tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
οταν το αιμα του ατομου με hiv βγει τοτε λενε οτι σκοτωνετεο ιος..και τα πρεζονια πως κολλανε με τις ενεσεις
είναι απρόσεκτα,.... :S
οταν το αιμα του ατομου με hiv βγει τοτε λενε οτι σκοτωνετεο ιος..και τα πρεζονια πως κολλανε με τις ενεσεις
Όταν ο ιός βγει στο περιβάλλον γίνεται ασταθής και χάνει την ικανότητα του να μολύνει.Αυτό συμβαίνει επειδή είναι πολύ αδύναμος σε μεταβολές της θερμοκρασίας,της υγρασίας κτλπ.Μέσα στην σύριγγα επικρατεί μια κατάσταση αεροστεγούς τύπου και γιαυτό ο ιός επιβιώνει μέσα στην βελόνα.οταν το αιμα του ατομου με hiv βγει τοτε λενε οτι σκοτωνετεο ιος..και τα πρεζονια πως κολλανε με τις ενεσεις
Βρε τυπε η αρκουδα νυστικη γαμαει?
Πίτα γύρο και σουβλάκι,
τσίχλες μ΄άρωμα ρυάκι,
και καπότες Μπάρμπα Μπενι
έτσι το πακέτο δένει !
Τσίχλες-Καπότες και Σουβλάκια
Κινεζος ρε φιλε!!!!Τι Ιαπωνας λες;Για αυτο και σε κατάλαβε!!!!!!!!!!1κ μετα από την αγωνια που περασα,με πηρε ειδηση κ η γυναικα μου!!!!!παρ ότι με κολλησε στον τοιχο,κ ειχε στοιχεια αντανταχτα εγω το επαιζα ιαπωνας τουρίστας!!!!τι άλλο να κανω αν το παραδεχτω θα ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑΡΑΝΔΟ!!!!!μου το ειχει πει εξαλλου....καμια ιδεα;....
ο ιος αντεχει για 30 δευτερολεπτα..ετσι εχω διαβασει τουλαχιστον..Όταν ο ιός βγει στο περιβάλλον γίνεται ασταθής και χάνει την ικανότητα του να μολύνει.Αυτό συμβαίνει επειδή είναι πολύ αδύναμος σε μεταβολές της θερμοκρασίας,της υγρασίας κτλπ.Μέσα στην σύριγγα επικρατεί μια κατάσταση αεροστεγούς τύπου και γιαυτό ο ιός επιβιώνει μέσα στην βελόνα.
Θα έπρεπε να υπάρχει επαρκή ποσότητα αίματος για να κολλήσεις με αυτόν τον τρόπο και αυτό σημαίνει ότι το αίμα θα ήταν ορατό και το στόμα της θα ήταν σαν να είχε φάει μπουκέτο.Ο λόγος που είναι εξωφρενικά δύσκολο να κολλήσεις hiv από το στοματικό είναι όχι μόνο ότι το σάλιο δεν περιέχει αρκετή ποσότητα ιού αλλά επίσης ότι περιέχει ουσίες που αχρηστεύουν τον ιό.Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα βασισμένη σε αυτά που γράφεις να έχεις κολλήσει hiv.Να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλα σμν που μεταδίδονται με το σάλιο πολύ πιο εύκολα.Όμως μια τόσο μικρή ποσότητα δεν αρκεί για να κολλήσεις τίποτα.Αν ήταν έτσι θα έμπαινες στο λεωφορείο και θα κόλλαγες ηπατίτιδα.Άραξε δεν έχεις κίνδυνο.Παιδια προσφατα ειχα σεξουαλικη επαφη με ιεροδουλη σε στουντιο.
Αυτο που μ ανησυχει ειναι οτι στην αρχη πριν μου παρει τσιμ*@@κι ειχε την καποτα στο στομα της για ωρα με αποτελεσμα να εχουν περασει σαλια κι απ'τη πλευρα που μπαινει το πεος και στη συνεχεια το στοματικο εγινε με προφυλαχτικο. Η κολπικη διεισδυση εγινε με προφυλαχτικο χωρις κανενα απροοπτο.
Επισης εχω μια πολυ μικρη ανοιχτη πληγη στο πετσακι επειδη ειναι στενο, χωρις να αιμοραγει (που την ειχα πριν τη συνευρεση) κι απλα φοβαμαι μηπως εχω κολλησει HIV.
Εχοντας αγχωθει παρα πολυ μετα το τελος της ζητησα τις εξετασεις της (που ηταν ανωνυμες,ειχαν γινει πριν 1μισι μηνα και βιβλιαριο υγειας δεν ειχε) οι οποιες ηταν οκ.
Την επομενη μερα πηγα και σε ειδικο γιατρο σε γνωστο νοσοκομειο και μου ειπε να μην ανησυχω και δεν μου ειπε να κανω εξετασεις καθως μου ειπε οτι δεν χρειαζεται.
Η σκεψη που με τρωει εδω και παρα πολλες μερες ειναι οτι η μονη πιθανοτητα να εχω κολλησει κατι ειναι να ειχε κι αυτη καποια πληγη στο στομα της και το σαλιο της να ειχε ιχνη αιματος.
Μ εχει φαει η αγωνια εδω και 1μισι βδομαδα κι εκανα λογαριασμο στο site μονο και μονο γι αυτο καθως ειδα οτι υπαρχει σχετικο θεμα.
Ποια ειναι η γνωμη σας ?
εδώ θα βρεις υπεύθυνες επιστημονικές απαντήσεις μαν,κακά έκανες και γραφτηκες και δεν πηγές σε γιατρό πρωταΠαιδια προσφατα ειχα σεξουαλικη επαφη με ιεροδουλη σε στουντιο.
Αυτο που μ ανησυχει ειναι οτι στην αρχη πριν μου παρει τσιμ*@@κι ειχε την καποτα στο στομα της για ωρα με αποτελεσμα να εχουν περασει σαλια κι απ'τη πλευρα που μπαινει το πεος και στη συνεχεια το στοματικο εγινε με προφυλαχτικο. Η κολπικη διεισδυση εγινε με προφυλαχτικο χωρις κανενα απροοπτο.
Επισης εχω μια πολυ μικρη ανοιχτη πληγη στο πετσακι επειδη ειναι στενο, χωρις να αιμοραγει (που την ειχα πριν τη συνευρεση) κι απλα φοβαμαι μηπως εχω κολλησει HIV.
Εχοντας αγχωθει παρα πολυ μετα το τελος της ζητησα τις εξετασεις της (που ηταν ανωνυμες,ειχαν γινει πριν 1μισι μηνα και βιβλιαριο υγειας δεν ειχε) οι οποιες ηταν οκ.
Την επομενη μερα πηγα και σε ειδικο γιατρο σε γνωστο νοσοκομειο και μου ειπε να μην ανησυχω και δεν μου ειπε να κανω εξετασεις καθως μου ειπε οτι δεν χρειαζεται.
Η σκεψη που με τρωει εδω και παρα πολλες μερες ειναι οτι η μονη πιθανοτητα να εχω κολλησει κατι ειναι να ειχε κι αυτη καποια πληγη στο στομα της και το σαλιο της να ειχε ιχνη αιματος.
Μ εχει φαει η αγωνια εδω και 1μισι βδομαδα κι εκανα λογαριασμο στο site μονο και μονο γι αυτο καθως ειδα οτι υπαρχει σχετικο θεμα.
Ποια ειναι η γνωμη σας ?
πηγα την επομενη μερα και μου ειπε να μην ανησυχω απλα ηθελα ν ακουσω κι αλλες γνωμες...εδώ θα βρεις υπεύθυνες επιστημονικές απαντήσεις μαν,κακά έκανες και γραφτηκες και δεν πηγές σε γιατρό πρωτα
δεν υπαρχει καμμια πιθανοτητα απολυτως ,να το ξεχασεις τελειως και να μην σκεφτεσαι βλακειες,οι κοπελα παιζει να ειναι ποιο καθαρη απο εμαςΠαιδια προσφατα ειχα σεξουαλικη επαφη με ιεροδουλη σε στουντιο.
Ποια ειναι η γνωμη σας ?
Πιθανοτητα 0%Παιδια προσφατα ειχα σεξουαλικη επαφη με ιεροδουλη σε στουντιο.
Ποια ειναι η γνωμη σας ?