Σίγουρο;;Είχε τατουάζ και ματαρες θυμαμαιγια οποιον ψαχνει τη Σβετλανα με τα τατοο που δουλευε περυσι silver, ειναι η Bella ουκρανη στη στουντιο- αλυσιδα Συγγρου 232
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
"Silver SPA", Νέα Σμύρνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 568K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Εκτός από το μασάζ εργαζόταν και σε στριπ.Ειναι όντως αυτή;για οποιον ψαχνει τη Σβετλανα με τα τατοο που δουλευε περυσι silver, ειναι η Bella ουκρανη στη στουντιο- αλυσιδα Συγγρου 232
Όχι ακόμη...Καλησπέρα κύριοι, μπορώ να έχω διεύθυνση παρακαλώ;
Δεν μπορούμε να στη στείλουμε...
Και η Helen που είναι τώρα και αυτή σε strip είναι...!Εκτός από το μασάζ εργαζόταν και σε στριπ.Ειναι όντως αυτή;
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Και την διεύθυνση να σου δώσουν δεν μπορείς να πας κσι να παρουσιαστείς αν δεν τους πάρεις πρώτα τηλέφωνο … όταν μιλήσεις μαζί τους θα σου πουν και διεύθυνση , ποιες είναι παρούσες και πως πας στην ΣυγγρούΚαλησπέρα κύριοι, μπορώ να έχω διεύθυνση παρακαλώ;
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.527
- Πόντοι
- 41.813
τη μιση διευθυνση την ειπες.Και την διεύθυνση να σου δώσουν δεν μπορείς να πας κσι να παρουσιαστείς αν δεν τους πάρεις πρώτα τηλέφωνο … όταν μιλήσεις μαζί τους θα σου πουν και διεύθυνση , ποιες είναι παρούσες και πως πας στην Συγγρού
αυριο η αλλη μιση πες του
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.750
- Πόντοι
- 7.636
Έχεις μήνυμα...Καλησπέρα κύριοι, μπορώ να έχω διεύθυνση παρακαλώ;
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Ε, ας πάρει και ένα τηλέφωνο να πάρει πληροφορίες από την πηγή .τη μιση διευθυνση την ειπες.
αυριο η αλλη μιση πες του
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.527
- Πόντοι
- 41.813
τωρα θα σε ρωταει ποιο ειναι το τηλεφωνο χαχαχαχααχαΕ, ας πάρει και ένα τηλέφωνο να πάρει πληροφορίες από την πηγή .
ρε εδω αλλα κοριτσια εχουν χυμα το τηλεφωνο τους κι ολοι τις ρωτανε στο φορουμ αν δουλευουν
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Σίγουρα;Μήπως σταμάτησε και από εκεί...;για οποιον ψαχνει τη Σβετλανα με τα τατοο που δουλευε περυσι silver, ειναι η Bella ουκρανη στη στουντιο- αλυσιδα Συγγρου 232
Από στριπ σε μασάζ μετα στούντιο μετά στριπ ε μετά ξανά μασαζ...;Μήπως σταμάτησε και από εκεί...;
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Εγώ πάντως όταν τους είχα πάρει τηλέφωνο απλά μου έδωσαν την διεύθυνση και απλά χτύπησα το κουδούνι.. Δεν ρώτησαν τίποτα.. Και πήγα άλλη μέρα απο εκείνη που τους πήρα τηλέφωνο.Και την διεύθυνση να σου δώσουν δεν μπορείς να πας κσι να παρουσιαστείς αν δεν τους πάρεις πρώτα τηλέφωνο … όταν μιλήσεις μαζί τους θα σου πουν και διεύθυνση , ποιες είναι παρούσες και πως πας στην Συγγρού
Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.464
- Πόντοι
- 11.836
Τι να ρωτήσουν ρε παιδιά?Γιατί ήρθες??Εγώ πάντως όταν τους είχα πάρει τηλέφωνο απλά μου έδωσαν την διεύθυνση και απλά χτύπησα το κουδούνι.. Δεν ρώτησαν τίποτα.. Και πήγα άλλη μέρα απο εκείνη που τους πήρα τηλέφωνο.
Δεν νομίζω να είναι και τόσο δύσκολο.
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Μια χαρά . Τα περισσότερα έτσι δουλεύουν όσο αφορά τους επισκέπτες . Εάν ξέρεις την διεύθυνση πας , κτυπας κουδούνι και σου ανοίγουν ( μερικές φορές περνάς face control από τις κάμερες που αρκετά έχουν ) …
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Πέρα από το εδώ , πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί προβλήματα σε/ από συγκεκριμένες πολυκατοικίες. Αν θυμάται κανεις τι γινόταν πχ στο Ιουλιάνου 61-63 από την διοπτροφόρα και τον ηλικιωμένο, θα καταλάβει τι εννοώ κ.λπ..
Οπότε, σωστά κάνουν οι διευθύνσεις των μαγαζιών και είναι προσεκτικές
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Άμα αρχίζει στην πολυκατοικία η κινητικότητα και το πέρα δώθε ε καπου μπορει να πουν κάτσε τι γίνεται...Πέρα από το εδώ , πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί προβλήματα σε/ από συγκεκριμένες πολυκατοικίες. Αν θυμάται κανεις τι γινόταν πχ στο Ιουλιάνου 61-63 από την διοπτροφόρα και τον ηλικιωμένο, θα καταλάβει τι εννοώ κ.λπ..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.053
- Πόντοι
- 42.697
Αφήστε την συζήτηση για τις πολυκατοικίες και πείτε κάποιος για την εμπειρία με κάποια από τις κοπέλες του μαγαζιού να γουστάρουμε!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.