Επισκέπτης
και 3 τα δικα μου ποσο μας κανουν
και 3 τα δικα μου ποσο μας κανουν
5και 3 τα δικα μου ποσο μας κανουν
Σε λίγο έχει έκτακτη εκπομπή...
Εγκω παντος αγκαπαει Σια Κοσιωνη
Καλα ρε γαμωτο, δεν το παιζω γαμαω και υπερανω αλλα περα απο ωραιο χρωμα ματιων τι βρηκατε στην Κοσιωνη? Σαν λουστρισμενη αλβανιδα ειναι το κοριτσακι. Αν ειναι να χαρακτηριζεται μουναρα η καθε λεπτη γαλανοματα τοτε να πα να γαμηθουνε ολα. Κατι τυπακια σαν κι αυτο που ανοιξε ειδικη ενοτητα στην κρυοκωλη ευθυνονται για τον αερα που εχουν οι ελεηνιδες. Δεν λεω πως δεν της τον εριχνα αλλα το ιδιο θα εκανα και με το 99,9% των γυναικων αν μου εδιναν το μουνι στο πιατο, αλλα οχι και μουναρος το Σιακι!!!!!
Κοσιωνη,Παπαδημητριου και Πορδοσαλτε θα ηταν ιδανικοι καρατεριστες για ταινιες με τανες,μπουρδελα και τα ρεστα.
ΣΚΑΙΤΖΙΔΕΣ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ!
ρε παιδιά, τόσο ωραίο θέμα και....αντε να μη γ...σω, εφαγα 2 λεπτα απ τη ζωη μου για να δω φωτο του μ...κα Λεανη. Αν βρει κανεις ας ποσταρει link, οχι τιποτ αλλο για να ξερουμε και τι μπαζα πανε και διαλεγουνε τα καλα τα μουνια στην Ελλαδα... ωπ σορυ μ..α ηθελα να πω
www.pixhost.org/show/2002/11659136_images.jpg] [/url]
Σία Κοσιώνη-Μιχάλης Λεάνης: χτίζουν τη δική της μεζονέτα
Νόμιζα ότι ειναι ο πατέρας της που την πάει στο γάμο
Απλα με εκφραζεις ΑπολυταΚαλα ρε γαμωτο, δεν το παιζω γαμαω και υπερανω αλλα περα απο ωραιο χρωμα ματιων τι βρηκατε στην Κοσιωνη? Σαν λουστρισμενη αλβανιδα ειναι το κοριτσακι. Αν ειναι να χαρακτηριζεται μουναρα η καθε λεπτη γαλανοματα τοτε να πα να γαμηθουνε ολα. Κατι τυπακια σαν κι αυτο που ανοιξε ειδικη ενοτητα στην κρυοκωλη ευθυνονται για τον αερα που εχουν οι ελεηνιδες. Δεν λεω πως δεν της τον εριχνα αλλα το ιδιο θα εκανα και με το 99,9% των γυναικων αν μου εδιναν το μουνι στο πιατο, αλλα οχι και μουναρος το Σιακι!!!!!
μην παιρνεις ι ορκο..ουτε κι ελπιδεςEinai na τρελενεσε φιλε....Αυτη η ποντικομαμη γαμει την Σια....Ημαρτον