Ναι αμέ...μπορώ να έχω τη διεύθυνση μήπως προλάβω να παω μέχρι τις 9?
Την έχεις...
Ναι αμέ...μπορώ να έχω τη διεύθυνση μήπως προλάβω να παω μέχρι τις 9?
Αδερφέ τι ηλιακιας περίπου είναι η ΚαρολίναE..ρε σουξέ η Καρολίνα.. συν Ελληνίδα .. συν στρίπερ.. Ω ! Τι θα απογίνουν τα λοιπά μιλφο- ματούρ ...
όλες έχουν το κοινό τους....καμία δεν πάει χαμενηE..ρε σουξέ η Καρολίνα.. συν Ελληνίδα .. συν στρίπερ.. Ω ! Τι θα απογίνουν τα λοιπά μιλφο- ματούρ ...
35-40 περιπου... αλλα ειναι κορμαρα...Αδερφέ τι ηλιακιας περίπου είναι η Καρολίνα
Από μασάζ;Καλό;Η Ελεν απουσιαζει... αυτην.. κ την επομενη εβδομαδα...???
35-40 περιπου... αλλα ειναι κορμαρα...
Και camgirl επι καραντινας να τα λεμε κ αυτα ...!!!! Παντως επιβεβαιωνω ειναι κορμαραE..ρε σουξέ η Καρολίνα.. συν Ελληνίδα .. συν στρίπερ.. Ω ! Τι θα απογίνουν τα λοιπά μιλφο- ματούρ ...
Μια χαρά μασαζ μου έκανε εμένα. Και μασαζ και 2ο μέρος και πολύ καλό παιδί αλλά αυτό το απουσιάζει για 2 βδομάδες.. κάτι δεν μαρεσει σταμάτησε ή θα γυρίσει? Σαν να παραπήρε πολλές κοπέλες που θα χωρέσουν όλες??!!Από μασάζ;Καλό;
γυρολογος και αυτη..και μαλιστα οτι βλεπετε μειον 50%.. και απο σερβιτσιο ψιλο..μαπα!!
σολωμου 70 (ιρις μασαζ)Αλινα που είναι,;
Οκ φίλε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Μια χαρά μασαζ μου έκανε εμένα. Και μασαζ και 2ο μέρος και πολύ καλό παιδί αλλά αυτό το απουσιάζει για 2 βδομάδες.. κάτι δεν μαρεσει σταμάτησε ή θα γυρίσει? Σαν να παραπήρε πολλές κοπέλες που θα χωρέσουν όλες??!!
συγγνώμη βρε άνθρωπε του θεού και της Παναγίας, αλλά αν δεν σου πεί κανείς εδώ τη διεύθυνση θές να μου πείς ότι δεν μπορείς να την βρείς??Μπορώ να έχω τη διεύθυνση και εγώ??
Ένα τηλεφώνημα μακριά είναι. Δοκίμασε και θα δειςΜπορώ να έχω τη διεύθυνση και εγώ??
ΣωστάΈνα τηλεφώνημα μακριά είναι. Δοκίμασε και θα δεις