Νέα

Σία Κοσιώνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikassos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 595K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Αν δεν ήταν το bourdlea.com, σήμερα δεν θα την ήξερα...
Είδα τηλεόραση όμως για 2' και είπα, ωχ, αυτη κάπου την ξέρω...α ναι..την είδα στο bourdela.com...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Είδα τηλεόραση όμως για 2' και είπα, ωχ, αυτη κάπου την ξέρω...α ναι..την είδα στο bourdela.com...

Ωραίος κακοφωνίξ, και εγώ δεν πολυασχολούμαι με αυτές τις διάσημες ιδέα δεν έχω και εγώ,  από το bourdela.com τις μαθαίνω, ακόμη και την Σία από εδώ μέσα την γνώρισα, ωραίο μωρό, κυρία κατά την γνώμη μου, κι ας την κράζουν πολλοί, δικαίωμα τους εξάλλου είναι, δεν είναι υποχρεωτικό να την γουστάρουν όλοι. Πάντως την αμαρτία μου θα την πω, αν συναντήσω ποτέ σε κάποιο μπουρδέλο, κάποια κοπέλα που θα της μοιάζει, θα περάσω να την  :fuck2: :grin: :grin: :grin:

Σήμερα στα γκρι. :sunglasses:

Συνημμένα

• sia 80.jpg
    sia 80.jpg
    17,9 KB · Εμφανίσεις: 32
  • sia 82.jpg
    sia 82.jpg
    16,9 KB · Εμφανίσεις: 29

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
+1
απο το σαΐτ κ γω...btw δεν λεει τιποτα η γκομενα...βεβαια περι ορεξεως.... :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι μεγαλοδημοσιογράφοι βγάζουν ως και υπερδιπλάσια λεφτά ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ όσο βγάζει ένας μέσος μισθωτός ΤΟ ΜΗΝΑ.
Το ίδιο συμβαίνει και με τους διασημους αθλητές που αποθεώνονται απο δεκάδες χιλιάδες οπαδούς που είτε θυσιάζουν το μεροκάματο είτε το χαρτζηλίκι που τους δίνει ο πατέρας απο τη σύνταξη.
Το ίδιο συμβαίνει (ή συνέβαινε) και με τους μεγαλο-(ηθο)ποιους που έβγαζαν τα κέρατα τους σε κάθε επεισόδιο δημοφιλούς σειράς, ενώ χιλιάδων τηλεθεατών (μεταξυ των οποίων και ανέργων..μιας και αυτοι έχουν χρόνο) τα δακρυα (λύπης ή χαράς) χύνονταν αφειδώς προς τέρψιν των καναλαρχών και των διαφημιστών.

Αν χύνετε με θαυμασμό για παρουσιαστές, ηθοποιούς, διασήμους κλπ και νιωθετε καλύτερα τότε έχετε κάποια διαταραχή προσωπικότητας.
Αν ξεροχύνετε στη μάπα τους βρίζοντας τους γενεές 14..τότε το καταλαβαίνω και σας δικαιολογώ 100%!

οι μεγαλοδημοσιογράφοι βγάζουν τόσα λεφτά επειδή φέρνουν πολλά περισσότερα στα αφεντικά τους... μα πολύ περισσότερα...

το ίδιο και οι μεγαλοηθοποιοί... φέρνουν χρήμα στο κανάλι μέσα απλό τις διαφημίσεις που μπαίνουν ...

δεν βρίσκω τον λόγο να χύνω στην μάπα κανέναν μισθωτό για τον μισθό που παίρνει αν ο εργοδότης του κρίνει ότι τον αξίζει...

το χρήμα είναι του εργοδότη και το δίνει όπου αυτός κρίνει καλύτερα... και κανένας εργοδότης δεν είναι μαλάκας (εξαιρείται το ελληνικό δημόσιο και ο ελληνικός λαός συνεπώς) που να δίνει χρήμα εκεί που δεν του φέρνουν...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Εσύ δηλαδή αόρατε δεν θα της έριχνες ένα  :fuck2: , αν έβρισκες σε κάνα μπουρδελάκι καμιά σωσία της  :tooth: :tooth: :tooth:

Ντραμουντάνα σαν δίκιο να έχεις. :thumbsup:

Να πάρτε και άλλες διό που με φτιάξατε  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• sia 84.jpg
    sia 84.jpg
    21,8 KB · Εμφανίσεις: 34
  • sia 85.jpg
    sia 85.jpg
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 31

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
οι μεγαλοδημοσιογράφοι βγάζουν τόσα λεφτά επειδή φέρνουν πολλά περισσότερα στα αφεντικά τους... μα πολύ περισσότερα...

το ίδιο και οι μεγαλοηθοποιοί... φέρνουν χρήμα στο κανάλι μέσα απλό τις διαφημίσεις που μπαίνουν ...

δεν βρίσκω τον λόγο να χύνω στην μάπα κανέναν μισθωτό για τον μισθό που παίρνει αν ο εργοδότης του κρίνει ότι τον αξίζει...

το χρήμα είναι του εργοδότη και το δίνει όπου αυτός κρίνει καλύτερα... και κανένας εργοδότης δεν είναι μαλάκας (εξαιρείται το ελληνικό δημόσιο και ο ελληνικός λαός συνεπώς) που να δίνει χρήμα εκεί που δεν του φέρνουν...

Συμφωνώ απόλυτα με μια προϋπόθεση: στον προϋπολογισμό τα αφεντικά να συνυπολογίζουν και τους σχετικούς φόρους, ΙΚΑ κλπ και όχι να μην βγαίνουν εξαιτίας της υπερβολικής μισθοδοσίας και να περιμένουν να τα πληρώσει ο φορολογούμενος μέσω ρυθμίσεων, κρατικών επιχορηγήσεων, κρατικής διαφήμησης κλπ.
Αλλά ίσως και αυτή η κατηγορία να εμπίπτει στο ελληνικό δημόσιο με την ευρύτερη έννοια...

(Συγνώμη για το off topic - κατά τα άλλα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου η Σία!)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Εσύ δηλαδή αόρατε δεν θα της έριχνες ένα  :fuck2: , αν έβρισκες σε κάνα μπουρδελάκι καμιά σωσία της  :tooth: :tooth: :tooth:

Gameover εννοείται, αφού το είχα γράψει και παλιά, εμένα μου αρέσει η Κοσιώνη, είναι πολύ ωραία γυναίκα.  :)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Οι σημερινές φωτογραφίες με το μωρό, πέρα από την όποια συλλεκτική τους αξία έχουν να κάνουν και με το δαίμονα του τυπογραφείου, ή ανοησία τι να πω....άκου Μεγάλη Κυριακή :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• sia 91.jpg
    sia 91.jpg
    21,9 KB · Εμφανίσεις: 39
  • sia 90.jpg
    sia 90.jpg
    11 KB · Εμφανίσεις: 45

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Οι σημερινές φωτογραφίες με το μωρό, πέρα από την όποια συλλεκτική τους αξία έχουν να κάνουν και με το δαίμονα του τυπογραφείου, ή ανοησία τι να πω....άκου Μεγάλη Κυριακή :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny:

Λες game να βάρεσε πριν καμιά πηχτή για το Σιάκι, ο υπεύθυνος για τις λεζάντες από το κοντρόλ;  :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μπααα, κάτι άλλο του την βάρεσε αυτουνού  :jerking: :jerking: :jerking:

:2funny:

'Ισως φανταζόταν ότι αν :knockinb: το Σιάκι στο πάνελ κάτω από το μετεό  :grin: , τότε θα ήταν πράγματι πολύ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.  :2funny:

Πάντως αυτές οι γοβούλες τις πηγαίνουν κάβλα.  :s&m_3:

Γεια σου αόρατε γίγαντα  :rockon: :rockon: :rockon:

Έλα ρε τύπε! :rockon:

Δώσε Σία στο λαό ! :grin:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια ομορφη και με πλουσια προσοντα κοπελα,ντυνεται τοσο μα τοσο συντηρητικα..Ελεος τι γεροντοκοριστικο ντυσιμο ειναι αυτο...Χαλι...  :headbang: :headbang:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια ομορφη και με πλουσια προσοντα κοπελα,ντυνεται τοσο μα τοσο συντηρητικα..Ελεος τι γεροντοκοριστικο ντυσιμο ειναι αυτο...Χαλι...  :headbang: :headbang:

Ρε φίλε δελτίο ειδήσεων παρουσιάζει, δε πάει στα μπουζούκια.  :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια ομορφη και με πλουσια προσοντα κοπελα,ντυνεται τοσο μα τοσο συντηρητικα..Ελεος τι γεροντοκοριστικο ντυσιμο ειναι αυτο...Χαλι...  :headbang: :headbang:

Πραγματικά αυτό είναι ένα θέμα, και ίσως έχεις κάποιο δίκιο αγαπητέ συναθλητή, και παρόλο που παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων ίσως θα μπορούσε να ντυθεί λιγότερο συντηρητικά, αλλά το ντύσιμο κάποιας  γυναίκας δεν έχει να κάνει με την ομορφιά της αλλά με την ιδιοσυγκρασία της, τον χαρακτήρα, και κυρίως το στυλ που θέλει να περνάει.

