redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε το μπενταντιν κανει καλο;Βetadine ρε τυπε betadine...εχει μαλλιασει η γλωσσα μας.
τυπε το μπενταντιν κανει καλο;Βetadine ρε τυπε betadine...εχει μαλλιασει η γλωσσα μας.
Βetadine ρε τυπε betadine...εχει μαλλιασει η γλωσσα μας.
Ναι αμε......αρκει να το πιειτυπε το μπενταντιν κανει καλο;
Μην τους ακους τυπε, τελειωμενει περιπτωση εισαι. Επρεπε απ την αρχη να παρεις το οινοπνευμα και να τον λουσεις καλα και μετα λαμπαδα!
Ελα εχει πιθανοτητες ακομη αλλα πρεπει να βιαστει.
Δωσε προσοχη τυπε γιατι ειναι μονος τροπος.
Γεμιζεις μεχρι πανω την μπανιερα ριχνεις το θαυματουργο betadine ,και βυθιζεις σωμα και κεφαλι για τουλαχιτον μια ωρα.
Αναπνεεις με καλαμακι φραπε.
Good luck
...... το θεμα μου ειναι οτι με το που τελιωσα και μισος τελιωσα μεσα της και τα υπολοιπα καθως εβγαζα το πεος μετα που αυτη τραβιεται λιγο για να σηκωθει επιασα το προφυλακτικο και το κουνησα και το σπερμα επεσε στο σεντονι ενω το προφυλακτικο δεν ηταν σπασμενο, θα ελεγα οτι μπορει λογω αερα να εκανε ρωγμη και να εφυγαν, πανικοβληθηκα παρα πολυ, αμεσως το εβγαλα το πεταξα επλυνα χερια αυτη σκουπιστηκε μην ειχε σπερμα στο μουνι της και μετα απο 2 λεπτα το σαπουνισα και κατουρισα.....
καλησπέρα,
είμαι με μια κοπέλα εδω και καποιο καιρό και ως ανωμαλιάρης γουστραρω να δοκιμαζω και καταπια τα υγρα απο το μουνί τις (μπολικα υγρα)
υπάρχει πιθανότητα να κολήσεις κάτι απο την κατάποση υγρών?
αν ναι μετά από πόσο καιρό ειναι σωστό να κάνω εξέταση?
ευχαριστω εκ των προτέρων
Όχι μεγάλε.
Από το πεπτικό σύστημα κολλάνε ασθένειες του πεπτικού, δηλ. χολέρα, τύφος, δυσεντερία, τέτοια πράματα.
Γενικώς, τα υγρά του στομάχου σκοτώνουν όλα τα μικρόβια που ΔΕΝ είναι φτιαγμένα για να επιζούν εκεί (όπως αυτά που σου είπα).
Πάντα βέβαια υπάρχει περιπτωση να έχεις μια πληγίτσα στο στόμα (π.χ. άφτρα ή τράυμα στο ούλο από την οδοντόβουρτσα) και να κολλήσεις το μικρόβιο (π.χ.) της σύφιλης, ή τον έρπη, ή τα χλαμύδια, ή σταφυλόκκοκο απ' αυτήν. Οι πιθανότητες είναι μικρές, χωρίς να μποροούμε να πούμε όμως πως είναι 0%.
Γενικώς ανωμαλιάρη, απόφευγε να βάζεις στο στόμα σου υγρά αγνώστου προελεύσεως.
Ρε παιδιά εγω που πήδηξα την Εμμανουέλα που κολησε τον άλλον βλεννόρροια έχω τρελαθεί...ο συναγωνιστής την πήδηξε από πίσω με καπότα κ κόλλησε εγώ μόνο μουνι αλλά κ ακαποτο τσιμπουκι Ποσο σοβαρά είναι τα πράματα;;
καλησπέρα,
είμαι με μια κοπέλα εδω και καποιο καιρό και ως ανωμαλιάρης γουστραρω να δοκιμαζω και καταπια τα υγρα απο το μουνί τις (μπολικα υγρα)
υπάρχει πιθανότητα να κολήσεις κάτι απο την κατάποση υγρών?
αν ναι μετά από πόσο καιρό ειναι σωστό να κάνω εξέταση?
ευχαριστω εκ των προτέρων
Ρε τυπε την βλεννορροια την κολλησε απο ακαποτο τσιμπουκι, αν ηταν απο το μωρο. Θα μας τρελλανετε σε λιγο...... ακου κολλησε βλεννορροια επειδη την πηδηξε στον κωλο με προφυλακτικο!
Τυπε αν την γαμας την γκομενα σου ακαποτα τοσο καιρο και δεν κολλησες τιποτα, καταπιε οσο θελεις, δεν θα παθεις τιποτα.
Δεν μου λες τι γευση εχουν τα υγρα της γκομενας? προς το αλμυρο η προς το γλυκο?
εμπολαΠριν 3 μέρες πήρα την γκόμενα από κώλο χωρίς καπότα, πάω κατουράω και πέφτω για ύπνο χωρίς να κάνω μπάνιο... το πρωί που ξύπνησα είχα μια ελαφρά φαγούρα και κάτι κοκκινίλες στη βάλανο... σημερα άρχισε να ξεφλουδίζει. Τί λέτε να είναι?
αποξηραμενη μερεντα τυπε :SΠριν 3 μέρες πήρα την γκόμενα από κώλο χωρίς καπότα, πάω κατουράω και πέφτω για ύπνο χωρίς να κάνω μπάνιο... το πρωί που ξύπνησα είχα μια ελαφρά φαγούρα και κάτι κοκκινίλες στη βάλανο... σημερα άρχισε να ξεφλουδίζει. Τί λέτε να είναι?
Πριν 3 μέρες πήρα την γκόμενα από κώλο χωρίς καπότα, πάω κατουράω και πέφτω για ύπνο χωρίς να κάνω μπάνιο... το πρωί που ξύπνησα είχα μια ελαφρά φαγούρα και κάτι κοκκινίλες στη βάλανο... σημερα άρχισε να ξεφλουδίζει. Τί λέτε να είναι?
τυπε εχεις πιασει ολο το αλφαβητο της ηπατιτιδαςΑ πρέπει να έιναι τύπε γιατί C έχω ήδη...
Μυκητες κατα πασα πιθανοτητα ή καποια μολυνση.Τραβα να το δεις ψυχραιμαΠριν 3 μέρες πήρα την γκόμενα από κώλο χωρίς καπότα, πάω κατουράω και πέφτω για ύπνο χωρίς να κάνω μπάνιο... το πρωί που ξύπνησα είχα μια ελαφρά φαγούρα και κάτι κοκκινίλες στη βάλανο... σημερα άρχισε να ξεφλουδίζει. Τί λέτε να είναι?