kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.992
- Πόντοι
- 6.256
Το ντιμπειτ θα συντονιζει η ανηψιά του ερντογαν σια κοσιωνη
Είδα το πάνω που φορούσε αλλά νόμιζα θα ήταν από κάτω κάτι βαρετό...ευτυχώς με διέψευσε το μωρό μου.
Αν της την πέσω όμως θα μου το παίζει παρθενα....Δεν την πολυγαμαει ο Μπακογιαννης καθοτι ο ιδιος ξενοπηδιεται με οτι πιπινι του κατσει .ειναι Ο γκομενιαρης.Οποτε η Σια πρεπει να εχει τρελες καβλες γενικα και να σταζει στην πρωτη ευκαιρια
Μην ξηγιεσαι έτσι....Το ντιμπειτ θα συντονιζει η ανηψιά του ερντογαν σια κοσιωνη
πως γινεται να βαρεθεις τετοια κωλαραΔεν την πολυγαμαει ο Μπακογιαννης καθοτι ο ιδιος ξενοπηδιεται με οτι πιπινι του κατσει .ειναι Ο γκομενιαρης.Οποτε η Σια πρεπει να εχει τρελες καβλες γενικα και να σταζει στην πρωτη ευκαιρια
Και τον αστακο καθε μερα τον βαριεσαιπως γινεται να βαρεθεις τετοια κωλαρα
Ακριβώς. Και θείτσα και μπαλότσα, ο χειρότερος συνδυασμός.Μπαλοτσα ειναι
Με μάγεψε η βραχνάδα της Ρανιας....δεν έβλεπα μπροστά μου...@argyrotoxos δεν σχολιασες την χτεσινη της εμφανιση....εχασε κατα κρατος νομιζω απο την Ρανια παρα την φαντεζι λαχανοφυστικι ενδυση.
Ισχύει...@argyrotoxos δεν σχολιασες την χτεσινη της εμφανιση....εχασε κατα κρατος νομιζω απο την Ρανια παρα την φαντεζι λαχανοφυστικι ενδυση.
Άσε που με το τόσο κούμπωμα ...πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό της...τι φοβήθηκε;Μην την την πέσει ο γύπας Μπαρουφακης αν άνοιγε ΕΣΤΩ ένα κουμπί;@argyrotoxos δεν σχολιασες την χτεσινη της εμφανιση....εχασε κατα κρατος νομιζω απο την Ρανια παρα την φαντεζι λαχανοφυστικι ενδυση.
Νομιζω οτι σκεφτηκε τους πολιτικους γτ αν ανοιγε κουμπι δεν ξερω ποσο συγκεντρωμενοι θα ηταν ωστε να απαντησουν....Άσε που με το τόσο κούμπωμα ...πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό της...τι φοβήθηκε;Μην την την πέσει ο γύπας Μπαρουφακης αν άνοιγε ΕΣΤΩ ένα κουμπί;
Μα τοση αφοσίωση στην αποστολή;Νομιζω οτι σκεφτηκε τους πολιτικους γτ αν ανοιγε κουμπι δεν ξερω ποσο συγκεντρωμενοι θα ηταν ωστε να απαντησουν....
Πράγματι...
Εχει γενεθλια σημερα η αγαπη σου, αισιως 43 ....Σαν κουφετοχρωμος οδοστρωτήρας βγήκε το μωρό μου ανανεωμένη από τον αέρα της Βασιλεύουσας που χα'ι'δεψε τα ξανθά μαλλιά της...
Ταξιδακι για δώρο γενεθλίων...με δουλειά μαζί.Εχει γενεθλια σημερα η αγαπη σου, αισιως 43 ....
Θα το γιορτάσει με 43 πουτσιές; Γιατί με 43 πούτσες κομμάτι δύσκολο.Εχει γενεθλια σημερα η αγαπη σου, αισιως 43 ....