Είναι λοιπόν μία μετριοπαθής και σοβαρή παρουσιάστρια και ίσως δικαίως ορισμένοι προχωρημένοι συναθλητές να την χαρακτηρίζουν ξυνή και απρόσιτη.

Σίγουρα δεν έχει τον δυναμισμό της Τσαπανίδου, τον τσαμπουκά της Ακριβοπούλου, τον χαβαλέ της Σούζη, ή την θηλυκότητα της Αντωνοπούλου, αλλά είναι η Σία Κοσιώνη μια γυναίκα που εμένα  προσωπικά μου αρέσει χωρίς να μου θυμίζει κάποιο πρότυπο και που η παρουσία της και μόνο θα έκανε να νιώσει ευχάριστα κάποιος άνδρας. Είναι κατά την γνώμη μου πολύ σέξι και τσαχπίνα. Το χαμόγελο που κρύβει μέσα από τα κλειστά χείλη της είναι αυτό κυρίως που με ξεσηκώνει. :P

Συνημμένα

• sia 100.jpg
    sia 100.jpg
    10 KB · Εμφανίσεις: 31
  • sia 102.jpg
    sia 102.jpg
    10 KB · Εμφανίσεις: 32

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
-
Μα φιλε μου δεν ειπε κανεις να τα πεταει (οχι πως θα μας χαλαγε  ;) ),αλλα αυτο,απο το να ντυνεται σαν κυρατσα-γεροντοκορη εχει μεγαλη διαφορα..Το ντυσιμο της ειναι απαραδεκτο.Απλα συγκρινε το με το πως ντυνονται κατα πολυ μεγαλυτερες της σε ηλικια παρουσιαστριες..Ακομψη εντελως η Σια,αν και μου αρεσει επαναλαμβανω...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Πραγματικά αυτό είναι ένα θέμα, και ίσως έχεις κάποιο δίκιο αγαπητέ συναθλητή, και παρόλο που παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων ίσως θα μπορούσε να ντυθεί λιγότερο συντηρητικά, αλλά το ντύσιμο κάποιας  γυναίκας δεν έχει να κάνει με την ομορφιά της αλλά με την ιδιοσυγκρασία της, τον χαρακτήρα, και κυρίως το στυλ που θέλει να περνάει.

Είναι λοιπόν μία μετριοπαθής και σοβαρή παρουσιάστρια και ίσως δικαίως ορισμένοι προχωρημένοι συναθλητές να την χαρακτηρίζουν ξυνή και απρόσιτη.

Σίγουρα δεν έχει τον δυναμισμό της Τσαπανίδου, τον τσαμπουκά της Ακριβοπούλου, τον χαβαλέ της Σούζη, ή την θηλυκότητα της Αντωνοπούλου, αλλά είναι η Σία Κοσιώνη μια γυναίκα που εμένα  προσωπικά μου αρέσει χωρίς να μου θυμίζει κάποιο πρότυπο και που η παρουσία της και μόνο θα έκανε να νιώσει ευχάριστα κάποιος άνδρας. Είναι κατά την γνώμη μου πολύ σέξι και τσαχπίνα. Το χαμόγελο που κρύβει μέσα από τα κλειστά χείλη της είναι αυτό κυρίως που με ξεσηκώνει. :P
Δεν της την πεφτεις να την πιασεις γκομενα. Αφου σου αρεσει τοσο πολυ αμαρτια ειναι να μην το προσπαθησεις.
Δεν στο λεω ειρωνικα.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Δεν της την πεφτεις να την πιασεις γκομενα. Αφου σου αρεσει τοσο πολυ αμαρτια ειναι να μην το προσπαθησεις.
Δεν στο λεω ειρωνικα.

Δεν είναι και τόσο εύκολο, μιας που α) η κυρία είναι παντρεμένη και δεοντολογικά δεν μπορώ να το κάνω β) ζούμε σε διαφορετικές πόλεις και γ) και κυριώτερο ίσως , δεν είναι επαγγελματίας Ιερόδουλη.

Δεν σου απαντώ ειρωνικά. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom