new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
ψαξε για εξοτικ μασαζρε φίλε αξίζει αυτή? Υπάρχουν πουθενά φώτο?
ψαξε για εξοτικ μασαζρε φίλε αξίζει αυτή? Υπάρχουν πουθενά φώτο?
Ναι, διάβασα κάτι μυστήρια εκεί. Άνεργος τόσους μήνες είμαι, το 60αρι το πονάω γιαυτό ρώτησα.ψαξε για εξοτικ μασαζ
Αν πετύχεις την Helen μπές χωρίς να το σκεφτείςΝαι, διάβασα κάτι μυστήρια εκεί. Άνεργος τόσους μήνες είμαι, το 60αρι το πονάω γιαυτό ρώτησα.
Τρομερό μωρό φαίνεται από τις φώτο, στις βάρδιες δεν είναι πάντως.Αν πετύχεις την Helen μπές χωρίς να το σκεφτείς
Κάποιος έγραψε θα λείπει για 2 βδομάδες..Τρομερό μωρό φαίνεται από τις φώτο, στις βάρδιες δεν είναι πάντως.
Ξέρουμε αν θα επιστρέψει;Κάποιος έγραψε θα λείπει για 2 βδομάδες..
μάλλον από την επόμενη εβδομαδαΞέρουμε αν θα επιστρέψει;
Και εγώ μια ξανθιάΜια Μαρία ξέρω.
Εξαρτάται ποιο πρόγραμμα θα επιλέξεις.Στη μισή ώρα μια σιγουρα.Τωρα τα υπόλοιπα πηγαινεις και κανονίζεις επιτόπου.Ξερει κανεις τιμες και ποσες πιστολιες μπορεις να ριξεις;
νομίζω καρολίνα.καλησπέρα, μεταξύ Ναντιας και Καρολίνας, τι να προτιμήσω από άποψη service?
Μασάτζιδικο είναιΈχω καταλάβει σωστά ; Δέν είναι μασατζιδικο;
Κάτι έχουν γράψει νομίζω πιο πίσω νομίζω δηλαδήΜε Δανάη τελικά έχει κάποιος ολοκληρωμένη εικόνα αν αξίζει να δώσεις για πρόγραμμα μια ώρας?
(ρωτάω γιατί θα είμαι νέα σμύρνη σε λίγο ,μήπως 'εκανα μια βόλτα, αλλά μην τα κλαίω)
Πλάκα κάνεις; Μασάτζιδικο και καιρό αρκετο...Μήπως πέρασε κάνεις να δούμε έχει φερει τίποτα καινούργιο;Έχω καταλάβει σωστά ; Δέν είναι μασατζιδικο;
Ελα φίλος, αν τελικά πήγες τοτε θα έχεις προσωπική άποψη, εμένα πάντως μου ζήτησε +20 για ελεύθερη πίπα και αρκετά μεγάλο μειον η δυσάρεστη οσμή από το μουνάκι κατα το γαμίσι. Στα συν το νεαρό της ηλικίας, ωραίο κορμί με αφράτη κολάρα ότι πρέπει για πισωκολητό ζμπρώξιμο.Με Δανάη τελικά έχει κάποιος ολοκληρωμένη εικόνα αν αξίζει να δώσεις για πρόγραμμα μια ώρας?
(ρωτάω γιατί θα είμαι νέα σμύρνη σε λίγο ,μήπως 'εκανα μια βόλτα, αλλά μην τα κλαίω)
Αφράτο είναι το κορμί.. τώρα το τι θεωρεί ωραίο ο καθένας μαζί σου. Έχει εξτρά κιλά και φαίνονται αλλά όπως είπα είναι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Δεν την λες χοντρή, γεματούλα είναι και πρέπει να έχει πάθει και κάποιο ατύχημα παλιότερα έχει ουλές σε διάφορα σημεία, πέρασα μαζί της πριν μερικές μέρες.. Λίγο μαγκωμένη στην αρχή και φοβισμένη, δείχνει να προσέχει πολύ αλλά μετά όλα καλά.. Δεν ξέρω αν θα ξαναπέρναγα αλλά δύσκολα, με τόσες επιλογές σε άλλα γιατί να ξαναπάς στην ίδια αν δεν είναι κάτι τρομερό, και καλώς ή κακώς τα τρομερά λίγα είναι αυτήν την στιγμήΕλα φίλος, αν τελικά πήγες τοτε θα έχεις προσωπική άποψη, εμένα πάντως μου ζήτησε +20 για ελεύθερη πίπα και αρκετά μεγάλο μειον η δυσάρεστη οσμή από το μουνάκι κατα το γαμίσι. Στα συν το νεαρό της ηλικίας, ωραίο κορμί με αφράτη κολάρα ότι πρέπει για πισωκολητό ζμπρώξιμο.