annamaria0008
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Like
- 2.728
Σημερα Παρασκευη θα ειναι μαζι μας καινουργια κοπελα η Βικτωρια απο 11,00-21,00
Kαλημερα,
Σημερα Παρασκευη 5/4/2019.
Aμυ ΝΕΑ Ηλικία: 21 | Εθνικότητα: Τζαμάϊκα | Τοποθεσία: Αθήνα | Ύψος: 175cm | Κιλά: 58kg | Χρώμα Μαλλιών: μαύρα | Μήκος Μαλλιών: μακρυά | Τύπος Μαλλιών: σγουρά | Μάτια: καστανά
( 11:00-21:00 )
Κορίνα
( 14:00-21:00 )
Victoria NEA Χώρα Καταγωγής: Ουκρανια
( 11:00-21:00 )
Silver Spa, Νέα Σμύρνη. 6940-980.316 Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-21:00, Σάββατο 11:00-20:00, Κυριακή 11:00-19:0
Στο ολοκαίνουργιο Silver Spa μπορείτε ν΄ απολαύσετε μοναδικές υπηρεσίες μασάζ, σ ένα χώρο όμορφο, φιλικό και ζεστό. Το Silver Spa διαθέτει δωμάτια μασάζ με ντουσιέρες, δωμάτιο με Jacuzzi και δωμάτιο για Nuru massage με ειδικό στρώμα. Το έμπειρο προσωπικό μας σας υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες χαλάρωσης και ευεξίας. Σας περιμένουμε..
Για όσους θέλουν να μάθουν πώς μπορούν να έρθουν στο Silver Spa μπορούν να ενημερώνοννται μέσω p.m.
Αναψυκτικα ποτα καφεδες ειναι ολα κερασμενα
ΟκΝα ρωτήσω κάτι?
έχετε πρόγραμμα με χειρογλύκανο μόνο?? αν ναι τιμή? (νομίζω ένα 20ρι καλά είναι).
PS αν δεν μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης γιατί η κοπέλα ήταν βιαστική, άπλυτη, δεν έβγαλε σουτιέν κτλ ποια είναι η πολιτική σας επιστροφής χρημάτων?
ε έχω θητεύσει και στα κολέγια των studios, ρδέλων κτλ. Απλά ρωτάω αν επίσημα μπορώ να ενημερωθώ για την εν λόγω υπηρεσία, άλλωστε δεν είναι ίδια η διάρκεια. Απλά αν γίνεται να απαντήσει το Silver Spa στις 2 ερωτήσεις μου όχι εσύ.φιλε τα μασατζιδικα δεν ειναι στριπτιζαδικα
το λεω γιατι σχεδον ολες σου οι κριτικες ειναι απο μαγαζια στριπτιζ
λογικα μπορεις να ζητησεις εκτονωση μονο με το χερι αλλα θα παρεις ολο το προγραμμα πχ της μισης ωρας που ειναι και το πιο μικρο και θα πληρωσεις κανονικα
ο GURU βλεπει η ... διαλογιζεται ????Amy
live
Εσυ που φαινεσαι και μαλλον εισαι και ψαγμενος μασαζολατρης. Δηλαδη σε αυτο το μαγαζι δε παιζει Σεξ παρα μονο μασαζ και χειροεκτονωση?φιλε τα μασατζιδικα δεν ειναι στριπτιζαδικα
το λεω γιατι σχεδον ολες σου οι κριτικες ειναι απο μαγαζια στριπτιζ
λογικα μπορεις να ζητησεις εκτονωση μονο με το χερι αλλα θα παρεις ολο το προγραμμα πχ της μισης ωρας που ειναι και το πιο μικρο και θα πληρωσεις κανονικα
έχετε πρόγραμμα με χειρογλύκανο μόνο?? αν ναι τιμή? (νομίζω ένα 20ρι καλά είναι).
PS αν δεν μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης γιατί η κοπέλα ήταν βιαστική, άπλυτη, δεν έβγαλε σουτιέν κτλ ποια είναι η πολιτική σας επιστροφής χρημάτων?
Η ουσιαστική διαφορά των μασατζίδικων από τα άλλα, είναι ότι αγοράζεις χρόνο. Είτε πάρεις το πακέτο ή μόνο εκτόνωση, αυτή είναι η τιμή. Αυτό εξηγεί ο Zero, δεν είναι και πυρηνική φυσική, ήμαρτον.Εσυ που φαινεσαι και μαλλον εισαι και ψαγμενος μασαζολατρης. Δηλαδη σε αυτο το μαγαζι δε παιζει Σεξ παρα μονο μασαζ και χειροεκτονωση?
Εσυ που φαινεσαι και μαλλον εισαι και ψαγμενος μασαζολατρης. Δηλαδη σε αυτο το μαγαζι δε παιζει Σεξ παρα μονο μασαζ και χειροεκτονωση?
Aυριο θα ξεκινησει τελικα η Ξενια!!
Απο αυριο ξεκιναει μαζι μας καινουργια κοπελλα η Ξενια απο Ρψσια 1,70 65 κιλα 29 χρονων μελαχρινη με πολυ σεξυ καμπυλες και ωραιο προσωπο!!!