Giorgos(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2020
- Like
- 2.868
- Πόντοι
- 446
χαλια εινα αβαφτη, αλλα πλεον εχει κοψει καφεδες, τσιγαρα, ισως βελτιωθηκε.Ο Λαλακης της γειτονιας. Καφε δοντια απο νταφου. Και ρυτιδες στο καπνιστο.
χαλια εινα αβαφτη, αλλα πλεον εχει κοψει καφεδες, τσιγαρα, ισως βελτιωθηκε.Ο Λαλακης της γειτονιας. Καφε δοντια απο νταφου. Και ρυτιδες στο καπνιστο.
Κάτι μου λέει ότι κάνει αυτό που λες...το μωρό μου το έχει για το σπίτι και για κοιν.εκδηλωσεις...αλλου τρωει,αλλού πίνει,αλλου πάει και το δίνει.Τι τυχερος μωρε. Που εχει μια μ@λακισμενη να του σπαει τ'@@. Με τοσα λεφτα, 10 σκανδιναβεζες ..ναρες επρεπε να εχει για να του κανουν αερα στ'@@
Ναι αλλά έχει βάλει κιλά τώρα που έκοψε το τσιγάρο...χαλια εινα αβαφτη, αλλα πλεον εχει κοψει καφεδες, τσιγαρα, ισως βελτιωθηκε.
Ναι αλλά έχει βάλει κιλά τώρα που έκοψε το τσιγάρο...χαλια εινα αβαφτη, αλλα πλεον εχει κοψει καφεδες, τσιγαρα, ισως βελτιωθηκε.
Όλες όταν έχουν παιδιά "αφήνονται".Ναι αλλά έχει βάλει κιλά τώρα που έκοψε το τσιγάρο...
Aυτη πάει γυμναστηριο...όμως οι κοιν.εκδηλωσεις έχουν μασαμπουκα...αν κάτσει το ζεύγος σπίτι ,θα στρώσει...αλλά όλο έξω είναι.Όλες όταν έχουν παιδιά "αφήνονται".
Ποια είναι αυτή;Όπως τη ξανθιά όψιμη τηλεπερσόνα που του 'χει πάρει τα μυαλά...
Δεν ισχύει αυτό...υπαρχουν μιλφ με δύο και τρία παιδιά που είναι απίστευτες.Όλες όταν έχουν παιδιά "αφήνονται".
Δεν μας λέει...Ποια είναι αυτή;
Ναι υπάρχουν. Ισχύει.Δεν ισχύει αυτό...υπαρχουν μιλφ με δύο και τρία παιδιά που είναι απίστευτες.
Συνήθως βέβαια έχουν κόψει το βραδινό φαγητό άρα είναι στερημένες ως έναν βαθμό αν μη τι άλλο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...Και εγώ είμαι "οπαδός" των γυναικών με "πιασίματα"! Να ' χεις να πιάνεις, ρε παιδί μου...εχει ακομα ομορφο προσωπο, βαμμενη βεβαια. Ο συνδιασμος σοβαρης τηλεπερσονας, διεφθαρμενου επαγγελματος και όσο ναναι τα πιασηματα της τα ειχε παντα, σε κανει να θελεις να την παρεις σκληρα στα 4
Casual ντύσιμο...Κολλητό τζινάκι, αναδεικνύει τα πλούσια χαρίσματα της Σίας σε χαλαρή βόλτα, απ' ότι βλέπω! Αν και θα προτιμούσα αντί για αθλητικό, γοβίτσα που το κάνει πιο σέξι...Αλλά, καταλαβαίνω και τη πρακτικότητα του πράγματος...
Εμένα, επειδή έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία (φετίχ) στα παπούτσια, με καύλωσαν οι γόβες της...Έχει μεγάλη ποικιλία απ' αυτές που τις φορά στο δελτίο...Με καύλωσε η Σία. Έχει τα πάντα. Όμορφη, τέλειο χαμόγελο, γλυκιά, κορμάρα με ποδάρες, επιτυχημένη.
Αυτό που τα χαλάει όλα είναι η αλήθεια. Ο χαρακτήρας της και οι επιλογές της. Το επάγγελμα της, επομένως "επιτυχημένη" και όχι επιτυχημένη και φυσικά οι σύζυγοι της λένε τα πάντα για το τι κρύβεται πίσω από το ωραίο χαμόγελο/
Αν ήταν Σαλονικια θα έβγαινε για δουλειά σε ρεπορτάζ στον δρόμο με γόβες...όπως η Σοφία Αλατζα!!!!!Casual ντύσιμο...Κολλητό τζινάκι, αναδεικνύει τα πλούσια χαρίσματα της Σίας σε χαλαρή βόλτα, απ' ότι βλέπω! Αν και θα προτιμούσα αντί για αθλητικό, γοβίτσα που το κάνει πιο σέξι...Αλλά, καταλαβαίνω και τη πρακτικότητα του πράγματος...
