Νέα

Σφάζοντας το Πάσχα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Θεωρώ πως δεν είμαι καλύτερος ούτε χειρότερος απο πολλούς απο μας, που χάριν της θρησκείας σφάζουν χιλιάδες αρνιά, και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο... Εχω δει καραβλάχους να σφάζουν αρνί απο την κοιλιά κι αυτό να χτυπιέται κανα 10λεπτο πριν ξεφυχίσει και να κλαίει με τα αίματα...Δεν είναι καλύτεροι απο εκείνα τα βίντεο που έχουμε δει με τους κάστορες να τους γδέρνουν ζωντανούς, ή τα δελφίνα να σπαρταράνε μες τα αίματα. Ζώα οι βλαχοέλληνες, ζώα κι αυτοί. Σκατά στην ψυχή τους.  :birdman: :birdman: :birdman:

ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ..... αν και οι πιο πολλοί το κάνετε γελώντας κιολας......

ΥΓ δεν θα πω τις χιλιοειπωμένες παπαριές του στιλ "η εκκλησία είναι μέσα μας", "ο θεός θα με συγχωρέσει", αυτά είναι παπαρο-άλλοθι να έχουμε να λέμε, είναι και χιλιοεπωμένα και κουραστικά. Το περίεργο είναι πως σφάζουμε αρνιά, αλλά το κάνουμε σαν κοπάδι, σαν αρνιά επειδή κάποιος μαλάκας το επινόησε χάριν θυσίας στον Θεό. Κι εμείς οι ίδιοι που ακολουθούμε, είμαστε πολιτισμένοι, ευσυνήδειτοι, πιθανός και ενάρετοι. Μια κωλότριχα μας χωρίζει απο τα ζώα.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
φρικη το βιντεο!

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
ελεος...δεν τους σηκωνοτανε η τριχα με τις φωνες απ το ζωο???

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
εδω αλλοι κοβουν κεφαλια ανθρωπων και δεν τους σηκωνεται η τριχα,τα ζωακια θα λυπηθουν?Αυτος ειναι ο ανθρωπος!

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Εγω απο την πλευρα μου το λιγοτερο που μπορω και το κανω ειναι να μην τρωω αρνι ουτε το Πασχα ουτε τον υπολοιπο χρονο. Δεν μου αρεσει κ η γευση του αλλωστε

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055

Φίλε μου συναγωνιστή, αυτό που βλέπεις συμβαίνει κατα κόρον στα χωριά μας αλλά και προς Φυλής μεριά, στην Χασιά.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάντως, θα ήθελα να σφάξω το κοριτσάκι που τράβαγε το βίντεο και γέλαγε μαζί με τα σιχάματα τους συγγενείς του.

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εγώ πάντως, θα ήθελα να σφάξω το κοριτσάκι που τράβαγε το βίντεο και γέλαγε μαζί με τα σιχάματα τους συγγενείς του.

Αυτό το καριολοπούτανο τράβαγε βίντεο και γέλαγε.....

εγώ της έστειλα μύνημα όλο μπινελίκια.....

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Δεν μπορειτε να διαννοηθειτε με ποση μεγαλη χαρα θα προσφερα σε ολους τους εναν δυσαρεστο θανατο. Θα  ηθελα να τους δω να σφαδαζουν και να εκλιπαρουν για την γαμημενη ζωη τους. Να διευκρινισω, οτι αφου ολοι μας (η σχεδον ολοι) καταναλωνουμε κρεατα, θα ημουν υποκριτης αν ελεγα οτι ειμαι κατα της θανατωσης ορισμενων ζωων. Οταν ομως αυτο γινεται, θελω να γινεται με τον <<σωστο>> τροπο. Σε σφαγειο με αναισθησια και οσο δυνατον πιο ανωδυνα. Οταν βλεπω ατομα να διασκεδαζουν με το βασανιστηριο μιας ζωντανης υπαρξης (το εχω ξαναπει), ευχαριστως τα σκοτωνω με ακομα χειροτερο τροπο.

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Δεν μπορειτε να διαννοηθειτε με ποση μεγαλη χαρα θα προσφερα σε ολους τους εναν δυσαρεστο θανατο. Θα  ηθελα να τους δω να σφαδαζουν και να εκλιπαρουν για την γαμημενη ζωη τους. Να διευκρινισω, οτι αφου ολοι μας (η σχεδον ολοι) καταναλωνουμε κρεατα, θα ημουν υποκριτης αν ελεγα οτι ειμαι κατα της θανατωσης ορισμενων ζωων. Οταν ομως αυτο γινεται, θελω να γινεται με τον <<σωστο>> τροπο. Σε σφαγειο με αναισθησια και οσο δυνατον πιο ανωδυνα. Οταν βλεπω ατομα να διασκεδαζουν με το βασανιστηριο μιας ζωντανης υπαρξης (το εχω ξαναπει), ευχαριστως τα σκοτωνω με ακομα χειροτερο τροπο.

+10000000000000000000    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Στα επαγγελματικά σφαγεία τα ζώα αναισθητοποιούνται και ο θάνατος τους είναι ακαριαίος.

Ρίξτε κανα μπινελίκι στην καριόλα που το πόσταρε και είναι δικό της βίντεο.

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Όσα αρνιά πουλιούνται στην αγορά και στα κρεοπωλεία της γειτονιάς μας, και έχουν σφραγίδες, είναι βέβαιο οτι έχουν σφαγεί σε σφαγείο, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσαν αν πάρουν σφραγίδες. Τώρα όσοι από εμάς πέρνουμε το αρνί που θα μας στείλει ο θείος από το χωριό κτλ... τότε είναι αυτονόητο οτι εκεί δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τιν διαδικασία θανάτωσης του ζώου.

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Επειδη ξερω τι θα δω,δεν θελω να ανοιξω το βιντεακι αυτο.Ειναι γνωστο οτι οι κωλοβλαχοι σε ολη την ελληνικη επικρατεια φερονται στα ζωα με τον χειροτερο τροπο.Επειδη πιστευω ομως οτι ολα εδω πληρωνονται,ελπιζω και ευχομαι οταν τελειωσει η γαμημενη ζωη τους,να γινει με τον χειροτερο τροπο...

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Μη μου θυμώσεις, αλλά όταν πιέζεις για χαμηλές τιμές, αυτές τις πολυτέλειες να τις ξεχάσεις. Άκου αναισθησία. Όταν σου φέρουν το λογαριασμό, θα πεις άσε ας το σκοτώσουν όπως πριν.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Θεωρώ πως δεν είμαι καλύτερος ούτε χειρότερος απο πολλούς απο μας, που χάριν της θρησκείας σφάζουν χιλιάδες αρνιά, και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο... Εχω δει καραβλάχους να σφάζουν αρνί απο την κοιλιά κι αυτό να χτυπιέται κανα 10λεπτο πριν ξεφυχίσει και να κλαίει με τα αίματα...Δεν είναι καλύτεροι απο εκείνα τα βίντεο που έχουμε δει με τους κάστορες να τους γδέρνουν ζωντανούς, ή τα δελφίνα να σπαρταράνε μες τα αίματα. Ζώα οι βλαχοέλληνες, ζώα κι αυτοί. Σκατά στην ψυχή τους.  :birdman: :birdman: :birdman:

ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ..... αν και οι πιο πολλοί το κάνετε γελώντας κιολας......

ΥΓ δεν θα πω τις χιλιοειπωμένες παπαριές του στιλ "η εκκλησία είναι μέσα μας", "ο θεός θα με συγχωρέσει", αυτά είναι παπαρο-άλλοθι να έχουμε να λέμε, είναι και χιλιοεπωμένα και κουραστικά. Το περίεργο είναι πως σφάζουμε αρνιά, αλλά το κάνουμε σαν κοπάδι, σαν αρνιά επειδή κάποιος μαλάκας το επινόησε χάριν θυσίας στον Θεό. Κι εμείς οι ίδιοι που ακολουθούμε, είμαστε πολιτισμένοι, ευσυνήδειτοι, πιθανός και ενάρετοι. Μια κωλότριχα μας χωρίζει απο τα ζώα.
Φίλε εγώ μεγάλωσα στην επαρχία, θυμάμαι μικρός τον χασάπη να πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι την Μ. Πέμπτη και να σφάζει το αρνί που είχε κάθε οικογένεια, μικρός έχω δει δεκάδες σφαγές αρνιών, τότε δεν με ένοιαζε, ίσα - ίσα παρατηρούσα με μεγάλη προσοχή την όλη διαδικασία, όταν μεγάλωσα και άρχισα να καταλαβαίνω μου ήταν τελείως αποκρουστικό όπως και τώρα.
Μια χρόνια τσακώθηκα με τον πατέρα μου που ήθελε να αγοράσει αρνάκι να το μεγαλώσει και να το σφάξουμε το Πάσχα, δεν τον άφησα, το κάνανε παλιά  οι άνθρωποι που ήταν φτωχοί και περιμένανε να φάνε κρέας το Πάσχα, τώρα τα παίρνουμε έτοιμα σφαγμένα.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Μη μου θυμώσεις, αλλά όταν πιέζεις για χαμηλές τιμές, αυτές τις πολυτέλειες να τις ξεχάσεις. Άκου αναισθησία. Όταν σου φέρουν το λογαριασμό, θα πεις άσε ας το σκοτώσουν όπως πριν.
Δε σου θυμωνω,αλλα μη κρινεις συμφωνα με τα δικα σου χουγια. Αν εσενα σε ενοχλει να πληρωσεις λιγα ευρω παραπανω για την ιδια σου την αξιοπρεπεια στο φιναλε,εμενα δεν με ενοχλει καθολου.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Δε σου θυμωνω,αλλα μη κρινεις συμφωνα με τα δικα σου χουγια. Αν εσενα σε ενοχλει να πληρωσεις λιγα ευρω παραπανω για την ιδια σου την αξιοπρεπεια στο φιναλε,εμενα δεν με ενοχλει καθολου.

Σε ενόχλησε και σε παραενόχλησε.
Αλλιώς δεν θα έκανες προσωπική επίθεση.

Εγώ μίλησα γενικά, και είπα ότι να σφάζονται τα ζώα με αναισθησία δεν γίνετε.

Στη προσωπική επίθεση δεν θα απαντήσω.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Σε ενόχλησε και σε παραενόχλησε.
Αλλιώς δεν θα έκανες προσωπική επίθεση.

Εγώ μίλησα γενικά, και είπα ότι να σφάζονται τα ζώα με αναισθησία δεν γίνετε.

Στη προσωπική επίθεση δεν θα απαντήσω.
Μα ηδη απαντησες.Κι 'αν μιλας γενικα,να χρησιμοποιεις σωστοτερο συντακτικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom