Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Επισκέπτης
Πριν 3 μέρες πήρα την γκόμενα από κώλο χωρίς καπότα, πάω κατουράω και πέφτω για ύπνο χωρίς να κάνω μπάνιο... το πρωί που ξύπνησα είχα μια ελαφρά φαγούρα και κάτι κοκκινίλες στη βάλανο... σημερα άρχισε να ξεφλουδίζει. Τί λέτε να είναι?
ακομη δεν  εχεις παει σε γιατρο?πηγαινε επειγοντως και θα σου λυθει η απορια..στη χειροτερη ρωτα τον Dr Λιλα

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
χαχαχα...! φίλε για μύκητες δεν μου κάνει γιατί με είχε κολλήσει πριν ένα μήνα και τα συμπτωματα δεν είναι ίδια. Θ δοκιμάσω 3 μέρες τοπικά''τραβοκορτ'' κι αν δεν περάσειπάω για εξετάσεις σπέρματος-προστατικού υγρού, ούρων, αίματος και βλέπουμε!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχαχα...! φίλε για μύκητες δεν μου κάνει γιατί με είχε κολλήσει πριν ένα μήνα και τα συμπτωματα δεν είναι ίδια. Θ δοκιμάσω 3 μέρες τοπικά''τραβοκορτ'' κι αν δεν περάσειπάω για εξετάσεις σπέρματος-προστατικού υγρού, ούρων, αίματος και βλέπουμε!
τυπε πολυ καθαρη γκομενα γαμας :grin:

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Το ξέρω ρε απόλυτε, παλιά δούλευε σε κωλόμπαρα...

Επισκέπτης
βγαλε και καμμια πλακα στο ακτινολογικο

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Πριν 3 μέρες πήρα την γκόμενα από κώλο χωρίς καπότα, πάω κατουράω και πέφτω για ύπνο χωρίς να κάνω μπάνιο... το πρωί που ξύπνησα είχα μια ελαφρά φαγούρα και κάτι κοκκινίλες στη βάλανο... σημερα άρχισε να ξεφλουδίζει. Τί λέτε να είναι?

Μόλυνση στο αποχετευτικό σύστημα του Βυζαντίου σου είναι τύπε  :S

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
pgp... χαχαχαχαχα! σωστός ρε φίλε δεν το σκέφτηκα... Δεν ξέρω αν θα με κάνει στρατηγός αλλά προς το παρόν με έχει κάνει υπολοχαγό νατάσσα!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
βαλε κοκτειλ fucicort, daktarin

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μηπως και φωτογραφια το πουλι αλλα με αποκρυψη για να την το γνωρισει κανεις τυπε?  :think:
τυπε αν του βαλει καλυψη δεν θα φαινεται το προβλημα
καλυτερα να βαλει τις ακτινογραφιες

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Λοιπόν επανέρχομαι με επαναμόλυνση... Μετά από απροφύλακτη επαφή με την δικιά μου σε διάστημα48 ωρών έβγαλα κοκκινίλες στη βάλανο. Το προηγούμενο περιστατικό φάνηκε να επουλώθηκε με μια δόση τραβοκορτ. Ξαναλέω δεν μοιάζει με μυκητίαση, μυκητιαση είχα πριν λίγο καιρό και ξέρω πως είναι. Νομίζω πως επειδή δεν κάνω μπάνιο αμέσως μετά την επαφή εμφανίζω κάποια μορφή βαλανίτιδας. Στην γκόμενα να το πω? Πριν λίγο καιρό όπως είπα πήγε στον γυναικολόγο της, όλα καλά... μόνο μύκητες και πήραμε και οι 2 θεραπεία. Από μεριάς μου, δεν έχω πάει με άλλη γκόμενα... από μεριάς της δεν ξέρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom