Νέα

Σία Κοσιώνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikassos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 595K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Giorgos(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2020
Like
2.868
Πόντοι
446
  • Like
Αντιδράσεις: dCorso

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Τι τυχερος μωρε. Που εχει μια μ@λακισμενη να του σπαει τ'@@. Με τοσα λεφτα, 10 σκανδιναβεζες ..ναρες επρεπε να εχει για να του κανουν αερα στ'@@
Κάτι μου λέει ότι κάνει αυτό που λες...το μωρό μου το έχει για το σπίτι και για κοιν.εκδηλωσεις...αλλου τρωει,αλλού πίνει,αλλου πάει και το δίνει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

χαλια εινα αβαφτη, αλλα πλεον εχει κοψει καφεδες, τσιγαρα, ισως βελτιωθηκε.
Ναι αλλά έχει βάλει κιλά τώρα που έκοψε το τσιγάρο...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Όλες όταν έχουν παιδιά "αφήνονται".
Δεν ισχύει αυτό...υπαρχουν μιλφ με δύο και τρία παιδιά που είναι απίστευτες.
Συνήθως βέβαια έχουν κόψει το βραδινό φαγητό άρα είναι στερημένες ως έναν βαθμό αν μη τι άλλο.

Δεν μας λέει...

• Like
Αντιδράσεις: satov1

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.343
Πόντοι
2.356
Συνήθως βέβαια έχουν κόψει το βραδινό φαγητό άρα είναι στερημένες ως έναν βαθμό αν μη τι άλλο.
Ναι υπάρχουν. Ισχύει.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.269
Πόντοι
7.195
εχει ακομα ομορφο προσωπο, βαμμενη βεβαια. Ο συνδιασμος σοβαρης τηλεπερσονας, διεφθαρμενου επαγγελματος και όσο ναναι τα πιασηματα της τα ειχε παντα, σε κανει να θελεις να την παρεις σκληρα στα 4
...Και εγώ είμαι "οπαδός" των γυναικών με "πιασίματα"! Να ' χεις να πιάνεις, ρε παιδί μου...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.269
Πόντοι
7.195
Casual ντύσιμο...Κολλητό τζινάκι, αναδεικνύει τα πλούσια χαρίσματα της Σίας σε χαλαρή βόλτα, απ' ότι βλέπω! Αν και θα προτιμούσα αντί για αθλητικό, γοβίτσα που το κάνει πιο σέξι...Αλλά, καταλαβαίνω και τη πρακτικότητα του πράγματος...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.269
Πόντοι
7.195
Με καύλωσε η Σία. Έχει τα πάντα. Όμορφη, τέλειο χαμόγελο, γλυκιά, κορμάρα με ποδάρες, επιτυχημένη.
Αυτό που τα χαλάει όλα είναι η αλήθεια. Ο χαρακτήρας της και οι επιλογές της. Το επάγγελμα της, επομένως "επιτυχημένη" και όχι επιτυχημένη και φυσικά οι σύζυγοι της λένε τα πάντα για το τι κρύβεται πίσω από το ωραίο χαμόγελο/
Εμένα, επειδή έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία (φετίχ) στα παπούτσια, με καύλωσαν οι γόβες της...Έχει μεγάλη ποικιλία απ' αυτές που τις φορά στο δελτίο...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Casual ντύσιμο...Κολλητό τζινάκι, αναδεικνύει τα πλούσια χαρίσματα της Σίας σε χαλαρή βόλτα, απ' ότι βλέπω! Αν και θα προτιμούσα αντί για αθλητικό, γοβίτσα που το κάνει πιο σέξι...Αλλά, καταλαβαίνω και τη πρακτικότητα του πράγματος...
Αν ήταν Σαλονικια θα έβγαινε για δουλειά σε ρεπορτάζ στον δρόμο με γόβες...όπως η Σοφία Αλατζα!!!!!

• Like

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
...Και εγώ είμαι "οπαδός" των γυναικών με "πιασίματα"! Να ' χεις να πιάνεις, ρε παιδί μου...
Ν έχεις και ένα αλφα ύψος...να μην είναι σαν γιουβαρλακι με πόδια.

