daltonsbrothers
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Ανανεωθηκε με την δευτερη θητεια η γλυκια μου..
Και όχι οποιοδήποτε είδους βρακί! Δεχόμαστε μόνο δαντελωτά ή see through string (τριγωνικά ή "κορδόνι")! Απαγορεύονται βαμβακερά ΄η αθλητικού τύπου βρακιά!Σια σ'αγαπω και όταν θα πεθάνω θέλω το βρακάκι σου στον τάφο μου απανωωωωω....!
Αυτό το ουρανί φόρεμα με τις άσπρες γόβες είναι... όλα τα λεφτά! Παράλληλα, διακρίνεται η υπέροχη "καμπυλάτη" κολάρα της Σίας...
Να το ΄έκανε αυτό (κάλτσες) και τι δε θα έδινα....Μια φορά την εβδομάδα δεν γίνεται να βγαίνει θηλυκό το μωρό μου όπως σημερις και όχι σαν προ'ι'σταμενος σε υπουργείο ,τράπεζα η πολυεθνική;Το μόνο που μένει είναι να κυκλοφορεί με τίποτα κάλτσες στην τσέπη....Τζηζας!
Με συγκινεις...Αυτό το ουρανί φόρεμα με τις άσπρες γόβες είναι... όλα τα λεφτά! Παράλληλα, διακρίνεται η υπέροχη "καμπυλάτη" κολάρα της Σίας...
Να το ΄έκανε αυτό (κάλτσες) και τι δε θα έδινα....
Αναμενομενο μετα τις εξελιξεις που αναφέρουν οι κακές γλώσσες, με την οψιμη τηλεπερσονα (ποια μη με ρωτάτε, εχει δικό της νήμα εδώ μεσα).Ειναι αληθεια οτι χωρησε ο Μπακογιαννης με την Κοσιωνη ?
Καλλιτεχνικοτατη...
Θα την παρηγορήσω εγώ...Ειναι αληθεια οτι χωρησε ο Μπακογιαννης με την Κοσιωνη ?
αλλά μια χαρα φαίνονται οι ποδάρες της και οχι μονο..Καλλιτεχνικοτατη...
Έχει αρχίσει να νιώθει την ανάσα της Εύας Αντωνοπούλου που ίσως την έχει άχτι...ο ανταγωνισμός ανέβηκε...πάντως το περι δικαιου αίσθημα υπαγορεύει να μιλήσουμε με πολύ καλά για την χθεσινή πολύ εντυπωσιακή της εμφάνιση.Το μωρό μου πολύ σπάνια κάνει δύο πολύ καλές εμφανίσεις συνεχόμενες...σημερις είναι νηστίσιμη.Μακιγιάζ ΓΤΠ σήμερα, την παχαίνει στο πρόσωπο!!!
Παλαιότερη προφανώς...
Εχει παχυνει ουτως η αλλιως, εφαγε καλα στις διακοπες.Μακιγιάζ ΓΤΠ σήμερα, την παχαίνει στο πρόσωπο!!!
ΧτεσινηΠαλαιότερη προφανώς...
Το μωρό μου τις καλές εμφανίσεις τις κρατάει για περιπτώσεις εκτός υπηρεσίας.Εχει παχυνει ουτως η αλλιως, εφαγε καλα στις διακοπες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χτεσινη