Νέα

Silvia Saint

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaytos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 428
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Είχα δει σε κάποιο τρέιλερ, ότι είχε γυρίσει μια ταινία σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας.Ξέρει κάποιος κάτι;

uranus experiment λεγεται η ταινια την ειχα σε βιντεοκασετα. αφου την ειχα δει καμια 20αρια φορες την πουλησα σε κατι συμμαθητες μου για 500 δραχμες :2funny:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618

vaskoress

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Θέλω να πηδηξω τη Sylvia Saint..... Ξέρει κανενας πως μπορει να γινει? κανουν οι πορνοσταρ βιζιτες?

makis406

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Like
75
Πόντοι
1
αδελφε βλεπω ξυπνησες καυλωμενος και αποφασησμενος :2funny: :2funny:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Με το καλό και τη Laura Angel σου εύχομαι...

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Υπάρχει καμιά ιερόδουλη που να της μοιάζει ; Σαν τα υποκατάστατα της μεθαδόνης στους χρήστες  :cheesy:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
36 χρονών είναι, τσόντες έχει σταματήσει να κάνει εδώ και κάτι χρόνια, οπότε κάπως πρέπει να ζήσει κι αυτή η δόλια.
Εδώ κάνουν βίζιτες άλλες κι άλλες, η Σύλβια δεν θα κάνει; Εξ άλλου οι ευρωπαίες πορνστάρς κάνουν σχεδόν όλες. Η Aletta Ocean, η Angel Dark, ακόμα και η Rita Faltoyano.

Που θα την βρεις δεν ξέρω, αλλά ίσως να ήταν καλύτερα να μην την βρεις διότι η τσέπη σου αναμένεται να "πονέσει" πολύ! :grin:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
απορω πως απουσιαζε μεχρι τωρα θρεντ για αυτον τον ΥΠΕΡΜΟΥΝΟ,που ειναι η rolls-royce των πορνοσταρ.αυτο το γλυκο μουνι να γλυψω,και μετα μπορω να πεθανω ησυχος!

dimk93

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
110
Πόντοι
16
uranus experiment λεγεται η ταινια την ειχα σε βιντεοκασετα. αφου την ειχα δει καμια 20αρια φορες την πουλησα σε κατι συμμαθητες μου για 500 δραχμες :2funny:

www.dvdtrailertube.com/Classics--The-Uranus-Experiment--2-Disc-Collectors-Private-trailer-22744.html]http://www.dvdtrailertube.com/Classics--The-Uranus-Experiment--2-Disc-Collectors-Private-trailer-22744.html[/url]

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
η sylvia αστερια μου έχει κάτι τραπεζικούς λογαριασμούς επιπεδου star του holywood......(πρώτη μούρη κάποτε στην private)
μάλλον χλομό να κάνει βίζιτες.(δεν εννοώ για ελλάδα :2funny: για τους φραγκάδες τις αμερικής μιλάω)
εκτος και αν είναι βίζιτες τον 20.000 δολαρίων και πάνω...

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Η Silvia Saint έχει κάνει tour το 2008 σε Αγγλία,Γερμανία και Τσεχία,Ουγγαρία στους πιο ακριβούς και γνωστούς παγκοσμίως οίκους και μάλιστα έβγαζαν και φωτογραφίες όσοι πήγαιναν μαζί της!!!Ακούγεται εξωφανταστικό;;;Ο φιλαράκος μου ο Κώστας που απούδαζε στο Manchester έχει φωτο που τη γαμούσε από κώλο στο Sandys Superstars!!Παρόμοια κίνηση είχε κάνει και η Kobe Tai και άλλες πορνοσταρ..

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Η Silvia Saint έχει κάνει tour το 2008 σε Αγγλία,Γερμανία και Τσεχία,Ουγγαρία στους πιο ακριβούς και γνωστούς παγκοσμίως οίκους και μάλιστα έβγαζαν και φωτογραφίες όσοι πήγαιναν μαζί της!!!Ακούγεται εξωφανταστικό;;;Ο φιλαράκος μου ο Κώστας που απούδαζε στο Manchester έχει φωτο που τη γαμούσε από κώλο στο Sandys Superstars!!Παρόμοια κίνηση είχε κάνει και η Kobe Tai και άλλες πορνοσταρ..
Αυτη αμα ερχοταν εδω της τα χωνα...και ας ειμαι εναντια στις ακριβοπληρωμενες πορνες...
Αυτη ομως ειναι θεσμος η γυναικα...Εχω βαρεσει απειρες μαλακιες με την παρτη της...

Επισκέπτης
Πρωτα απο ολα ειναι Silvia και οχι Sylvia,κατα δευτερο ειχε κουτελο για τρελλα παστελια :grin:
silvia-saint-03.jpg

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
36 χρονών είναι, τσόντες έχει σταματήσει να κάνει εδώ και κάτι χρόνια, οπότε κάπως πρέπει να ζήσει κι αυτή η δόλια.
Εδώ κάνουν βίζιτες άλλες κι άλλες, η Σύλβια δεν θα κάνει; Εξ άλλου οι ευρωπαίες πορνστάρς κάνουν σχεδόν όλες. Η Aletta Ocean, η Angel Dark, ακόμα και η Rita Faltoyano.

Που θα την βρεις δεν ξέρω, αλλά ίσως να ήταν καλύτερα να μην την βρεις διότι η τσέπη σου αναμένεται να "πονέσει" πολύ! :grin:
Η Rita Faltoyanno ειχε ερθει κ εδω...Αλλο απωθημενο...να χυσω στις βυζαρες της...

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αυτη αμα ερχοταν εδω της τα χωνα...και ας ειμαι εναντια στις ακριβοπληρωμενες πορνες...
Αυτη ομως ειναι θεσμος η γυναικα...Εχω βαρεσει απειρες μαλακιες με την παρτη της...

Μαλάκα και γω πιτσιρίκι στο Γυμνάσιο έβλεπα ταινίες της που ήταν πιτσιρίκα στο Filmnet τότε πριν τη Nova χτυπούσα 2 μαλακίες και πάλι την επομένη την σκεφτόμουν..Έγραφα πόσες κασέτεσ στο βίντεο 240 λεπτών Long Play!!

Φίλε η μαλακία είχα ταξιδέψει Manchester πέρσυ και με φιλοξένησαν 1 βδομάδα και πήγα στο Sandys Superstars και λέω πως δεν πήγαινα τότε να φάω καλά... και τους ρώτησα αν αλήθευε λέω μην οι φωτο του άλλου ήταν κάνα photoshop και μου επιβεβαίωσαν!!!Και πήγαινε 400 λίρες η ώρα!!!Έσπασαν λέει τότε τα τηλέφωνα και οι μπράβοι δεν άνοιγαν στον όχλο έξω από το "κατάστημα" και τους έλεγαν ότι ήταν κλεισμένη!!Απ'ότι μου παν έτσι ξαφνικά σε ένα forum το είπαν και δεν το πήραν πολλοί πρέφα ώσπου τη μέρα που έκανε την τιμητική της και δούλεψε στο μαγαζί έγινε χαμός,μέχρι και ξύλο παίξαν!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom