Νέα

Σφάζοντας το Πάσχα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Η μόνη ελπίδα για κάτι τέτοιο θα είναι όταν θα γράφονται εδώ μέσα μηνύματα του τύπου "πω ρε μαλάκες και 'γω μέχρι τώρα έκανα το τάδε. από αύριο κομμένο".

Ωραία.
Βγάλε λοιπόν τη λέξη "τάδε" από τη φράση σου, και βάλε τη λέξη "μαλακία".

Κόβεται?

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Φίλε μου δεν με καταλάβες μάλλον ή δεν το έθεσα σωστά.
Απλώς με ενοχλεί η έλειψη αυτοκριτικής (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου). Πήγενε σε όποιο θέμα θες εδώ μέσα και θα δείς οτι για όλα φταίνε οι άλλοι (οι άλλοι οδηγούν σαν μαλάκες, οι άλλοι πετάνε σκουπίδια, οι άλλοι είναι μουνόδουλοι, οι άλλοι ειναι βολεμένοι ρουφιάνοι, οι άλλοι έχουν γκόμενες που δεν τους αξίζουν, οι άλλοι πετάνε σκουπίδια στου δρόμους, οι άλλοι δεν έχουν κοινωνικές ευαισθησίες, οι άλλοι βασανίζουν τα ζώα). Έχουμε σπάσει όλους τους νόμους της στατιστικής εδώ μέσα και με αυτή τη λογική το "κάτι καλύτερο" δεν πρόκειτε να έρθει ποτέ.
Η μόνη ελπίδα για κάτι τέτοιο θα είναι όταν θα γράφονται εδώ μέσα μηνύματα του τύπου "πω ρε μαλάκες και 'γω μέχρι τώρα έκανα το τάδε. από αύριο κομμένο".

Η ταση για αυτοβελτιωση πρεπει να υπαρχει σε ολους μας. Καταλαβαινω αυτο που λες,απλα με το να πεις 'αυτος οδηγαει σαν μαλακας' η 'ειναι μουνοδουλος' εκφραζεις μια αποψη. Το βασανιστηριο ενος ζωου ειναι πραξη. Ειναι μια απεχθης πραξη που ειτε την κανεις,ειτε οχι. Ακομα κι αν δεν την κανεις,αν την προσυπογραφεις η χαιρεσαι παρακολουθωντας την, εισαι (το λιγοτερο) ηθικα μεμπτος.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Φοβάμαι ότι θα πρέπει να δεχτούμε τα έθιμα των διαφόρων λαών σαν μια πραγματικότητα...

Τέτοιο είναι και το δικό μας να σφάζουμε το πάσχα.

Διαβάστε τώρα τι είχα μάθει εγώ για την Κίνα, το οποίο είναι απείρως φρικιαστικότερο. Και συγγνώμη για το κακό σχήμα, το έφτιαξα στα πρόχειρα για να γίνω κατανοητός.

Ήταν (αν δεν είναι ακόμα) εξαιρετικό έδεσμα (και για πολύ πλούσιους ή σπουδαίους) το μυαλό πηθίκου ΖΩΝΤΑΝΟΥ!!! (και ωμό βέβαια).
Πιθανώς υπάρχει (ή υπήρχε) μια ράτσα πιθήκων στην Κίνα που αξιοποιείτο για αυτό το σκοπό...

Ευνόητο είναι ότι τέτοιο "μεζέ" δεν έτρωγε ο καθένας, τρώγανε οι μανδαρίνοι, και η λοιπή αριστοκρατία της Κίνας προ κομμουνισμού.

Το αν το έτρωγε και ο Μάο Τσε Τουγκ αφού επικράτησε, δεν το ξέρω.

Το τραπέζι στη θέση που μπαίνει το πιάτο έχει μια τρύπα.
Από κάτω στερεώνεται το ΖΩΤΑΝΟ πιθηκάκι, του οποίου το κεφάλι σφηνώνεται στην τρύπα του τραπεζιού, και ένα κομμάτι εξέχει από πάνω.

Έρχεται ο "ειδικός" με μια χατζάρα, και τραβάει μια στο κρανίο, κόβοντας τό πάνω μέρος του.

Αποκαλύπτεται ο εγκέφαλος του ζώου, ζεστός και αχνιστός να βγάζει αίμα, γιατί το πιθηκάκι ήταν ζωντανό μέχρι να φάει το κούρεμα.

Ο κινέζος την πέφτει με το κουτάλι, και ΤΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.

Δεν το έχω δει σε βίντεο, δεν το έχω διαβάσει, μου το έχει πει φίλος (που ξέρει πολύ καλά για εξωτικά φαγητά - είναι επιστήμονας στο είδος και είχε εστιατόριο (χωρίς πιθηκάκια) - μή φωνάζετε).

Αντίστοιχα ΦΡΙΧΤΑ για μας έθιμα και τρόποι θανάτωσης και φαγητού υπάρχουν και σε άλλα μέρη του κόσμου.
Στην Αφρική δεν τρώνε το σηκώτι του εχθρού τους για να πάρουν τη δύναμή του αφού τον σκοτώσουν?

Έχω την εντύπωση ότι αυτά σιγά-σιγά εκλείπουν. Έτσι θα γίνει και με τις σφαγές των αρνιών το πάσχα.
Αλλά θέλει χρόνια, γιατί υπάρχουν άνθρωποι (στη χώρα μας εννοώ) που θεωρούν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι έτσι θα ξηγηθούν στο αρνί το πάσχα.

Αν δε το κάνουν, δεν καταλαβαίνουν πάσχα.

Urban Legend.

Αλλά πάλι τι πρόβλημα υπάρχει;
Μυαλό από το κατσικάκι το Πάσχα δεν τρώτε;

Ο καθένας έχει τις αντοχές του.

Έχω δοκιμάσει σε αυτό εδώ το εστιατόριο
στο Mexico City μία σπεσιαλιτέ τους:

σκουλήκια τηγανιτά (το θρυλικό σκουλήκι που βάζουν σε μερικές τεκίλες), τηγανιτές ακρίδες σε ελαιόλαδο και αυγά μυρμηγκιών μαγειρεμένα σε βούτυρο.

aztecmosaic.jpg

Πρόκειται για τροφές των Αζτέκων οι οποίοι καθώς η δίαιτα τους ήταν φτωχή σε πρωτεΐνες έτρωγαν έντομα (και κανέναν άνθρωπο παρεπιμπτόντως).

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Μυαλό από το κατσικάκι το Πάσχα δεν τρώτε;

Μη τα συγκρίνεις.

Το κατσικάκι είναι ψημένο σα σύνολο, οι κίτρινοι τρώνε το μυαλό του φουκαρά του πηθίκου ΣΧΕΔΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥ!

By the way, ξέρετε πόση χοληστερίνη έχει το μυαλό ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom