Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Λοιπόν επανέρχομαι με επαναμόλυνση... Μετά από απροφύλακτη επαφή με την δικιά μου σε διάστημα48 ωρών έβγαλα κοκκινίλες στη βάλανο. Το προηγούμενο περιστατικό φάνηκε να επουλώθηκε με μια δόση τραβοκορτ. Ξαναλέω δεν μοιάζει με μυκητίαση, μυκητιαση είχα πριν λίγο καιρό και ξέρω πως είναι. Νομίζω πως επειδή δεν κάνω μπάνιο αμέσως μετά την επαφή εμφανίζω κάποια μορφή βαλανίτιδας. Στην γκόμενα να το πω? Πριν λίγο καιρό όπως είπα πήγε στον γυναικολόγο της, όλα καλά... μόνο μύκητες και πήραμε και οι 2 θεραπεία. Από μεριάς μου, δεν έχω πάει με άλλη γκόμενα... από μεριάς της δεν ξέρω.
ρε τυπε,να πλενεις τον πουτσο σου μετα αμεσως,

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Λοιπόν επανέρχομαι με επαναμόλυνση... Μετά από απροφύλακτη επαφή με την δικιά μου σε διάστημα48 ωρών έβγαλα κοκκινίλες στη βάλανο. Το προηγούμενο περιστατικό φάνηκε να επουλώθηκε με μια δόση τραβοκορτ. Ξαναλέω δεν μοιάζει με μυκητίαση, μυκητιαση είχα πριν λίγο καιρό και ξέρω πως είναι. Νομίζω πως επειδή δεν κάνω μπάνιο αμέσως μετά την επαφή εμφανίζω κάποια μορφή βαλανίτιδας. Στην γκόμενα να το πω? Πριν λίγο καιρό όπως είπα πήγε στον γυναικολόγο της, όλα καλά... μόνο μύκητες και πήραμε και οι 2 θεραπεία. Από μεριάς μου, δεν έχω πάει με άλλη γκόμενα... από μεριάς της δεν ξέρω.

Κατακουζίνα,ακάποτο κάνετε ανά πάσα στιγμή ή μόνο τις 1-2 πρώτες μέρες μετά την περίοδο?

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Φοράει διάφραγμα το τρελοκόριτσο... αλλά μ'έχουν σακατέψει στις μολύνσεις οι τρυπούλες της.

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Από πετσέτα μασατζιδικου ( σε περίπτωση που είναι απλητη) υπάρχει περίπτωση να κόλλησεις σμν?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Έχει ποτέ κανένας γνωστός σας κολλήσει καμμιά δερματίτιδα από τα σεντόνια στα μπουρδέλα;

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Έχει ποτέ κανένας γνωστός σας κολλήσει καμμιά δερματίτιδα από τα σεντόνια στα μπουρδέλα;
Ο Απόλυτος κόλλησε τον έμπολα φίλε.  :S
Τον έχουν σε καραντίνα, δεν το λένε για να μην δημιουργηθεί πανικός.

kolomparasmegalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ας πω και γω την εμπειρία μου...

Πριν μερικούς μήνες φορτώνω ενα γκομενακι απο ενα κλαμπακι και το καρφωνω ακαποτο. Αλλος μαλακας και γω σκεφτηκα πιτσιρικα ειναι (κανα 23-24 χρονων) δεν θα εχει τπτ. Μετα απο μερικές μερες ενιωθα ενα πολυ απαλο καψιμο στην ουρηθρα και εβγαζε ασπρο υγρο. Λεω παει την κολλησαμε την αρρωστια. Ενημερώνομαι ιντερνετικα και παραλληλα κλεινω ενα ραντεβου σε εναν ουρολογο. Πηρε δείγμα απο το υγρο και το στειλαμε μικροβιολογικο.

Να μην τα πολυλογώ είχα μια μικρή ανάπτυξη staphylococcus epidermidis και μεγαλη συγκεντρωση ureaplasma urealyticum . Μου δίνει ενα κοκτειλ αντιβιοτικα, τα χτυπαω και μετα απο ενα μηνα ξανακανω εξετασεις και καθαρος. Επανελαβα τις εξετασεις ξανα μετα απο ενα μηνα μιας και μ ενημερωσε ο γιατρος οτι η εκριζωση του ουρεαπλασματος ειναι δυσκολη και υπήρχε περίπτωση να επανεμφανιστεί. Ευτυχώς στην δική μου την περίπτωση δεν συνέβει.

Και από τότε ποτέ ξανά ακάποτο σε ξεπέτα

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Καλώς ήρθες στην παρέα! Για άλλα πιό σοβαρά κοίταξες Hiv, Ηπατίτιδα, κονδυλώματα κτλ;

kolomparasmegalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλώς ήρθες στην παρέα! Για άλλα πιό σοβαρά κοίταξες Hiv, Ηπατίτιδα, κονδυλώματα κτλ;

Ο γιατρός μου είχε γράψει εξετάσεις σχετικα με το εκκριμα που εβγαζα απο την ουρήθρα. Μ εγραψε αν θυμαμαι καλα εξεταση για αναεροβια και αεροβια μικροβια συν καποια ακομα (βλενορροια, τριχομοναδα). δεν ξερω αν ηταν και κονδυλωματα μεσα. Τι εξετάσεις θελει για κονδυλώματα.

Για hiv ηπατιτιδα το ειχα προγραμματισει αλλα το είχα παραμελήσει, πρόσφατα όμως προσλήφθηκα σε μια δουλειά και μου ζήτησαν hiv ηπατιτιδα β και c και ημουν καθαρός (όχι δεν είμαι ζιγκολο :P )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom