Νέα

Σία Κοσιώνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikassos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 595K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.045
Πόντοι
6.515
Παρ' ότι τελευταία η πολιτική γραμμή του ΣΚΑΙ με εκνευρίζει (εγώ έχω αλλάξει, όχι αυτοί),

εγω εχω τη γνωμη τυπε ότι αυτοι εχουν αλλαξει. Μεχρι περισυ νομιζω εδειχναν μια σοβαροτητα και ως ένα σημειο πλουραλισμο, τωρα τελευταια εχουν μεταμορφωθει σε λιβανιστηρι της εξουσιας, στην ιδια γραμμη που είναι κι οι αλλοι τρεις.
Θαρρει κανεις πως το ιδιο χερι γραφει τα δελτια των 4 καναλιων.
Είναι φαινεται πολλα τα φραγκα και πολλα τα χρεη  :S

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Μικρη σημασια εχουν αυτα.

Εμεις την ΣΙΑ θελουμε :rockon:

Σταθερη αξια :sunglasses:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Τι έγινε παίδες?
Σήμερα το δελτίο των 9 το κάνει αυτή η κοντή (δε θυμάμαι πως τη λένε).
Η Σια ξηλώθηκε όπως ξηλώθηκαν και ένα σωρό άλλοι από τον ΣΚΑΙ?
Άκουσε κανείς τίποτα?

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ναι, τι ρε σπουγκενας?
Αυτό είναι ένα δελτίο του 2012.
Δεν απαντάς στην ερώτηση μου.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Ναι, τι ρε σπουγκενας?
Αυτό είναι ένα δελτίο του 2012.
Δεν απαντάς στην ερώτηση μου.

δεν σου απάντηση τύπε μου , αν σου απαντούσα θα είχα παράθεση ή απλά θα σου απαντούσα ... απλά ανέβασα το βίντεο για να θαυμάσουμε την πανέμορφη Σια

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.247
Πόντοι
1.106
"Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε απόψε η Εύα Αντωνοπούλου ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Σκάι στη θέση της Σίας Κοσιώνη, που λείπει με άδεια.

Στο πλατώ αυτό βρίσκεται κάθε Σαββατοκύριακο, όμως καθημερινή δεν την είχαμε δει.

Χειρίστηκε με άνεση και επάρκεια όλα τα θέματα της ειδησεογραφίας και συνομίλησε στον «αέρα» με τον Δημήτρη Τσιόδρα, τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, την Ιωάννα Μάνδρου και τους πολιτικούς συντάκτες του σταθμού.

Αύριο θα είναι κανονικά στη θέση της η Σία Κοσιώνη."

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Η συνέντευξη, μαλακία σκέτη.
Όχι από πλευράς Σίας (αυτή στέκει παντού και πάντα - το έχει αποδείξει) αλλά από πλευράς της άλλης χαζοβιόλας, αυτής που κάνει την εκπομπή.

Καλό θα είναι να διαβάζουν τι γράφουμε εδώ μέσα, γιατί είναι πραγματικά "αδέκαστη" κριτική.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Η Πενταμορφη και το Τερας(αν δεν ηταν Μητσοτακης θα γυριζε να τον Κοιταξει?)

URL]]

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
:shit:

http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/wp-content/uploads/2014/07/kosionh.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/wp-content/uploads/2014/07/371_9baa4650-e535-4600-9368-230fcf238cee.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ρε μαλακες πως μπορουν τοσο ευκολα να κυκλοφορουν δημοσιως με αλλο ανδρα ενω μεχρι πριν λιγους μηνες ηταν παντρεμενες?
δεν το έχει κανει μονο η συγκεκριμενη αυτο αλλα πολλες γυναικες της ελληνικης κοινωνιας!
έλεος....
λιγη σοβαροτητα ρε γαμωτο.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
καριολες φιλε, απαξ και πεσει διαγραφη, ΤΕΛΟΣ

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326

http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/wp-content/uploads/2014/07/kosionh.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/wp-content/uploads/2014/07/371_9baa4650-e535-4600-9368-230fcf238cee.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Aυτη ηταν παντρεμενη με εναν  σκουλικαντερα  αθλητικογραφο , τον εστειλε φαινεται...

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
41
Πόντοι
1
κλασσική ελλεηνίδα,, την ξέρω χρόνια ,, φιλόδοξη , αριβίστρια κ ανικανοποίητη,, προσδοκά πολιτικά οφέλη κ η ίδια...

κόρες της Εύας όλες...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.045
Πόντοι
6.515
δεν ειδα καμμια καριολα να τα φτιαχνει με έναν κοινο θνητο, έναν υδραυλικο, έναν ιδιωτικο υπαλληλο κλπ  :think:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
δεν ειδα καμμια καριολα να τα φτιαχνει με έναν κοινο θνητο, έναν υδραυλικο, έναν ιδιωτικο υπαλληλο κλπ  :think:
Kαι γιατι να τα φτιαξει με ενα υδραυλικο , εναν υπαλληλο? Ωραια ειναι , φιρμα ειναι , με καποιον επισης γνωστο, πλουσιο, επιτυχημενο κλπ κλπ  θα τα φτιαξει. Αφου με αυτους συναναστρεφεται σε καθημερινη βαση... ετσι εχουν τα πραγματα.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγω να κάνω μια ερώτηση...

Αφού τις σιχαίνεστε και τις βρίζετε...πως μπορείτε και αυνανίζεστε για την πάρτυ τους με όλες αυτες τις φώτο?
Προτιμώ να σκεφτώ μια πουτάνα και να τον παίξω...ή να δω μια πορνοσταρ. Τουλάχιστον αυτές έχουν ευθείες βλέψεις...με πληρώνομαι και γαμιέμαι.
Οι άλλες το παίζουν και ηθικές και φύλακες των ηθικών αξιών και εξανίστανται απο οθόνης για κάθε μορφή κοινωνικής αδικίας...ενώ οι ίδιες δεν έχουν βιώσει τίποτα αάλλο στη ζωή τους παρα την καλοπέραση και την πουτανια.
Και δε μιλάω μονο για την Κοσιώνη αλλά και όλες αυτες που παρελαύνουν απο την ελληνική τηλεόραση.

Εχω πάψει να βλέπω ελλ. τηλεόραση ουτως ή άλλως. Ενημερώνομαι απο site και κυρίως του εξωτερικου. Σας συστηνω το ίδιο...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Οι άλλες το παίζουν και ηθικές και φύλακες των ηθικών αξιών και εξανίστανται απο οθόνης για κάθε μορφή κοινωνικής αδικίας...ενώ οι ίδιες δεν έχουν βιώσει τίποτα αάλλο στη ζωή τους παρα την καλοπέραση και την πουτανια.
Και δε μιλάω μονο για την Κοσιώνη αλλά και όλες αυτες που παρελαύνουν απο την ελληνική τηλεόραση.

Φίλε μου πολύ καλά κάνουνε αφού μπορούνε. Στην κρίση των τηλεθεατών είναι αν θα τις βλέπουνε ή όχι. Η Κοσιώνη άλωστε μια χαρά γυναίκα είναι εδώ έγιναν φίρμες μπάζα ολκής....

Όσον αφορά την πουτανιά στον ΣΚΑΙ πιο πολύ από την Κοσιώνη τη βλέπω σε κάτι σκατόφατσες τύπου Μπάμπη, παπΑρη κλπ κλπ που τα παίρνουν για να γλύφουν κόλους και αρχίδια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom