kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Ενω σε προσωπο φυσαει ας πουμεΥστερεί σε πόδι και κωλο αλλά είναι στυλατη....
Ενω σε προσωπο φυσαει ας πουμεΥστερεί σε πόδι και κωλο αλλά είναι στυλατη....
Για τα σκουπιδια ειναι, αντικειμενικα πανταΥστερεί σε πόδι και κωλο αλλά είναι στυλατη....
Μην ξεχνάς ότι είναι γύρω στα 15 χρόνια έτη μεγαλύτερη από την Σια..Ενω σε προσωπο φυσαει ας πουμε
Για τα σκουπιδια ειναι, αντικειμενικα παντα
Και η γιαγια μου στα 90 στυλατη ηταν....
Ενω στα 40 της φυσαγε η Μαρα...Μην ξεχνάς ότι είναι γύρω στα 15 χρόνια έτη μεγαλύτερη από την Σια..
Η ομορφιά θεωρείται προνόμιο της νεότητας...χαίρομαι όταν αυτό βλέπω ότι δεν ισχύει.Ενω στα 40 της φυσαγε η Μαρα...
Ελπιζω οτι τρολαρεις,αλλιως ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα...
Οντως εδειχνε ωραια , σιγουρα πολυ πιο ωραια απο την μαρα ζαχαρεα
Είμαι σίγουρος ότι πραγματικά θα ήταν....αλλά στα 60 της δεν θα έδειχνε τόσο ωραία με στενο παντελονι όπως η Μάρα Ζαχαρέα.
Κρίμα να μην παρουσιάζει καμμία εκπομπή ....Οντως εδειχνε ωραια , σιγουρα πολυ πιο ωραια απο την μαρα ζαχαρεα
Υστερεί σε πόδι αλλά έχει πολλά να δώσει...είναι σαν τρεις εικοσάχρονες σε compact συσκευασία!Η Μάρα έχει κορμάρα και όλοι εμείς οι νέοι τραβάμε μαλακία μέρα για πάρτη της
Υστερεί?Υστερεί σε πόδι αλλά έχει πολλά να δώσει...είναι σαν τρεις εικοσάχρονες σε compact συσκευασία!
Με φούστα όταν βγαίνει νομίζω ότι υστερεί πάντα σε σύγκριση με Σια Κοσιώνη.Υστερεί?
Και Μαρέβα.Μη μου πεις οτι γουσταρεις ΚΑΙ Ζαχαρεα;
Εντάξει η Σία είναι πολύ ζουμερη γυναίκαΜε φούστα όταν βγαίνει νομίζω ότι υστερεί πάντα σε σύγκριση με Σια Κοσιώνη.
Εδώ είναι πράγματι πολύ καλή ...
Έτσι...ίσως είναι άδικη η σύγκριση όμως σκάνε την ίδια ώρα .Εντάξει η Σία είναι πολύ ζουμερη γυναίκα
Ας την αλλάξουν με κανένα ρομποτάκι τύπε, έτσι και αλλιώς απλά διαβάζουν τις προπαγανδιστικές μαλακίες που τους δίνουν. Κυριολεκτικά talking headsΜολις ειδα το τρίμπαζο, ειχα καιρο να το δω.
Εγινε κι αυτη κινέζα. Τραβηχτηκε και άλλαξε μούρη.
Γηρασμένες παρουσιάστριες βιδωμένες στις καρεκλες τους
Τα γατάκια που μπορεί να γράφουν το Μαρια με ήτα είναι για ρεπορτάζ στον δρόμο...Ας την αλλάξουν με κανένα ρομποτάκι τύπε, έτσι και αλλιώς απλά διαβάζουν τις προπαγανδιστικές μαλακίες που τους δίνουν. Κυριολεκτικά talking heads