Ν έχεις και ένα αλφα ύψος...να μην είναι σαν γιουβαρλακι με πόδια....Και εγώ είμαι "οπαδός" των γυναικών με "πιασίματα"! Να ' χεις να πιάνεις, ρε παιδί μου...
Ρε μεγάλε, άβαφη είναι...Αυτή είναι η φυσική Κοσιώνη, χωρίς μακιγιάζ, χωρίς φώτα και κάμερες! Η πραγματική γυναίκα, λένε, είναι αυτή που μόλις σηκώνεται από το κρεβάτι! Λίγες είναι αυτές που είναι άβαφες αλλά και όμορφες, μαζί. Παρόλα αυτά, μία γυναίκα απαραίτητα πρέπει να περιποιείται τον εαυτό της και να μακιγιάρεται, έστω και εάν αυτό δεν είναι το πραγματικό της πρόσωπο!...Έχω συμβιβαστεί πολλά χρόνια με τη ιδέα αυτή...Ο Λαλακης της γειτονιας. Καφε δοντια απο νταφου. Και ρυτιδες στο καπνιστο.
Ξέρω γιατί δεν λέει...Τα κρατά για λογαριασμό του...Είναι μία "μάρκα" αυτός...Δεν ισχύει αυτό...υπαρχουν μιλφ με δύο και τρία παιδιά που είναι απίστευτες.
Συνήθως βέβαια έχουν κόψει το βραδινό φαγητό άρα είναι στερημένες ως έναν βαθμό αν μη τι άλλο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν μας λέει...
Έτσι ακριβώς! Τη προηγούμενη πενταετία ήμουν Αθήνα λόγω δουλειάς και επειδή παρατηρούσα τις στυλιστικές επιλογές των γυναικών που κυκλοφορούσαν στο δρόμο, διαπίστωνα ότι όντως, απείχαν παρασάγγας από τις δικές μας, εδώ. Ακόμη και στη λαϊκή, στη Θεσσαλονίκη μπορεί να έβλεπες γυναίκα με ωραίο ντύσιμο και ψηλοτάκουνο και γενικά τα πρωινά. Αλλά, στην Αθήνα, μόνο το βράδι και υπό προϋποθέσεις...Η Σοφία Αλατζά, ρεπόρτερ σε Metrosport, "κατέβηκε" Αθήνα και πήρε μεταγγραφή στο MEGA, σε εκπομπή αθλητικού περιεχομένου, πλαισιωμένη από τους δύο "μπαρμπάδες" αλά Μάπετ Σώου...Είναι κάποιες στιγμές που τη βλέπουν σαν ξερολούκουμο...Αν ήταν Σαλονικια θα έβγαινε για δουλειά σε ρεπορτάζ στον δρόμο με γόβες...όπως η Σοφία Αλατζα!!!!!
Σωραίος! Δεχόμαστε από 1,65 μέχρι 1,75 ύψος για να βάλουμε στην πολύτιμη εξίσωση και το απαραίτητο του πράγματος που πρέπει να τιμά και να σέβεται κάθε γυναίκα, το τακούνι (υποχρεωτικά λεπτό ή στιλέτο-απαγορεύονται δια ροπάλου, τα χοντρά)! Όσο για κιλά, 50 έως 70 (συμπεριλαμβανομένου των "βαρυκόκκαλων" τύπων γυναικών)...Ν έχεις και ένα αλφα ύψος...να μην είναι σαν γιουβαρλακι με πόδια.
Το άτιμο το τσιγάρο..."Τρελαίνει" το μεταβολισμό και αν γενικά, δε προσέξει κάποιος, εύκολα παίρνει την "ανηφόρα"...Ναι αλλά έχει βάλει κιλά τώρα που έκοψε το τσιγάρο...
Ξεσκίζουν τις γυναίκες τους φαντασιωνομενοι την ζουμερη Βόρεια συναδελφισσα!!!Έτσι ακριβώς! Τη προηγούμενη πενταετία ήμουν Αθήνα λόγω δουλειάς και επειδή παρατηρούσα τις στυλιστικές επιλογές των γυναικών που κυκλοφορούσαν στο δρόμο, διαπίστωνα ότι όντως, απείχαν παρασάγγας από τις δικές μας, εδώ. Ακόμη και στη λαϊκή, στη Θεσσαλονίκη μπορεί να έβλεπες γυναίκα με ωραίο ντύσιμο και ψηλοτάκουνο και γενικά τα πρωινά. Αλλά, στην Αθήνα, μόνο το βράδι και υπό προϋποθέσεις...Η Σοφία Αλατζά, ρεπόρτερ σε Metrosport, "κατέβηκε" Αθήνα και πήρε μεταγγραφή στο MEGA, σε εκπομπή αθλητικού περιεχομένου, πλαισιωμένη από τους δύο "μπαρμπάδες" αλά Μάπετ Σώου...Είναι κάποιες στιγμές που τη βλέπουν σαν ξερολούκουμο...