Νέα

Σφάζοντας το Πάσχα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Παιδιά μην το γαμήσουμε το θέμα....αφήστε τα οικονομικά κλπ.

Είναι αδελφάρες όσοι κάνουν σφάζουν αρνιά και ζώα με τον τρόπο αυτό.ΤΕΛΟΣ

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Φίλε εγώ μεγάλωσα στην επαρχία, θυμάμαι μικρός τον χασάπη να πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι την Μ. Πέμπτη και να σφάζει το αρνί που είχε κάθε οικογένεια, μικρός έχω δει δεκάδες σφαγές αρνιών, τότε δεν με ένοιαζε, ίσα - ίσα παρατηρούσα με μεγάλη προσοχή την όλη διαδικασία, όταν μεγάλωσα και άρχισα να καταλαβαίνω μου ήταν τελείως αποκρουστικό όπως και τώρα.
Μια χρόνια τσακώθηκα με τον πατέρα μου που ήθελε να αγοράσει αρνάκι να το μεγαλώσει και να το σφάξουμε το Πάσχα, δεν τον άφησα, το κάνανε παλιά  οι άνθρωποι που ήταν φτωχοί και περιμένανε να φάνε κρέας το Πάσχα, τώρα τα παίρνουμε έτοιμα σφαγμένα.

Ωραία η τοποθετησή σου, αλλά φτωχοί ξεφτωχοί την φαλτσέτα την δουλεύανε.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Στεναχωρέθηκε με αυτά που διαβάζει !!!

Η φωτογραφία είναι από ποστ του συναγωνιστή Nikos278

Συνημμένα

• tou sunagwnisti nikos278.jpg
    tou sunagwnisti nikos278.jpg
    50,8 KB · Εμφανίσεις: 61

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Κρύφτον μην διαβάζει  :coffee: :coffee: κανας Ταϊλανδέζος και τον κάνει σούσι!  :crazy: :crazy:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κάλό !

Παρεμπιπτόντως παρήγγειλα πρόσφατα από το Amazon το βιβλίο Extreme Cusine που περιγράφει όλες τις περίεργες συνταγές του κόσμου. Εξέχουσα θέση έχει η Κίνα και η Ταϊλάνδη με τα σουβλάκια από κατσαρίδες, τα φίδια, τις σαύρες και άλλες αηδίες.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Φοβάμαι ότι θα πρέπει να δεχτούμε τα έθιμα των διαφόρων λαών σαν μια πραγματικότητα...

Τέτοιο είναι και το δικό μας να σφάζουμε το πάσχα.

Διαβάστε τώρα τι είχα μάθει εγώ για την Κίνα, το οποίο είναι απείρως φρικιαστικότερο. Και συγγνώμη για το κακό σχήμα, το έφτιαξα στα πρόχειρα για να γίνω κατανοητός.

Ήταν (αν δεν είναι ακόμα) εξαιρετικό έδεσμα (και για πολύ πλούσιους ή σπουδαίους) το μυαλό πηθίκου ΖΩΝΤΑΝΟΥ!!! (και ωμό βέβαια).
Πιθανώς υπάρχει (ή υπήρχε) μια ράτσα πιθήκων στην Κίνα που αξιοποιείτο για αυτό το σκοπό...

Ευνόητο είναι ότι τέτοιο "μεζέ" δεν έτρωγε ο καθένας, τρώγανε οι μανδαρίνοι, και η λοιπή αριστοκρατία της Κίνας προ κομμουνισμού.

Το αν το έτρωγε και ο Μάο Τσε Τουγκ αφού επικράτησε, δεν το ξέρω.

Το τραπέζι στη θέση που μπαίνει το πιάτο έχει μια τρύπα.
Από κάτω στερεώνεται το ΖΩΤΑΝΟ πιθηκάκι, του οποίου το κεφάλι σφηνώνεται στην τρύπα του τραπεζιού, και ένα κομμάτι εξέχει από πάνω.

Έρχεται ο "ειδικός" με μια χατζάρα, και τραβάει μια στο κρανίο, κόβοντας τό πάνω μέρος του.

Αποκαλύπτεται ο εγκέφαλος του ζώου, ζεστός και αχνιστός να βγάζει αίμα, γιατί το πιθηκάκι ήταν ζωντανό μέχρι να φάει το κούρεμα.

Ο κινέζος την πέφτει με το κουτάλι, και ΤΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.

Δεν το έχω δει σε βίντεο, δεν το έχω διαβάσει, μου το έχει πει φίλος (που ξέρει πολύ καλά για εξωτικά φαγητά - είναι επιστήμονας στο είδος και είχε εστιατόριο (χωρίς πιθηκάκια) - μή φωνάζετε).

Αντίστοιχα ΦΡΙΧΤΑ για μας έθιμα και τρόποι θανάτωσης και φαγητού υπάρχουν και σε άλλα μέρη του κόσμου.
Στην Αφρική δεν τρώνε το σηκώτι του εχθρού τους για να πάρουν τη δύναμή του αφού τον σκοτώσουν?

Έχω την εντύπωση ότι αυτά σιγά-σιγά εκλείπουν. Έτσι θα γίνει και με τις σφαγές των αρνιών το πάσχα.
Αλλά θέλει χρόνια, γιατί υπάρχουν άνθρωποι (στη χώρα μας εννοώ) που θεωρούν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι έτσι θα ξηγηθούν στο αρνί το πάσχα.

Αν δε το κάνουν, δεν καταλαβαίνουν πάσχα.

Συνημμένα

• KinaMonkey.JPG
    KinaMonkey.JPG
    20,6 KB · Εμφανίσεις: 29

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Σταύρο... το έχω διαβάσει κι εγώ αυτό....

άστο..αηδία.....

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ειλικρινά ρε μάγγες, τόση υποκρισία μαζεμένη δεν έχω ξαναδεί (και γώ μέσα). Όλοι κρίνουμε αλλά την Κυριακή δεν νομίζω κανένας να κάτσει να φάει αγγινάρες....όλοι για την πετσούλα θα τρέχουμε.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
απλώς φίλε αυτό που λέμε είναι να σφάζονται τα ζωντανά
εκεί που πρέπει κι όπως πρέπει...  ;);)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
δε θυμάμαι ρε φίλε...
νομίζω κι όλας πως το είχα δει και σε
κάποιο ντοκυμαντέρ....

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
Φοβάμαι ότι θα πρέπει να δεχτούμε τα έθιμα των διαφόρων λαών σαν μια πραγματικότητα...

Διαβάστε τώρα τι είχα μάθει εγώ για την Κίνα, το οποίο είναι απείρως φρικιαστικότερο. Και συγγνώμη για το κακό σχήμα, το έφτιαξα στα πρόχειρα για να γίνω κατανοητός.

Ήταν (αν δεν είναι ακόμα) εξαιρετικό έδεσμα (και για πολύ πλούσιους ή σπουδαίους) το μυαλό πηθίκου ΖΩΝΤΑΝΟΥ!!! (και ωμό βέβαια).
Πιθανώς υπάρχει (ή υπήρχε) μια ράτσα πιθήκων στην Κίνα που αξιοποιείτο για αυτό το σκοπό...

Ευνόητο είναι ότι τέτοιο "μεζέ" δεν έτρωγε ο καθένας, τρώγανε οι μανδαρίνοι, και η λοιπή αριστοκρατία της Κίνας προ κομμουνισμού.

Από κάτω στερεώνεται το ΖΩΤΑΝΟ πιθηκάκι, του οποίου το κεφάλι σφηνώνεται στην τρύπα του τραπεζιού, και ένα κομμάτι εξέχει από πάνω.

Έρχεται ο "ειδικός" με μια χατζάρα, και τραβάει μια στο κρανίο, κόβοντας τό πάνω μέρος του.

Αποκαλύπτεται ο εγκέφαλος του ζώου, ζεστός και αχνιστός να βγάζει αίμα, γιατί το πιθηκάκι ήταν ζωντανό μέχρι να φάει το κούρεμα.

Δεν το έχω δει σε βίντεο, δεν το έχω διαβάσει, μου το έχει πει φίλος (που ξέρει πολύ καλά για εξωτικά φαγητά - είναι επιστήμονας στο είδος και είχε εστιατόριο (χωρίς πιθηκάκια) - μή φωνάζετε).

Αντίστοιχα ΦΡΙΧΤΑ για μας έθιμα και τρόποι θανάτωσης και φαγητού υπάρχουν και σε άλλα μέρη του κόσμου.
Στην Αφρική δεν τρώνε το σηκώτι του εχθρού τους για να πάρουν τη δύναμή του αφού τον σκοτώσουν?

Έχω την εντύπωση ότι αυτά σιγά-σιγά εκλείπουν. Έτσι θα γίνει και με τις σφαγές των αρνιών το πάσχα.
Αλλά θέλει χρόνια, γιατί υπάρχουν άνθρωποι (στη χώρα μας εννοώ) που θεωρούν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι έτσι θα ξηγηθούν στο αρνί το πάσχα.

Αραγε το μυαλουδακι ζεστο εχει ωραια γευση? Φερνει προς πατσα?? Μηπως προς αυγο μελατο? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Ψωμακι επιτρεπεται να βουτηξεις μεσα η θα σε παρεξηγησουν οι κινεζοι (και σε απειλησει κανενας οτι θα παθεις το ιδιο)??? :uglystupid:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
απλώς φίλε αυτό που λέμε είναι να σφάζονται τα ζωντανά
εκεί που πρέπει κι όπως πρέπει...  ;);)

Φίλε μου δεν διαφωνώ. Απλώς μου τη σπάει αυτή η ψευτοεπανάσταση κάθε φορά που τίθεται κάποιο θέμα. Έμεις ήμαστε οι κάλοί και όλοι οι άλλοι σκάρτοι.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Αυτή την αηδία την θυμάμαι από τον Ιντιάνα Τζόουνς :grin:, παγωμένα μυαλά πιθήκου :S :S

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Φίλε μου δεν διαφωνώ. Απλώς μου τη σπάει αυτή η ψευτοεπανάσταση κάθε φορά που τίθεται κάποιο θέμα. Έμεις ήμαστε οι κάλοί και όλοι οι άλλοι σκάρτοι.
Τι θεωρεις ψευτοεπανασταση? Την αξιωση για κατι καλυτερο? Ο καθενας εχει τις αδυναμιες του. Αλλος θα επαναστατησει για τα ζωα,αλλος για το αν πηρε δικαιο πρωταθλημα ο Ολυμπιακος. Τον προσδιορισμο 'ψευτο' γιατι τον βαζεις? Πως εισαι τοσο σιγουρος για την προαιρεση του αλλου?

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε μου δεν με καταλάβες μάλλον ή δεν το έθεσα σωστά.
Απλώς με ενοχλεί η έλειψη αυτοκριτικής (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου). Πήγενε σε όποιο θέμα θες εδώ μέσα και θα δείς οτι για όλα φταίνε οι άλλοι (οι άλλοι οδηγούν σαν μαλάκες, οι άλλοι πετάνε σκουπίδια, οι άλλοι είναι μουνόδουλοι, οι άλλοι ειναι βολεμένοι ρουφιάνοι, οι άλλοι έχουν γκόμενες που δεν τους αξίζουν, οι άλλοι πετάνε σκουπίδια στου δρόμους, οι άλλοι δεν έχουν κοινωνικές ευαισθησίες, οι άλλοι βασανίζουν τα ζώα). Έχουμε σπάσει όλους τους νόμους της στατιστικής εδώ μέσα και με αυτή τη λογική το "κάτι καλύτερο" δεν πρόκειτε να έρθει ποτέ.
Η μόνη ελπίδα για κάτι τέτοιο θα είναι όταν θα γράφονται εδώ μέσα μηνύματα του τύπου "πω ρε μαλάκες και 'γω μέχρι τώρα έκανα το τάδε. από αύριο κομμένο".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom