίνεται αν ανοίγουμε θέμα για Αγγλία μας είπε οκ όμως δεν είδα φως..Το στούνιο εκεί έχει ιστοσελίδα
Από πού ρε τύπε; Με το ζόρι βρίσκω κάνα red light.βασικά η ποιότητα εμφάνισης τον γυναικών σε studio είναι παντού στην ευρώπη ίδια...(κυκλοφορούν και στην ελλάδα κορυφαία κομμάτια)
απλά σε αγγλία,ολλανδία και τέτοια υπάρχει καλλίτερη οργάνωση και φυσικά εξωπραγματικές (για ελλάδα) υπηρεσίες...(σε σχέση τιμών)
τώρα αν μένεις ολλανδία η γερμανία δεν χρειάζεται να πας καν σε studio...με λίγο ψάξιμο παίζουν από παρτούζες μέχρι και teens στο 20euro.
yg
άσχετο έχω κατεβάσει siterip από red light sex trips.com και αυτό www.bigsister.net/]http://www.bigsister.net/[/url] και γαμάνε και έλληνες.... proti mouri leme!!
στο δεύτερο site παρτουζονετε ένα ζευγάρι στο χολ και μια ελληνική παρέα έχει γαμηθεί στο show....
Καμιά ιερόδουλη να της μοιάζει δεν υπάρχει ε ;