PANTHERS3M
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
πηρα τηλ και μου ειπε 60ε 30 λεπτα μασαζ μαλλον και φραπα μεσα .κατι αλλο δεν μου ειπε απλ ελ πο εδω να τα πουμε ,θα παω και θα δουμε
Πέρασμα από το Silver Spa, όπου είδα Αλίνα και Νάντια, και οι δυο γνωστές παρουσίες. Η Κορίνα ήταν στο δωμάτιο, δεν την έχω δεί ποτέ ή την έχω δει στο dba και δεν τη θυμάμαι.
Επέλεξα Νάντια καθότι asian fan και πέρασα πολύ καλά μαζί της, καθώς τη γνώριζα κι από το παλιότερο ίδρυμα. Χαμογελαστή, κάνει καλό μασάζ και τα κάνει όλα σωστά σε λογικά πλαίσια.
Αν ανοίξει και καρτέλα , θα γράψω κριτική.
Πιο πανω λεει οτι στη λενε τηλεφωνικα.Στο site δεν έχει διεύθυνση. Ξέρουμε που είναι?
Πέρασμα από το Silver Spa, όπου είδα Αλίνα και Νάντια, και οι δυο γνωστές παρουσίες. Η Κορίνα ήταν στο δωμάτιο, δεν την έχω δεί ποτέ ή την έχω δει στο dba και δεν τη θυμάμαι.
Επέλεξα Νάντια καθότι asian fan και πέρασα πολύ καλά μαζί της, καθώς τη γνώριζα κι από το παλιότερο ίδρυμα. Χαμογελαστή, κάνει καλό μασάζ και τα κάνει όλα σωστά σε λογικά πλαίσια.
Αν ανοίξει και καρτέλα , θα γράψω κριτική.
Η Κορίνα σημερα ειναι μαζι μας απο τις 11,00Kαλημερα,
Σημερα Σαββατο 30/3/2019.
11:00-21:00
Nadia
11:00-21:00
Αλίνα
14:00-21:00
Κορίνα
Silver Spa, Νέα Σμύρνη. 6940-980.316 Ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-21:00, Σάββατο 11:00-20:00, Κυριακή 11:00-19:0
Στο ολοκαίνουργιο Silver Spa μπορείτε ν΄ απολαύσετε μοναδικές υπηρεσίες μασάζ, σ ένα χώρο όμορφο, φιλικό και ζεστό. Το Silver Spa διαθέτει δωμάτια μασάζ με ντουσιέρες, δωμάτιο με Jacuzzi και δωμάτιο για Nuru massage με ειδικό στρώμα. Το έμπειρο προσωπικό μας σας υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες χαλάρωσης και ευεξίας. Σας περιμένουμε..
Αναψυκτικα ποτα καφεδες ειναι ολα κερασμενα
Φαινεται καλο κορμι η Κορινα.Αν εχει και υπηρεσιες τοτε θα λεει.