soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Νδ ειναι στον σκαι δουλευει τον μπακο εχει αντρα,τι περιμενες να ειναι ....εχει γινει σαν την θειτσα της γειτονιας.
πολυ συντηριτικη
Νδ ειναι στον σκαι δουλευει τον μπακο εχει αντρα,τι περιμενες να ειναι ....εχει γινει σαν την θειτσα της γειτονιας.
πολυ συντηριτικη
Ενω πριν αρεσε σε εφοπλιστες και βιομηχανους;καποτε (πριν κανει το κονε με το βλακογιαννη) μου αρεσε εμενα, τωρα που μπακατελεψε αρεσει στους μεροκαματιαρηδες εδω περα
Βλεπω παντως και Ανατρεπτικο Δελτιο ετσι για να εχω και το κερασακι στην τουρτα.Πιστή στο καθήκον καθε βραδυ η κυρα κοσιωνη
καμια παυση για νερο κανεις η' το πας σερι απο το μεσημερι το μεροκαματο ?Βλεπω παντως και Ανατρεπτικο Δελτιο ετσι για να εχω και το κερασακι στην τουρτα.
Ο ενημερωμενος πολιτης ειναι χρησιμος πολιτης...καμια παυση για νερο κανεις η' το πας σερι απο το μεσημερι το μεροκαματο ?
παρε καμια ανασα ενημερωμενε, θα παθεις καμια αφυδατωση.Ο ενημερωμενος πολιτης ειναι χρησιμος πολιτης...
να σε κερασω ενα 10αρικακι να πας να ξεχαρμανιασεις ?Σιγα μην ψηφιζεις...εχεις κοινωνικο αισθητηριο ανηλικου.
Μπες στο Kids Radio μηπως και μαθεις κανενα καινουριο παραμυθι και την προπαιδεια...αντε μπομπο.να σε κερασω ενα 10αρικακι να πας να ξεχαρμανιασεις ?
η' σου αρεσει αποκλειστικα το σελφ σερβις οπως του λεβιε που σου κανει λαϊκς ?
λεβιε @saeh12 ποιο ειναι το κοριτσι σου σημερα ?
κοσιωνη η' βαρσου ?
Μπηκε τωρα στο καλό το σόι και μαζευτηκε,εχει γινει σαν την θειτσα της γειτονιας.
πολυ συντηριτικη
απο το κλαμπ τζεμα τις προαλλες, τωρα μου πετας το κιντς ραδιο.Μπες στο Kids Radio μηπως και μαθεις κανενα καινουριο παραμυθι και την προπαιδεια...αντε μπομπο.
Πιστή στο καθήκον καθε βραδυ η κυρα κοσιωνη