mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Καληνύχτα μάγκες...πάω να τη δω στα όνειρά μου...
Καληνύχτα μάγκες...πάω να τη δω στα όνειρά μου...
Σίγουρα όμως δεν την είδες έτσι. Πολύ καύλα και σήμερα το μωρό. :-*
Θα ήθελες να σου πάρει καμιά "συνέντευξη" ε;
Και στα άσπρα δεν είναι άσχημη.
Ρε πουστη μου επεσε η ουγγια..Δεν θα έλεγα όχι, αν και ως πορνορεπόρτερ θα ήθελα πολύ να της πάρα εγώ μία.
Χρυσάφι το μωρό.
Σε βλέπω να ονειρεύεσαι το Σιάκι για πολλά
Ρε πουστη μου επεσε η ουγγια..
Μπαααα τα αισθήματα μου είναι τελείως πλατωνικά
Να αόρατε, πάρε και διό φωτογραφίες παρέα με την συμπαθέστατη Χριστίνα Σούζη που λέιε τον καιρό.
Τη Σούζη την ποστάρεις για ξεκάρφωμα;
MΑΛΙΣΤΑ.. ΜΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ Β' ΔΙΑΛΟΓΗΣ.. Ε, ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ Ο.Κ Η ΠΟΠΗ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ..Εμένα μου αρέσει πολύ. Ένας φίλος μου είπε πρόσφατα ότι έχει έγκυρες πληροφορίες ότι την έχουν τσακώσει να κάνει λεσβιακό με τη Μιλένα Τέσλιου. Του είπα ότι λέει σαχλαμάρες επειδή φαντάστικα ότι το είπε για να με σκανδαλίσει. Από τότε όμως με τρώει η περιέργια. Κι αν είναι αλήθεια...
με ποια?????MΑΛΙΣΤΑ.. ΜΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ Β' ΔΙΑΛΟΓΗΣ.. Ε, ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ Ο.Κ Η ΠΟΠΗ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ...
MΑΛΙΣΤΑ.. ΜΕ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ Β' ΔΙΑΛΟΓΗΣ.. Ε, ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ Ο.Κ Η ΠΟΠΗ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ..
Ποπαρα τα σπαει......
Αν δεις πως ηταν πριν 10-15 χρονια.......δεν το εχω ξαναδει σε γυναικα........μετα τα 40 εγινε
γραψε με μικρα γραμματα
Και στα άσπρα δεν είναι άσχημη.
Την επόμενη φορά, μακάρι να φοράει ΜΟΝΟ το σακάκι!!!!!
Ε αυτό δεν το περίμενα. Το μωρό εμφανίστηκε με το ίδιο σακάκι που φορούσε την Παρασκευή, άλλαξε μόνο μια μπλούζα από μέσα. Α ρε κρίση….. καταραμένη.