Beirut
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 5
- Like
- 137
- Πόντοι
- 0
Σούπερ μασάζ. Λίγο ντίβα στο σεξάκι.Βερόνικα πήρε κάνεις;το παίζει καλά το ματς
Σούπερ μασάζ. Λίγο ντίβα στο σεξάκι.Βερόνικα πήρε κάνεις;το παίζει καλά το ματς
Θα περάσω μάλλον μεσοβδόμαδαΣούπερ μασάζ. Λίγο ντίβα στο σεξάκι.
Δεν ξέρω αλλά όταν την είδα πριν 10 ημέρες περίπου μου είπε οτι δεν δουλεύει πολύ.Θα περάσω μάλλον μεσοβδόμαδα
Ξέρουμε αν είναι κάθε μέρα;
Δεν εργάζεται κάθε μέρα.Το τηλ ποιο είναι ; η Ναντια είναι μια καλή επιλογή ;
Helen: κορυφαίο μινιόν κορμί και μια αίσθηση μυστηρίου, σαν νέα γκόμενα που έχεις πολλά να ανακαλύψεις. Ωραία κουβέντα, μόνο αγγλικά. Μασάζ επίμονο και καλό με πολύ λάδι, της αρέσει και να δέχεται. Σεξ με το κορίτσι σου. Δουλεύει και στριπ οπότε συχνά κουρασμένη.Αφήστε την συζήτηση για τις πολυκατοικίες και πείτε κάποιος για την εμπειρία με κάποια από τις κοπέλες του μαγαζιού να γουστάρουμε!
Το ρόστερ είναι αυτό;Helen: κορυφαίο μινιόν κορμί και μια αίσθηση μυστηρίου, σαν νέα γκόμενα που έχεις πολλά να ανακαλύψεις. Ωραία κουβέντα, μόνο αγγλικά. Μασάζ επίμονο και καλό με πολύ λάδι, της αρέσει και να δέχεται. Σεξ με το κορίτσι σου. Δουλεύει και στριπ οπότε συχνά κουρασμένη.
Βάνα: Σουπερ με τα ρούχα, όταν τα βγάλει τρως ένα άκυρο, όταν αρχίσει το ματς καλύτερα να λήξει γρήγορα. Εγώ έφαγα μεγάλη απογοήτευση, μασάζ μηδέν, σεξ μηδέν, διάθεση μηδέν. Έχουν γράψει κι άλλοι παίχτες.
Βικτώρια : όμορφη, περαστική όπως δηλώνει από το επάγγελμα, κορυφαίο μασάζ, και ωραίο σεξ. Γιόγκισα.
Νάντια: Συνεύρεση παλαιότερα αλλού (Κατεχάκη). Ωραία Ασιάτισσα, πολύ καλό μασάζ, διεκπεραιωτικό σεξ, δεν της πάει το έργο.
Βερόνικα, σωστά! Θυμάμαι καλά την επίσκεψη αλλά με τα ονόματα δεν το έχω και πολύ.Ωραίος ο Beirut . Οπου Βικτώρια = μάλλον Βερόνικα ? .. Κάποια ινφο για τις άλλες υπαρχει ? πχ Τζένη, Μαρία , Κάρμεν ..
Η Μαρία αντικειμενικά είναι πολύ όμορφη και αριστοκρατική γυναίκα. Κάνει καλό μασάζ στα υπόλοιπα ξεκίνησε χλιαρά όταν ξεκίνησε στο μαγαζί αλλά τελευταία έχει ανεβάσει πολλές στροφές στο δωμάτιο και είναι και στο δεύτερο μέρος πάρα πολύ καλήΒερόνικα, σωστά! Θυμάμαι καλά την επίσκεψη αλλά με τα ονόματα δεν το έχω και πολύ.
Τζενη, δεν έχω δει. Η Μαρία είναι εντυπωσιακή ξανθιά. Ακούω για καλό μασάζ ρωσσικής σχολής αλλά δεν είχα την τύχη. Κάρμεν, πρέπει να τα έσπαγε παλιά αλλά περνάνε τα χρόνια για όλους και δεν πέρασα.
δε ξέρω ρε παιδιά που το είδατε το τόσο άκυρο με την Βάνα....εγώ μια χαρά τα πέρασα με την πάρτη της....και οκ δεν είναι πρωτο νιάτο αλλά να έχει χαλάσει τόσο πολύ από τον Ιούνιο που την είδα τελευταία φορά??? περίεργα μου τα λέτε....και ξαναλέω αν η λία από στουρνάρη ή η ελένη από ηλιουπόλεως γαμούν και δέρνουν , τότε η Βάνα που είναι και πιο νέα....γαμεί και Γδέρνει....Helen: κορυφαίο μινιόν κορμί και μια αίσθηση μυστηρίου, σαν νέα γκόμενα που έχεις πολλά να ανακαλύψεις. Ωραία κουβέντα, μόνο αγγλικά. Μασάζ επίμονο και καλό με πολύ λάδι, της αρέσει και να δέχεται. Σεξ με το κορίτσι σου. Δουλεύει και στριπ οπότε συχνά κουρασμένη.
Βάνα: Σουπερ με τα ρούχα, όταν τα βγάλει τρως ένα άκυρο, όταν αρχίσει το ματς καλύτερα να λήξει γρήγορα. Εγώ έφαγα μεγάλη απογοήτευση, μασάζ μηδέν, σεξ μηδέν, διάθεση μηδέν. Έχουν γράψει κι άλλοι παίχτες.
Βικτώρια : όμορφη, περαστική όπως δηλώνει από το επάγγελμα, κορυφαίο μασάζ, και ωραίο σεξ. Γιόγκισα.
Νάντια: Συνεύρεση παλαιότερα αλλού (Κατεχάκη). Ωραία Ασιάτισσα, πολύ καλό μασάζ, διεκπεραιωτικό σεξ, δεν της πάει το έργο.
Η εμπειρία μου με την Βάνα ήταν ακριβώς όπως στην κριτική του Ν. Smirni76δε ξέρω ρε παιδιά που το είδατε το τόσο άκυρο με την Βάνα....εγώ μια χαρά τα πέρασα με την πάρτη της....και οκ δεν είναι πρωτο νιάτο αλλά να έχει χαλάσει τόσο πολύ από τον Ιούνιο που την είδα τελευταία φορά??? περίεργα μου τα λέτε....και ξαναλέω αν η λία από στουρνάρη ή η ελένη από ηλιουπόλεως γαμούν και δέρνουν , τότε η Βάνα που είναι και πιο νέα....γαμεί και Γδέρνει....
όσο για την HELEN άψογη περιγραφή...
Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με κύριο μπηχτεριους!δε ξέρω ρε παιδιά που το είδατε το τόσο άκυρο με την Βάνα....εγώ μια χαρά τα πέρασα με την πάρτη της....και οκ δεν είναι πρωτο νιάτο αλλά να έχει χαλάσει τόσο πολύ από τον Ιούνιο που την είδα τελευταία φορά??? περίεργα μου τα λέτε....και ξαναλέω αν η λία από στουρνάρη ή η ελένη από ηλιουπόλεως γαμούν και δέρνουν , τότε η Βάνα που είναι και πιο νέα....γαμεί και Γδέρνει....
όσο για την HELEN άψογη περιγραφή...
Σεβαστές απόψεις μόνο που ο φίλος τη συγκρίνει με δυο «ιερά τέρατα» του χωρου....Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με κύριο μπηχτεριους!
Είναι Μιλφαρα με μια ελαφρά χαλάρωση στο σώμα πράγμα απόλυτα αποδεκτό για τους λάτρεις των μιλφ. Αν κάποιος θελει σφιχτό κορμί 29 Χρόνης τότε ,πάω πάω πάσο.
Θα βάλω άλλη μια υποσημείωση για Βάνα....είναι από αυτές που γουστάρουν ορισμένους πελάτες και εκεί τα δίνουν όλα όπως κατάλαβα. Αν είστε από αυτούς τους τυχερούς μετά δεν θα είναι την αλλάζετε
Και σε καμιά α περίπτωση δεν αμφισβητω τις κριτικές των συναγωνιστών που δεν πέρασαν καλά εννοείται
Ποια είναι τα τέρατα?Σεβαστές απόψεις μόνο που ο φίλος τη συγκρίνει με δυο «ιερά τέρατα» του χωρου....
Έλενα απο Μπακνανα και Λια απο Στουρνάρη. Η εμφανιση είναι θέμα γούστου, αλλα οι υπηρεσιες απο τις δυο κύριες κατα την ταπεινή μου αποψη (συνδυασμός μασαζ και σεξ, φουλ πακέτο) δεν υπάρχουν σε καμμία αλλη....Ποια είναι τα τέρατα?
ΣωστάΈλενα απο Μπακνανα και Λια απο Στουρνάρη. Η εμφανιση είναι θέμα γούστου, αλλα οι υπηρεσιες απο τις δυο κύριες κατα την ταπεινή μου αποψη (συνδυασμός μασαζ και σεξ, φουλ πακέτο) δεν υπάρχουν σε καμμία αλλη....
ωραίος beirutΔεν ξέρω αλλά όταν την είδα πριν 10 ημέρες περίπου μου είπε οτι δεν δουλεύει πολύ.
Νομίζω ότι η πρώτη αναφέρθηκε σαν Ελένη από Ηλιουπόλεως .Είναι η Ελένη η Ρουμάνα και όχι η Έλενα από Μπακνανά.Έλενα απο Μπακνανα και Λια απο Στουρνάρη. Η εμφανιση είναι θέμα γούστου, αλλα οι υπηρεσιες απο τις δυο κύριες κατα την ταπεινή μου αποψη (συνδυασμός μασαζ και σεξ, φουλ πακέτο) δεν υπάρχουν σε καμμία αλλη....