Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.393
- Πόντοι
- 12.756
Αρχων για να κατεβαζεις μονο τα σκουπιδια και τα κωλοχαρτα με τα σκατα της κολλημενα επανω τουςΕίμαι ο ΑΡΧΩΝ του σπιτιού ρε μουνη
σε αυτο εισαι μονο
Αρχων για να κατεβαζεις μονο τα σκουπιδια και τα κωλοχαρτα με τα σκατα της κολλημενα επανω τουςΕίμαι ο ΑΡΧΩΝ του σπιτιού ρε μουνη
γι'αυτό στο σπίτι ακούς νιαρ νιαρ ενώ παρακαλάς για γαβ γαβ?Είμαι ο ΑΡΧΩΝ του σπιτιού ρε μουνη
Γαμαει ο Ντεληκανης γαμαει σαπροφυτο της ΓλυφάδαςΑρχων για να κατεβαζεις μονο τα σκουπιδια και τα κωλοχαρτα με τα σκατα της κολλημενα επανω τους
σε αυτο εισαι μονο
αφου ειναι επισκεπτης εκει μέσα , σωγαμπρος!!! ουτε δικό του δεν ειναι , οποτε θελει τον πετάει εξω μαζι με τα γατιά να τρωει κονσερβα και να χεζει στην αμμο της γαταςγι'αυτό στο σπίτι ακούς νιαρ νιαρ ενώ παρακαλάς για γαβ γαβ?
Αν μου βρεις δωρεάν τον σκύλο που θέλω τό παίρνω και σήμερα.. έχουν εξαφανιστεί όλα με την καραντίναγι'αυτό στο σπίτι ακούς νιαρ νιαρ ενώ παρακαλάς για γαβ γαβ?
ξερουν οτι ψαχνεις και εχουν μεταναστεύσει οι σκύλοιΑν μου βρεις δωρεάν τον σκύλο που θέλω τό παίρνω και σήμερα.. έχουν εξαφανιστεί όλα με την καραντίνα
έτσι λένε το "κάνε μου το σκύλο δώρο" ?Αν μου βρεις δωρεάν τον σκύλο που θέλω τό παίρνω και σήμερα.. έχουν εξαφανιστεί όλα με την καραντίνα
Χαχαχαχαχα ευκαιρία στην γιορτή μουέτσι λένε το "κάνε μου το σκύλο δώρο" ?
αν δεσμευτείς να τον φωνάζεις Πρίγκηπα θα το σκεφτώΧαχαχαχαχα ευκαιρία στην γιορτή μου
Πλάκα πλάκα ωραίο όνομα για σκύλο..αν δεσμευτείς να τον φωνάζεις Πρίγκηπα θα το σκεφτώ
Πλάκα πλάκα ωραίο όνομα για σκύλο..
θα γυρναει και η γυναικα , και αυτη πριγκηπισσα την φωναζει μπας και τον κρατησει στο σπιτι να κοιματαιαν δεσμευτείς να τον φωνάζεις Πρίγκηπα θα το σκεφτώ
Βρε Λιλη αυτά τά έκανες εσύ την χρυσωσες και σου έφυγε σου ξεκωλιαστηκε σου μάτωσε την ψυχούλα.. όταν θά μιλάς για τόν Ντεληκανη τής Γλυφάδας θά πλένεις με ροδονερο το στόμα σου και με Αρκάδι υγρό πράσινο σαπούνι τά ντελικατα δαχτυλακια σου..θα γυρναει και η γυναικα , και αυτη πριγκηπισσα την φωναζει μπας και τον κρατησει στο σπιτι να κοιμαται
θα υπογράψετε μαζί μας να οριστεί συνέντευξη τύπου?Θα φέρω και γυναίκες μαζί ... να έχουμε όμορφη εξέδρα ...
Α.... Για την εξέδρα μόνο?Θα φέρω και γυναίκες μαζί ... να έχουμε όμορφη εξέδρα ...
θα τα πλυνω τα χερακια μου για να σου κανω φιστινγκ μωρη καργιολα που σου αρεσειΒρε Λιλη αυτά τά έκανες εσύ την χρυσωσες και σου έφυγε σου ξεκωλιαστηκε σου μάτωσε την ψυχούλα.. όταν θά μιλάς για τόν Ντεληκανη τής Γλυφάδας θά πλένεις με ροδονερο το στόμα σου και με Αρκάδι υγρό πράσινο σαπούνι τά ντελικατα δαχτυλακια σου..
Θά σέ περονιασω αργά, ερωτικά, εναλλάξ πορνοσταρικα και εντέλει κιμπαρικο χύσιμο στα χειλάκια σουθα τα πλυνω τα χερακια μου για να σου κανω φιστινγκ μωρη καργιολα που σου αρεσει
πόρνη της Ανω Γλυφαδας
Θά σέ περονιασω αργά, ερωτικά, εναλλάξ πορνοσταρικα και εντέλει κιμπαρικο χύσιμο στα χειλάκια σου