annamaria0008
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Like
- 2.728
Στη συγκεκριμένη μέρα έχεις δίκιο όσον αφορά στο πρόγραμμα, γιατί η Κορίνα έρχεται τις καθημερινές στις 14.00, το live ημερήσιο πρόγραμμα βγαίνει στις 11.00-12.00 και γι αυτό το λόγο άργησε να γίνει ενημέρωση ότι δεν επρόκειτο να έρθει. Τώρα για το αν οι υπόλοιπες κοπέλες είναι κάτω από τη βάση σε επίπεδο εμφάνισης ή αν η Ξένια έχει ατσούμπαλο σώμα το Silver Spa σας προσκαλεί και σας προκαλεί να έρθετε και να δείτε το χώρο μας ώστει να αξιολογήσετε μόνοι σας τα κορίτσια και τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε να σας δούμε απο κοντάΠέρασμα χθες από το μαγαζί! Ήθελα να περάσω με την Κορίνα! Ενώ στο site έγραφε ότι δουλεύει Πέμπτη, Παρασκεύη η σερίφισα με ενημέρωσε ότι θα επιστρέψει την Τρίτη! Την είπα γιατί το γράφετε και μου άρχισε τις ασυναρτησίες! Οι κοπέλες οι άλλες κάτω από τη βάση σε επίπεδο εμφάνισης! Δεν περιμένω καμιά απάντηση από το μαγαζί γιατί δε το συμφέρει!! Να προσέχετε που δίνετε τα λεφτά σας!!
Στη συγκεκριμένη μέρα έχεις δίκιο όσον αφορά στο πρόγραμμα, γιατί η Κορίνα έρχεται τις καθημερινές στις 14.00, το live ημερήσιο πρόγραμμα βγαίνει στις 11.00-12.00 και γι αυτό το λόγο άργησε να γίνει ενημέρωση ότι δεν επρόκειτο να έρθει. Τώρα για το αν οι υπόλοιπες κοπέλες είναι κάτω από τη βάση σε επίπεδο εμφάνισης ή αν η Ξένια έχει ατσούμπαλο σώμα το Silver Spa σας προσκαλεί και σας προκαλεί να έρθετε και να δείτε το χώρο μας ώστει να αξιολογήσετε μόνοι σας τα κορίτσια και τις υπηρεσίες μας. Θα χαρούμε να σας δούμε απο κοντά
Εκ των πραγμάτων είναι αδύνατο να καλύψουμε όλα τα γούστα. Το θέμα σας όμως όπως καταλάβαμε δεν ήταν ούτε η τιμή ούτε οι κοπέλες. Μπορείτε λοιπόν ν απευθυνθείτε κάπου αλλού.Στα 100€ για 1 ώρα, όταν παντού είναι 80€? Ευχαριστώ, δε θα πάρω!!
ε το αυτονόητο όλων. Επιστροφή χρημάτων. Αν δεν μείνεις ευχαριστημένος σχεδόν σε όλες τις υπηρεσίες έχεις δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. Αλλιώς είσαι στο έλεος της κάθε πονηρο-τσιγγάνας και εξηγούμαι. Αν δεν κάνει πχ προκαταρκτικά, δεν κάνει καλό στοματικό πως μπορεί να ξέρω εγώ ότι θα μείνω ευχαριστημένος, είναι βιαστική, δεν τηρήσει το ωράριο πχ φύγει νωρίτερα? Γιατί να πληρώσω κάπου έχοντας τρομακτική άγνοια για την ποιότητα των υπηρεσιών? Τι εγγυήσεις έχω?Καλοσοριζουμε τους μασαζοπληκτους στο κινημα της αποχης! Παρακαλω προσθεστε τα βασικα αιτηματα σας στο νημα συντονισμου.
¨Οταν πας σε εστιατόριο, στην πρώτη μπουκιά, επιστρέφεις το φαγητό και ζητάς αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων, αν έχεις προπληρώσει. Δεν τσακίζεις τα πάντα και ζητάς επιστροφές μετά! Αυτά είναι..... εκ του πονηρού. Αν συμφωνούμαι σε αυτό, εγώ είμαι μαζί σου. Καλό είναι που και που να κοιτάμε και την πλευρά της "πονηρο-τσιγγάνας", που πρέπει να ανεχτεί την κάθε ανωμαλία και ιδιοτροπία μας. Μη ξεχνάμε ότι.... η ζωή έχει ένα απίστευτο σύστημα να επιστρέφει συναισθήματα, συμπεριφορές και καταστάσεις.ε το αυτονόητο όλων. Επιστροφή χρημάτων. Αν δεν μείνεις ευχαριστημένος σχεδόν σε όλες τις υπηρεσίες έχεις δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. Αλλιώς είσαι στο έλεος της κάθε πονηρο-τσιγγάνας και εξηγούμαι. Αν δεν κάνει πχ προκαταρκτικά, δεν κάνει καλό στοματικό πως μπορεί να ξέρω εγώ ότι θα μείνω ευχαριστημένος, είναι βιαστική, δεν τηρήσει το ωράριο πχ φύγει νωρίτερα? Γιατί να πληρώσω κάπου έχοντας τρομακτική άγνοια για την ποιότητα των υπηρεσιών? Τι εγγυήσεις έχω?
δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Αλλά αν μπεις στο δωμάτιο και η κοπέλα είναι πχ βιαστική γιατί να μην σου επιστραφούν τα χρήματα? Αν είναι άπλυτη?? Αν δεν κάνει προκαταρκτικά και πάει να βάλει απευθείας προφυλακτικό??? Αυτό με το φαγητό φυσικά και δεν είναι το ίδιο, τσέκαρε το πρόγραμμα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ επιστροφής χρημάτων τότε.¨Οταν πας σε εστιατόριο, στην πρώτη μπουκιά, επιστρέφεις το φαγητό και ζητάς αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων, αν έχεις προπληρώσει. Δεν τσακίζεις τα πάντα και ζητάς επιστροφές μετά! Αυτά είναι..... εκ του πονηρού. Αν συμφωνούμαι σε αυτό, εγώ είμαι μαζί σου. Καλό είναι που και που να κοιτάμε και την πλευρά της "πονηρο-τσιγγάνας", που πρέπει να ανεχτεί την κάθε ανωμαλία και ιδιοτροπία μας. Μη ξεχνάμε ότι.... η ζωή έχει ένα απίστευτο σύστημα να επιστρέφει συναισθήματα, συμπεριφορές και καταστάσεις.
δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Αλλά αν μπεις στο δωμάτιο και η κοπέλα είναι πχ βιαστική γιατί να μην σου επιστραφούν τα χρήματα? Αν είναι άπλυτη?? Αν δεν κάνει προκαταρκτικά και πάει να βάλει απευθείας προφυλακτικό??? Αυτό με το φαγητό φυσικά και δεν είναι το ίδιο, τσέκαρε το πρόγραμμα του ΓΕΡΜΑΝΟΥ επιστροφής χρημάτων τότε.
Θέλεις να επιστρέψεις το προϊόν που αγόρασες από το germanos.gr ;
Μπορείς, με τον πιο άμεσο και απλό τρόπο και μάλιστα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
Μην ξεχνάς πως έχεις περιθώριο επιστροφής 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παραλαβής τους προϊόντος. μο
όσο ταιριάζει με το προηγούμενο παράδειγμα 'Οταν πας σε εστιατόριο, στην πρώτη μπουκιά, επιστρέφεις το φαγητό και ζητάς αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων, αν έχεις προπληρώσει. Δεν τσακίζεις τα πάντα και ζητάς επιστροφές μετά! Αυτά είναι..... εκ του πονηρού. Αν συμφωνούμαι σε αυτό, εγώ είμαι μαζί σου. Καλό είναι που και που να κοιτάμε και την πλευρά της "πονηρο-τσιγγάνας", που πρέπει να ανεχτεί την κάθε ανωμαλία και ιδιοτροπία μας.' το οποίο φυσικά και δεν σχολίασες ΠΟΤΕ. Να ρωτήσω πόσα παίρνετε από κάθε διαφήμιση και αν ποτέ θα λέγατε κακή κουβέντα σε ένα μασατζίδικο που βγάζετε πχ 1,000 Ευρώ το μήνα από το banneraki?? ΥΓ ανωμαλίες μέσω του εξαιρετικά αποστειρωμένου και ξενέρωτου προγράμματος που συνήθως σερβίρεται δεν προβλέπονται καν στο μενού...οτι ναναι
τρικυμια εν κρανιω
εντελως ακυρα τα παραδειγματα και ο συλλογισμος σου
τι σχεση εχει ο Γερμανος με το μασαζ???
τι σχεση εχει ενα προιον που αγορασες με μια υπηρεσια που πληρωνεις???
όσο ταιριάζει με το προηγούμενο παράδειγμα 'Οταν πας σε εστιατόριο, στην πρώτη μπουκιά, επιστρέφεις το φαγητό και ζητάς αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων, αν έχεις προπληρώσει. Δεν τσακίζεις τα πάντα και ζητάς επιστροφές μετά! Αυτά είναι..... εκ του πονηρού. Αν συμφωνούμαι σε αυτό, εγώ είμαι μαζί σου. Καλό είναι που και που να κοιτάμε και την πλευρά της "πονηρο-τσιγγάνας", που πρέπει να ανεχτεί την κάθε ανωμαλία και ιδιοτροπία μας.' το οποίο φυσικά και δεν σχολίασες ΠΟΤΕ. Να ρωτήσω πόσα παίρνετε από κάθε διαφήμιση και αν ποτέ θα λέγατε κακή κουβέντα σε ένα μασατζίδικο που βγάζετε πχ 1,000 Ευρώ το μήνα από το banneraki?? ΥΓ ανωμαλίες μέσω του εξαιρετικά αποστειρωμένου και ξενέρωτου προγράμματος που συνήθως σερβίρεται δεν προβλέπονται καν στο μενού...
συμφωνώ σε όλα, αλλά εσύ προσωπικά δεν απάντησες στο κρίσιμο. Παίρνεις χρήματα για ένα μασατζίδικο. Πρόκειται ποτέ να πεις μην πας στην τάδε είναι φόλα? Ή αν ένας πελάτης δεν μείνει ευχαριστημένος ότι το μαγαζί έπρεπε να επιστρέψει τα χρήματα πίσω?απο οσα γραφεις ειναι φανερο πως εχεις μηδενικη εμπειρια απο μαγαζια μασαζ και πως δουλευει εκει το συστημα
αν ειχες εστω και μικρη εμπειρια θα γνωριζες πως τα μασαζ ειναι τα κατεξοχην μαγαζια στα οποια "βγαζεις γουστα" για πολλους λογους (ανεση χρονου, καλο περιβαλλον, πολλα προγραμματα κτλ). Αυτα τα πραγματα που μπορεις να κανεις σε ενα μαγαζι μασαζ ουτε στο στριπ, ουτε στο στουνιο ουτε στο μπουρδελο θα τα κανεις. Ισως τα κανεις με ενα καλο κολ γκιρλ αλλα εκει θα τα πληρωσεις διπλα....και τριπλα
Αν λοιπον ξεκινησεις και πηγαινεις σε μερικα μαγαζια και επενδυσεις λιγο χρονο και χρημα , οπως ολοι εμεις που πηγαινουμε , τοτε θα έχεις ανταποδοση και απο τα μαγαζια και απο τις κοπελες
Φολες θα φας και ειναι στο προγραμμα οπως ολοι τρωμε κατα καιρους, θα εχεις ομως και τα στανταρ σου , τα πουλεν σου που εκει θα ξερεις πως οποτε και να πας θα περασεις φινα.
Τωρα το ποσα παιρνει το σαιτ απο καθε μπανερ (εφοριακος εισαι?) δεν τα σχολιαζω
απλα δες απο τον καταλογο ποσες αρνητικες κριτικες δημοσιευονται σε ολα τα μαγαζια που εχουν διαφημιση και θα καταλαβεις
συμφωνώ σε όλα, αλλά εσύ προσωπικά δεν απάντησες στο κρίσιμο. Παίρνεις χρήματα για ένα μασατζίδικο. Πρόκειται ποτέ να πεις μην πας στην τάδε είναι φόλα? Ή αν ένας πελάτης δεν μείνει ευχαριστημένος ότι το μαγαζί έπρεπε να επιστρέψει τα χρήματα πίσω?
ένα τελευταίο θα σου πω. Αν δεν μείνεις ευχαριστημένος λόγω αντι-επαγγελματισμού σε δεκάδες υπηρεσίες μπορείς και θα λάβεις τα χρήματα σου πίσω (ή έστω πιστωτικό υπόλοιπο). Έχει συμβεί σε στριπ να πάρει παιδί πριβέ και η πρώτη κουβέντα της strip girl ήταν 'παίξε τον πούτσο σου'. Ε φεύγει επί τόπου και πάει στον υπεύθυνο που του λέω οκ, διάλεξε όποια άλλη θέλεις για πριβέ. Η κακή εμπειρία από studio, ρδέλα και strip με έχει κάνει όντως σκεπτικό (μιας και έχω φάει άπειρες φόλες όπου ΠΟΤΕ δεν μου είπαν ας σου επιστρέψουμε έστω τα μισά λεφτά+ σου γαμάνε την ψυχολογία με σπαστικές ατάκες την ώρα της πράξης) αλλά μεταξύ μας πολλές κοπέλες σε μασατζίδικα δεν δούλευαν κρυφά-φανερά αλλού πριν (κυρίως studio)??την γνωμη μου κακη η καλη θα την πω ναι για καθε μαγαζι η κοπελα.
αν ενας πελατης ομως δεν μεινει ευχαριστημενος δεν με αφορα, ουτε εχω αποψη αν θα πρεπει να παρει πισω τα χρηματα του.
Δεν ημουν μπροστα να ξερω τι εγινε, δεν ειμαι ο δικαστης ντρεντ, ουτε και ο μαγαζατορας.
αυτο το θεμα δεν με αφορα και 25 χρονια που πηγαινω προσωπικα στα μαγαζια μασαζ ποτε δεν εχω ζητησει πισω χρηματα για κακες υπηρεσιες. Απλα δεν επιλεγω παλι την συγκεκριμενη κοπελα η το συγκεκριμενο καταστημα
εσυ μην εχοντας ιδεα απο μασαζ ξεκινας αρνητικα και λαθος απο την αρχη. Πριν καν πας να δοκιμασεις σκεφτεσαι την επιστροφη χρηματων
οτι δεν θα σου κανουν αυτα που θες κτλ
με τετοιο σκεπτικο και νοοτροπια μαλλον σιγουρα θα φας τα μουτρα σου
αλλά μεταξύ μας πολλές κοπέλες σε μασατζίδικα δεν δούλευαν κρυφά-φανερά αλλού πριν (κυρίως studio)??
Η διεύθυνση του μερους ειναι για τα μελη μονο?