Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Εντάξει τυπε το ηθικό αυτό είναι άλλα αν θες κάτι άλλο ντε κ καλα χωριζεις η βρίσκεις παράνομη σχέση?με τανα το θεωρώ πιο έντιμο...

Αν η γκόμενά σου βρει έναν επαγγελματία γαμιά,θα το θεωρήσεις πιο έντιμο από το να κάνει παράνομη σχέση;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686

dal23f

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα. Πριν δυο μερες πηγα με call girl και εκανα μονο πιπα με προφυλακτικο και τη δευτερη φορα εβγαλα το προφυλακτικο και εχυσα στο στομα της, Η γλωσσα της αγγιξε λιγο την ακρη του πεους μου υπαρχει γενικα περιπτωση να κολλησα Σμν (συφιλη ηπατίτιδα) με τετοιο τροπο. Μου εχει κολλησει ασχημα τετοια ιδεα. Και κατι ακομα το προφυλακτικο το εβαλε με το στομα (αλλα δεν ακουμπησε το πεος το στομα).

Δεν ειμαι εγω τελικα για τετοια κασκαντεριλικια φοβαμαι μην κολλησω και την κοπελα μου.

Δεν καναμε σεξ απλα αυτο.

Παράκληση. Μην με παρετε στο ψιλο απλα τα εχω παιξει λιγο.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Καλημερα. Πριν δυο μερες πηγα με call girl και εκανα μονο πιπα με προφυλακτικο και τη δευτερη φορα εβγαλα το προφυλακτικο και εχυσα στο στομα της, Η γλωσσα της αγγιξε λιγο την ακρη του πεους μου υπαρχει γενικα περιπτωση να κολλησα Σμν (συφιλη ηπατίτιδα) με τετοιο τροπο. Μου εχει κολλησει ασχημα τετοια ιδεα. Και κατι ακομα το προφυλακτικο το εβαλε με το στομα (αλλα δεν ακουμπησε το πεος το στομα).

Δεν ειμαι εγω τελικα για τετοια κασκαντεριλικια φοβαμαι μην κολλησω και την κοπελα μου.

Ένα σκασμό λεφτά για πίπα μόνο,κι αυτή με;... :headbang:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
οχι ...γιατι δεν σου φταιει τιποτα το ατομοπου ειναι διπλα σου αν το παρεις στο λαιμο σου...., :S
ειναι θεμα ανθρωπιας και σεβασμου...και οχι καυλας και εξερευνησης μουνιου... :S
  Πάντα σοβαρός καί πάντα σωστός ο soukeras. Σκέψου αυτά που σου γράφει!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
απλα ανησυχο γιατι ακουμπησε την γλωσσα της κατα την  εκσπερμάτωση, αν και ειχε εξετασεις, δεν ξερω κολλησα ασχημα
Δεν υπαρχει καμια περιπτωση.Αφου φοβασαι (και καλα κανεις) για τετεια θεματα φροντισε να ενημερωθεις απο σωστα και updated σαιτς για το ποια σμν υπαρχουν και πως μεταδιδωνται.Ετσι θα γλιτωσεις και την υγεια σου και δε θα αγχωνεσαι τζαμπα.

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
ΡΕ  φιλαρακι    αν    δεν  γλυψεις βυζακια,μουνακι,γλωσοφιλα, πιπα χωρις προφυλακτικο ,να γαμησεις κωλαρακι

τοτε κατσε σπιτι σου με τσοντα η με την γυναικα σου γκομενα σου  και ΠΑΛΙ  ΟΜΩΣ  μην νομισεις οτι εισαι  100% ΧΩΡΙς ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
ΡΕ  φιλαρακι    αν    δεν   γλυψεις βυζακια,μουνακι,γλωσοφιλα, πιπα χωρις προφυλακτικο ,να γαμησεις κωλαρακι

τοτε κατσε σπιτι σου με τσοντα η με την γυναικα σου γκομενα σου  και ΠΑΛΙ  ΟΜΩΣ  μην νομισεις οτι εισαι  100% ΧΩΡΙς ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ
Συμβουλες ζωης  :2funny: :2funny:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
ΡΕ  φιλαρακι    αν    δεν   γλυψεις βυζακια,μουνακι,γλωσοφιλα, πιπα χωρις προφυλακτικο ,να γαμησεις κωλαρακι

Αν και με ρίσκο αν δεν γαμήσεις τουλάχιστον μια φορά χωρίς καπότα γκομενάκι,όχι καμια πουτάνα,χάνεις...Έχω γαμήσει έτσι μια καργίολα Γλυφαδιώτισα στα 20 και άλλη μια στα 45 από Καλαμάκι και είναι γαμώτο άλλη αίσθηση το γαμήσι χωρίς προφυλακτικό..Αλλά όπως καταντήσαμε δεν μπορούμε ούτε το γαμήσι να ευχαριστηθούμε..Μας καταράστηκε ο Θεός

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Αν και με ρίσκο αν δεν γαμήσεις τουλάχιστον μια φορά χωρίς καπότα γκομενάκι,όχι καμια πουτάνα,χάνεις...Έχω γαμήσει έτσι μια καργίολα Γλυφαδιώτισα στα 20 και άλλη μια στα 45 από Καλαμάκι και είναι γαμώτο άλλη αίσθηση το γαμήσι χωρίς προφυλακτικό..Αλλά όπως καταντήσαμε δεν μπορούμε ούτε το γαμήσι να ευχαριστηθούμε..Μας καταράστηκε ο Θεός

Ζεις πολύ επικίνδυνα τυπε.Μην το ξανακάνεις.To ''3η και φαρμακερη'' δεν το εχεις ακουσει?
Την γλίτωσες στα 20 σου την γλίτωσες στα 45 σου , θα αφησεις καμια έγκυο στα 70 σου και θα τρεχεις στα μαιευτήρια αντι για τα καφενεία και τα καπη :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Τυπε την αλλη φορα θα εχεις ετοιμη μια λεκανη με διάλυμα betadine πανω στο κομοδινο
Αν σου τον γλύψει ή απλα σου τον ακουμπησει η βρωμιαρα χωρις προφυλαξη τον βουτας χωρις καθυστερηση στην λεκανη και καθαρισες. :thumbsup:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686

''Όποιος φοβάται,πέφτει και κοιμάται!''  ;)

dal23f

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δικιο εχετε καλυτερα σπιτακι μου, αφου δεν ειμαι για τετοια. Τι να πω........ το μυαλο κανει ασχημα παιχνιδια

dal23f

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν υπαρχει καμια περιπτωση.Αφου φοβασαι (και καλα κανεις) για τετεια θεματα φροντισε να ενημερωθεις απο σωστα και updated σαιτς για το ποια σμν υπαρχουν και πως μεταδιδωνται.Ετσι θα γλιτωσεις και την υγεια σου και δε θα αγχωνεσαι τζαμπα.

Θα ηθελα να μου πει καποια site της προκοπης γιατι διαβαζω μεσα στο internet οτι ναι. Υπαρχει περιπτωση οπως εβγαλα το προφυλακτικο και το επιασα με τα χερια να υπαρχει κινδυνος απ εκει να κολλησω κατι?

dal23f

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχει περιπτωση να κολλησει καποιος (aids) απο πιπα αν η κοπελα εχει μια πληγη στο στομα (ενω ο αντρας δεν εχει πληγη στο πεος)?

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Τυπε την αλλη φορα θα εχεις ετοιμη μια λεκανη με διάλυμα betadine πανω στο κομοδινο
Αν σου τον γλύψει ή απλα σου τον ακουμπησει η βρωμιαρα χωρις προφυλαξη τον βουτας χωρις καθυστερηση στην λεκανη και καθαρισες. :thumbsup:

να σου τον ακουμπήσει ? δεν πας πουθενά χωρίς συνταγή Μάρη τη σημερινή εποχή. άκου να σου τον ακουμπήσει

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
υπαρχει περιπτωση να κολλησει καποιος (aids) απο πιπα αν η κοπελα εχει μια πληγη στο στομα (ενω ο αντρας δεν εχει πληγη στο πεος)?

Οχι τυπε μια χαρα θα εισαι.  :priest:

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom