Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Έχεις pmΚαλημέρα κύριοι. Θα μπορούσε να μου στείλει κι εμένα κάποιος την διεύθυνση; Ευχαριστω
Έχεις pmΚαλημέρα κύριοι. Θα μπορούσε να μου στείλει κι εμένα κάποιος την διεύθυνση; Ευχαριστω
Δεν είναι όλες τις μέρες.Τις Τετάρτες νομίζω δουλεύειαυριο τεταρτη θα ειναι εκει η ναντια η ασιατισα ?
Δεν είναι όλες τις μέρες ισχύει.Δεν είναι όλες τις μέρες.Τις Τετάρτες νομίζω δουλεύει
Την είδα και εγώ σήμερα αργά το απόγευμα την Βερόνικα. Τσέχα κατά δήλωση της ΒικαραςΔεν είναι όλες τις μέρες ισχύει.
Μάλλον μπορει και να είναι διακοπές.
Σήμερα έκανα μια βόλτα ήταν η Βάνα,η Κάρμεν που είχα να την δω πριν την καραντίνα.Η Έλενα ήταν στο δωμάτιο δεν βγήκε και η Βερόνικα μια ξανθιά με καλό σώμα.
Για Σβετλάνα δεν είχε κάποιο νέο η πορτιερισα.
Βερόνικα με έβαλε σε σκέψεις να πω την αλήθεια...
Κάρμεν?Δεν την έχω πετύχει όσες φορές έχω περάσειΔεν είναι όλες τις μέρες ισχύει.
Μάλλον μπορει και να είναι διακοπές.
Σήμερα έκανα μια βόλτα ήταν η Βάνα,η Κάρμεν που είχα να την δω πριν την καραντίνα.Η Έλενα ήταν στο δωμάτιο δεν βγήκε και η Βερόνικα μια ξανθιά με καλό σώμα.
Για Σβετλάνα δεν είχε κάποιο νέο η πορτιερισα.
Βερόνικα με έβαλε σε σκέψεις να πω την αλήθεια...
Αυτό είναι που μαρέσει σε αυτό το μαγαζί ότι υπάρχει σχέση με γνωστό μαγαζί και φέρνει κάθε τόσο κοπέλες! Κάνουν και λίγο παιχνίδι όπως στο μαγαζί ανάμεσα στον αγώνα και στο μασαζΤην είδα και εγώ σήμερα αργά το απόγευμα την Βερόνικα. Τσέχα κατά δήλωση της Βικαρας
Ωραία γυναίκα γύρω στα 35 μακρύ ξανθό μαλλί ωραία επιδερμίδα κορμάρα σφριγιλη και γυμνασμενη. Ελληνικά δεν μιλάει αλλά γνωρίζει αγγλικά.
Πολύ ωραίο σύνολο γενικά από τις κοπέλες που δύσκολα συναντάμε σε μασάζ. Πρώην χορεύτρια σε στριπ
Η Βερόνικα δε νομίζω ότι έχει σχέση με άλλο μαγαζί.Μπορει και να κάνω λάθος...Αυτό είναι που μαρέσει σε αυτό το μαγαζί ότι υπάρχει σχέση με γνωστό μαγαζί και φέρνει κάθε τόσο κοπέλες! Κάνουν και λίγο παιχνίδι όπως στο μαγαζί ανάμεσα στον αγώνα και στο μασαζ
Ήταν και παλιά πριν τα lockdownsΚάρμεν?Δεν την έχω πετύχει όσες φορές έχω περάσει
Κυριακή ξέρω ότι είναι κλειστά.Τελικά το μαγαζι είναι ανοικτό Σάββατο?
Σωστά Σάββατο ανοιχτά Κυριακή πάντα κλειστάΚυριακή ξέρω ότι είναι κλειστά.
Α οκ.Τοτε δεν έτυχε να τη δω...Ήταν και παλιά πριν τα lockdowns
Η Βερόνικα δε νομίζω ότι έχει σχέση με άλλο μαγαζί.Μπορει και να κάνω λάθος..
Η Helen ναι το ξέρω.Η Βερόνικα οχιΔεν ξέρω αν έχει σχέση η συγκεκριμένη πάντως η helen έχει όπως έχει και το μαγαζί
Έχεις pmΜπορώ να έχω τη διεύθυνση;
Ευχαριστώ
Σε λίγο που θα συμπληρώσεις κάποια μηνύματα....μπορω να εχω και εγω ενα πμ την διευθυνση;
??? στα πόσα; χαχαΣε λίγο που θα συμπληρώσεις κάποια μηνύματα....