• Like

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.269
Πόντοι
7.195
Ο Λαλακης της γειτονιας. Καφε δοντια απο νταφου. Και ρυτιδες στο καπνιστο. :confused:
Ρε μεγάλε, άβαφη είναι...Αυτή είναι η φυσική Κοσιώνη, χωρίς μακιγιάζ, χωρίς φώτα και κάμερες! Η πραγματική γυναίκα, λένε, είναι αυτή που μόλις σηκώνεται από το κρεβάτι! Λίγες είναι αυτές που είναι άβαφες αλλά και όμορφες, μαζί. Παρόλα αυτά, μία γυναίκα απαραίτητα πρέπει να περιποιείται τον εαυτό της και να μακιγιάρεται, έστω και εάν αυτό δεν είναι το πραγματικό της πρόσωπο!...Έχω συμβιβαστεί πολλά χρόνια με τη ιδέα αυτή...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.269
Πόντοι
7.195

Δεν μας λέει...
Ξέρω γιατί δεν λέει...Τα κρατά για λογαριασμό του...Είναι μία "μάρκα" αυτός...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.269
Πόντοι
7.195
Αν ήταν Σαλονικια θα έβγαινε για δουλειά σε ρεπορτάζ στον δρόμο με γόβες...όπως η Σοφία Αλατζα!!!!!
Έτσι ακριβώς! Τη προηγούμενη πενταετία ήμουν Αθήνα λόγω δουλειάς και επειδή παρατηρούσα τις στυλιστικές επιλογές των γυναικών που κυκλοφορούσαν στο δρόμο, διαπίστωνα ότι όντως, απείχαν παρασάγγας από τις δικές μας, εδώ. Ακόμη και στη λαϊκή, στη Θεσσαλονίκη μπορεί να έβλεπες γυναίκα με ωραίο ντύσιμο και ψηλοτάκουνο και γενικά τα πρωινά. Αλλά, στην Αθήνα, μόνο το βράδι και υπό προϋποθέσεις...Η Σοφία Αλατζά, ρεπόρτερ σε Metrosport, "κατέβηκε" Αθήνα και πήρε μεταγγραφή στο MEGA, σε εκπομπή αθλητικού περιεχομένου, πλαισιωμένη από τους δύο "μπαρμπάδες" αλά Μάπετ Σώου...Είναι κάποιες στιγμές που τη βλέπουν σαν ξερολούκουμο...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.269
Πόντοι
7.195
Ν έχεις και ένα αλφα ύψος...να μην είναι σαν γιουβαρλακι με πόδια.
Σωραίος! Δεχόμαστε από 1,65 μέχρι 1,75 ύψος για να βάλουμε στην πολύτιμη εξίσωση και το απαραίτητο του πράγματος που πρέπει να τιμά και να σέβεται κάθε γυναίκα, το τακούνι (υποχρεωτικά λεπτό ή στιλέτο-απαγορεύονται δια ροπάλου, τα χοντρά)! Όσο για κιλά, 50 έως 70 (συμπεριλαμβανομένου των "βαρυκόκκαλων" τύπων γυναικών)...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.269
Πόντοι
7.195
Ναι αλλά έχει βάλει κιλά τώρα που έκοψε το τσιγάρο...
Το άτιμο το τσιγάρο..."Τρελαίνει" το μεταβολισμό και αν γενικά, δε προσέξει κάποιος, εύκολα παίρνει την "ανηφόρα"...

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
8.186
Πόντοι
1.056
Δεν την λες και άσχημη αλλά χρειαζεται συνεχεια να παλευει για να κρατηθει σε ικανοποιητικα επιπεδα.
Ο αυτιστικος μαλακοδημαρχος σιγουρα της τα φοραει αλλά το ζευγαρι πρεπει να δειχνει αγαπημενο για λογους δημοσιας εικονας. Αλλωστε μετα το εξωγαμο και τα δικαστηρια δεν αντεχει το Ντορόπουλο αλλα σκανδαλα, πρεπει μετα απο μια 5ετια να ετοιμαζεται για τη Βουλή για να διαδεχτει το θείο του όταν έρθει η ωρα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.883
Πόντοι
9.297
Έτσι ακριβώς! Τη προηγούμενη πενταετία ήμουν Αθήνα λόγω δουλειάς και επειδή παρατηρούσα τις στυλιστικές επιλογές των γυναικών που κυκλοφορούσαν στο δρόμο, διαπίστωνα ότι όντως, απείχαν παρασάγγας από τις δικές μας, εδώ. Ακόμη και στη λαϊκή, στη Θεσσαλονίκη μπορεί να έβλεπες γυναίκα με ωραίο ντύσιμο και ψηλοτάκουνο και γενικά τα πρωινά. Αλλά, στην Αθήνα, μόνο το βράδι και υπό προϋποθέσεις...Η Σοφία Αλατζά, ρεπόρτερ σε Metrosport, "κατέβηκε" Αθήνα και πήρε μεταγγραφή στο MEGA, σε εκπομπή αθλητικού περιεχομένου, πλαισιωμένη από τους δύο "μπαρμπάδες" αλά Μάπετ Σώου...Είναι κάποιες στιγμές που τη βλέπουν σαν ξερολούκουμο...
Ξεσκίζουν τις γυναίκες τους φαντασιωνομενοι την ζουμερη Βόρεια συναδελφισσα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom