sexy emily
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
απο μακρια τιποτα! ελα κοντα μου να σου διξω εγω!καλημέρα κούκλα... τι μας κάνεις πρωϊνιάτικα εεεεε :-* :-* :-* :-* :-*
απο μακρια τιποτα! ελα κοντα μου να σου διξω εγω!καλημέρα κούκλα... τι μας κάνεις πρωϊνιάτικα εεεεε :-* :-* :-* :-* :-*
βριλισσου 55 καβλα μου! :-* :-* :-* :-*Καλημερα.Εγω Εμιλυ γλυκια μου θα ερθω Αθηνα την αλλη Παρασκευη.Που μπορω να σε βρω κοριτσι μου?
και να θέλει κανείς να αγιάσει, εδώ μέσα δεν γίνεται τπτ.απο μακρια τιποτα! ελα κοντα μου να σου διξω εγω!
Ψαρεβεις πελατακια Εμιλυ?Τι εγινε?βριλισσου 55 καβλα μου! :-* :-* :-* :-*
Να ξερα και που ειναι η βριλισσου....ειμαι απο Θεσσαλονικη κουκλα και δεν ξερω καλα τις περιοχες εκει.οχι και πελατακια ρε μεγαλε.Μου αρεσει αυτο το αστερι η Εμιλυβριλισσου 55 καβλα μου! :-* :-* :-* :-*
μωρο μου μεκρι τις 6 το απογευμα :-* :-*μωρο μου εμιλυ μεχρι τι ωρα θα σαι? εαν ερθω θελω να φορεσεις ενα εχεις κορδονι εντελως κατω,............
εχεις καμμια φωτο να μας βαλεις τωρα?
ςορρυ μαναρι μου αλα δεν τα παω καλα με την τεχνολογια! :-* :-*εχεις καμμια φωτο να μας βαλεις τωρα?
δεν πειράζει κούκλα εσύ τα πας με άλλα πράγματα καλά... ουδείς τέλιοςςορρυ μαναρι μου αλα δεν τα παω καλα με την τεχνολογια! :-* :-*
manari moy. :-* :-*δεν πειράζει κούκλα εσύ τα πας με άλλα πράγματα καλά... ουδείς τέλιος
Βριλησσού 55 και 57... ;) ;) ;)Πού δουλεύει αυτή η Έμιλυ ?
Ενδιαφέρουσα φαίνεται...
γεια σου καυλουμπα!!kalhmera arσenika mou. eσto kai kaθιστεριμενα :-* :-*
δεν ξερω αν σε καλιπτω αλα θα βγαλω και θα στς στειλω!μωρο καμια φωτο με τις πατουσιτεσς σου εχεις να μας βαλεις?