annamaria0008
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Like
- 2.728
Καλημέρα φίλοι μου. Πέρασα εχθες με το Ρωσικο άλογο τη Ξένια. Μια χαρά κοπελίτσα είναι. Μπορεί να έχει λίγα κιλακια παραπάνω αλλά της πάνε. Όμορφη και με πολύ γλυκό προσωπάκι. Τέλεια στο μασάζ και σε ολα τα άλλα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.και βέβαια να ξανα ερθω για αυτη κοπέλα.
Φίλε, ζούσα πολλά χρόνια στη Αμερική και τα Ελληνικά μού λίγο ξεχασμένα. Ρώσος δεν είμαι, Έλληνας είμαι.
Διεύθυνση?Kαλημερα,
Σημερα Παρασκευη 12/4/2019.
Natalie NEA
Amy
Nadia
Λάουρα
Ξένια NEA
Ηλικία: 28 Χώρα Καταγωγής: Ρωσία Ύψος: 1.70 m Βάρος: 65 kg Χρώμα μαλλιών: μαύρα Χρώμα ματιών: σκούρα καστανά
Viktoria
Λάουρα NEA
( 11:00-21:00 )Ηλικία: 30 Χώρα Καταγωγής: Βουλγαρία Ύψος: 1.60 m Βάρος: 60 kg Χρώμα μαλλιών: καστανά Χρώμα ματιών: πράσινα
Silver Spa, Νέα Σμύρνη. 6940-980.316 Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-21:00, Σάββατο 11:00-20:00, Κυριακή 11:00-19:0
Στο ολοκαίνουργιο Silver Spa μπορείτε ν΄ απολαύσετε μοναδικές υπηρεσίες μασάζ, σ ένα χώρο όμορφο, φιλικό και ζεστό. Το Silver Spa διαθέτει δωμάτια μασάζ με ντουσιέρες, δωμάτιο με Jacuzzi και δωμάτιο για Nuru massage με ειδικό στρώμα. Το έμπειρο προσωπικό μας σας υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες χαλάρωσης και ευεξίας. Σας περιμένουμε..
Για όσους θέλουν να μάθουν πώς μπορούν να έρθουν στο Silver Spa μπορούν να ενημερώνοννται μέσω p.m.
Αναψυκτικα ποτα καφεδες ειναι ολα κερασμενα
Nαντια κ Ξενια... τι λεγανε...??? Τοσο χάλια...???Πέρασμα χθες από το μαγαζί! Ήθελα να περάσω με την Κορίνα! Ενώ στο site έγραφε ότι δουλεύει Πέμπτη, Παρασκεύη η σερίφισα με ενημέρωσε ότι θα επιστρέψει την Τρίτη! Την είπα γιατί το γράφετε και μου άρχισε τις ασυναρτησίες! Οι κοπέλες οι άλλες κάτω από τη βάση σε επίπεδο εμφάνισης! Δεν περιμένω καμιά απάντηση από το μαγαζί γιατί δε το συμφέρει!! Να προσέχετε που δίνετε τα λεφτά σας!!
Nαντια κ Ξενια... τι λεγανε...??? Τοσο χάλια...???
ε όσο απάντησαν και σε μένα! Προτείνω συνέχεια της Αποχής από τους οίκους 6&7 Απριλίου Μέρος Β' (δηλαδή και αυτό το Σ/Κ και ενδεχομένως την Μεγάλη Εβδομάδα).Πέρασμα χθες από το μαγαζί! Ήθελα να περάσω με την Κορίνα! Ενώ στο site έγραφε ότι δουλεύει Πέμπτη, Παρασκεύη η σερίφισα με ενημέρωσε ότι θα επιστρέψει την Τρίτη! Την είπα γιατί το γράφετε και μου άρχισε τις ασυναρτησίες! Οι κοπέλες οι άλλες κάτω από τη βάση σε επίπεδο εμφάνισης! Δεν περιμένω καμιά απάντηση από το μαγαζί γιατί δε το συμφέρει!! Να προσέχετε που δίνετε τα λεφτά σας!!
Καλοσοριζουμε τους μασαζοπληκτους στο κινημα της αποχης! Παρακαλω προσθεστε τα βασικα αιτηματα σας στο νημα συντονισμου.ε όσο απάντησαν και σε μένα! Προτείνω συνέχεια της Αποχής από τους οίκους 6&7 Απριλίου Μέρος Β' (δηλαδή και αυτό το Σ/Κ και ενδεχομένως την Μεγάλη Εβδομάδα).