Νέα

Silvia Saint

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaytos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 428
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Μαλάκα και γω πιτσιρίκι στο Γυμνάσιο έβλεπα ταινίες της που ήταν πιτσιρίκα στο Filmnet τότε πριν τη Nova χτυπούσα 2 μαλακίες και πάλι την επομένη την σκεφτόμουν..Έγραφα πόσες κασέτεσ στο βίντεο 240 λεπτών Long Play!!

Φίλε η μαλακία είχα ταξιδέψει Manchester πέρσυ και με φιλοξένησαν 1 βδομάδα και πήγα στο Sandys Superstars και λέω πως δεν πήγαινα τότε να φάω καλά... και τους ρώτησα αν αλήθευε λέω μην οι φωτο του άλλου ήταν κάνα photoshop και μου επιβεβαίωσαν!!!Και πήγαινε 400 λίρες η ώρα!!!Έσπασαν λέει τότε τα τηλέφωνα και οι μπράβοι δεν άνοιγαν στον όχλο έξω από το "κατάστημα" και τους έλεγαν ότι ήταν κλεισμένη!!Απ'ότι μου παν έτσι ξαφνικά σε ένα forum το είπαν και δεν το πήραν πολλοί πρέφα ώσπου τη μέρα που έκανε την τιμητική της και δούλεψε στο μαγαζί έγινε χαμός,μέχρι και ξύλο παίξαν!!
Γαμησε τα,εσυ που χες νοβα θα θυμασαι μια ταινια της σε ενα λουνα παρκ...τι παχιες ειχαν φυγει...

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Γαμησε τα,εσυ που χες νοβα θα θυμασαι μια ταινια της σε ενα λουνα παρκ...τι παχιες ειχαν φυγει...

Παλιομαλάκα την έχω!!!!!Λέγεται La fete au Gigi και ήταν η πρώτη της ταινία που είδα που μιλάμε αρρώστησα!!!!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το 2008 και είναι αλήθεια αφού έφαγε φίλος και μου στειλε φωτογραφίες!!

psssss αυτά είναι. :rockon:
αν και το σκηνικό να περιμένουν ουρές απ έξω θα με έκανε να την κάνω με ελαφρά... :2funny:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Παλιομαλάκα την έχω!!!!!Λέγεται La fete au Gigi και ήταν η πρώτη της ταινία που είδα που μιλάμε αρρώστησα!!!!
την εχω γραψει κ γω στο βιντεο!!!Σε αυτην την τσοντα ειναι πανεμορφη μιλαμε!!!!!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ενταξει,αμα βαλεις το ονομα της στο isohunt χανεσαι...δεν ξερεις ποια να πρωτοκατεβασεις...

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
psssss αυτά είναι. :rockon:
αν και το σκηνικό να περιμένουν ουρές απ έξω θα με έκανε να την κάνω με ελαφρά... :2funny:

Εκεί ξέχνα τα των ελληνικών studio..Εκεί έχει απίστευτα μουνιά που για να πας μαζί τους πρέπει τις πιο πολλές φορές να πάρεις τηλέφωνο από την προηγούμενη και να κλείσεις ραντεβού.Σου δίνουν κάρτα όταν πας πρώτη φορά με κωδικό και λες στο τηλέφωνο τον κωδικό σου.Ο κανόνας αν πας κλείσεις πρώτη φορά από το τηλέφωνο είναι να είσαι εκεί μισή ώρα πριν αλιώς το ραντεβού ακυρώνεται.Μετά τις επόμενες φορές πρέπει να είσαι ένα τέτρτο νωρίτερα αλλιώς πόρτα...Αν πας χωρίς ραντεβού δεν θα βρεις κάποια από τις πιο τοπ που δουλεύουν ελεύθερη αλλά κάποια μέτρια..

Είπα να ανοίξω ένα θέμα εδώ για Αγγλία και Manchester ήθελε και ο φίλος Κώστας που τα έφαγε όλα τα μουνιά και τον ξεφράγκιασαν αλλά ο Αντισθένης όταν τον ρώτησα αν γίνεται αν ανοίγουμε θέμα για Αγγλία μας είπε οκ όμως δεν είδα φως..Το στούνιο εκεί έχει ιστοσελίδα

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εκεί ξέχνα τα των ελληνικών studio..Εκεί έχει απίστευτα μουνιά που για να πας μαζί τους πρέπει τις πιο πολλές φορές να πάρεις τηλέφωνο από την προηγούμενη και να κλείσεις ραντεβού.Σου δίνουν κάρτα όταν πας πρώτη φορά με κωδικό και λες στο τηλέφωνο τον κωδικό σου.Ο κανόνας αν πας κλείσεις πρώτη φορά από το τηλέφωνο είναι να είσαι εκεί μισή ώρα πριν αλιώς το ραντεβού ακυρώνεται.Μετά τις επόμενες φορές πρέπει να είσαι ένα τέτρτο νωρίτερα αλλιώς πόρτα...Αν πας χωρίς ραντεβού δεν θα βρεις κάποια από τις πιο τοπ που δουλεύουν ελεύθερη αλλά κάποια μέτρια..

Είπα να ανοίξω ένα θέμα εδώ για Αγγλία και Manchester ήθελε και ο φίλος Κώστας που τα έφαγε όλα τα μουνιά και τον ξεφράγκιασαν αλλά ο Αντισθένης όταν τον ρώτησα αν γίνεται αν ανοίγουμε θέμα για Αγγλία μας είπε οκ όμως δεν είδα φως..Το στούνιο εκεί έχει ιστοσελίδα

βασικά η ποιότητα εμφάνισης τον γυναικών σε studio είναι παντού στην ευρώπη ίδια...(κυκλοφορούν και στην ελλάδα κορυφαία κομμάτια)
απλά σε αγγλία,ολλανδία και τέτοια υπάρχει καλλίτερη οργάνωση και φυσικά εξωπραγματικές (για ελλάδα) υπηρεσίες...(σε σχέση τιμών)

τώρα αν μένεις ολλανδία η γερμανία δεν χρειάζεται να πας καν σε studio...με λίγο ψάξιμο παίζουν από παρτούζες μέχρι και teens στο 20euro.

yg
άσχετο έχω κατεβάσει siterip από  red light sex trips.com και αυτό www.bigsister.net/]http://www.bigsister.net/[/url] και γαμάνε και έλληνες.... :2funny: :2funny: :2funny:  proti mouri leme!! :2funny: :2funny: :2funny:
στο δεύτερο site παρτουζονετε ένα ζευγάρι στο χολ και μια ελληνική παρέα έχει γαμηθεί στο show.... :2funny: :2funny: :2funny:

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Καμιά ιερόδουλη να της μοιάζει δεν υπάρχει ε ;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
βασικά η ποιότητα εμφάνισης τον γυναικών σε studio είναι παντού στην ευρώπη ίδια...(κυκλοφορούν και στην ελλάδα κορυφαία κομμάτια)
απλά σε αγγλία,ολλανδία και τέτοια υπάρχει καλλίτερη οργάνωση και φυσικά εξωπραγματικές (για ελλάδα) υπηρεσίες...(σε σχέση τιμών)

τώρα αν μένεις ολλανδία η γερμανία δεν χρειάζεται να πας καν σε studio...με λίγο ψάξιμο παίζουν από παρτούζες μέχρι και teens στο 20euro.

yg
άσχετο έχω κατεβάσει siterip από  red light sex trips.com και αυτό www.bigsister.net/]http://www.bigsister.net/[/url] και γαμάνε και έλληνες.... :2funny: :2funny: :2funny:  proti mouri leme!! :2funny: :2funny: :2funny:
στο δεύτερο site παρτουζονετε ένα ζευγάρι στο χολ και μια ελληνική παρέα έχει γαμηθεί στο show.... :2funny: :2funny: :2funny:
Από πού ρε τύπε; Με το ζόρι βρίσκω κάνα red light.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ είμαι που είπε ο φίλος μου ο Βάγγος που είχα πάει μαζί της.Πλήρωσα 400 λίρες Νοέμβρης του 2007 ήταν και όχι 2008.Απίστευτα φιλική και πολύ ερωτική.Μιλάμε είχαμε καταιδρώσει και οι 2 κ ας είχε ψοφόκρυο έξω.Και κωλαράκι έδινε και πίπα χωρίς προφυλακτικό,φιλιά στο στόμα και παντού,τα πόδια της με άφηνε και τα έγλυφα,την κωλάρα της,μιλάμε απίστευτη και είχε απίστευτη ενέργεια και πάθος όπως στις ταινίες.Μου έδωσε και αυτόγραφο καθώς και δωρεάν ετήσια συνδρομή για το site της και για άλλα site που συνεργαζόταν.Υπήρχε και φωτογράφος ο οποίος αν έδινες άλλες 100 λίρες τράβαγε βίντεο και σου το έδινε επι τόπου σε DVD.Και φωτογραφία κατα τη διάρκεια της πράξης.

Επισκέπτης
Μπροστά στη Nikki Anderson και την Annita Blond
δεν πιάνει μία.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
tumblr_mgm4ukZI0S1rsl8k7o1_400.gif

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Πάντως μάγκες, αν "έπαιζε" πουθενά, θα πήγαινα να τη βρω.
Όπου και να ήταν, όσα και να ζήταγε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom