soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Η τυπισα ειναι μουναρα!
Ωπα τυπε χαλας τη πιατσα.
Μολις ειχαμε σχηματισει την αποψη οτι δεν βλεπεται
Η τυπισα ειναι μουναρα!
διυλιζουμε τον κωνωπαΒλαχα η φαιη βλαχα η σια, διαβαζω.Μετα κρεμασμενα βυζια και οτιδηποτε αλλο.Ρε μαγκες πρεπει αυτες που γαματε ειτε στα στουντιο η την γκομενα σας η οτι αλλο να ειναι μουναρες δεν εξηγειται αλλιως.
Βλαχα η φαιη βλαχα η σια, διαβαζω.Μετα κρεμασμενα βυζια και οτιδηποτε αλλο.Ρε μαγκες πρεπει αυτες που γαματε ειτε στα στουντιο η την γκομενα σας η οτι αλλο να ειναι μουναρες δεν εξηγειται αλλιως.
μια χαρα ειναι η Κοσιωνη απλα δεν εχουνε ολοι το ιδιο γουστο στις γκομενες
Αφου γουσταρουν και τρεμη και αλλα συναφη σαψαλα της τιβι, στην κοσιωνη θα κολλησουν?
Φυσικα και ειναι μουναρος η Σια,
Αλλα ειναι και βλαχα.
του 1980 ειναι Λακη...ισα με μενα ..Η Τρέμη είναι συμμαθήτρια με τη σαπουτζάκη ρε ...
Η Σία πόσων ετών είναι ; 35 ;
Βλάχες ας είναι , τι μας νοιάζει ;
Στην ελλάδα είμαστε.
Τελικά είναι μια χαρά
ή δεν γουστάρεις να την τον βάλεις ;;
Αποφάσισε !!!!!!!
ειναι μια χαρα απλα δεν ειναι ο τυπος μου, λεω κατι ανεπιτρεπτο?
Εγώ είμαι απλοϊκός ....
βάζω 2 κατηγορίες ......
αυτές που μου αρέσουν να γαμήσω και αυτές που δεν μου αρέσουν να τις γαμήσω .....
τούτη , τη βάζω στην 1η ....
δες το αλλιως το πραγμα, αν ησουνα τζακατος σαν τον Μπακογιαννη τζουνιορ δεν θα ασχολιοσουνα με τις Κοσιωνες αλλα θα ειχες ιδρυσει το δικο σου χωριο SOS με διμετρες ουγγρες, χωρια τις απειρες μουναρες ελληνιδες....
Δεν θα την παντρευόμουν αν ήμουν επώνυμος λεφτάς.
Αλλά κρεμπιέ ... της την έριχνα.
Δεν θα την παντρευόμουν αν ήμουν επώνυμος λεφτάς.
Αλλά κρεμπιέ ... της την έριχνα.
επειδή όμως είσαι ένας ανώνυμος φτωχομπινές φάει στην μάπα την χοντρή αξύριστη κυρά σου και σκάσε...
επειδή όμως είσαι ένας ανώνυμος φτωχομπινές φάει στην μάπα την χοντρή αξύριστη κυρά σου και σκάσε...