Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Δεν ξέρω αν αυτό το λες ειρωνικά η αν όντως συμφωνείςSaul, μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας, μα τον Μανιτού ! Ουγκ !
Δεν ξέρω αν αυτό το λες ειρωνικά η αν όντως συμφωνείςSaul, μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας, μα τον Μανιτού ! Ουγκ !
Δεν ξέρω αν αυτό το λες ειρωνικά η αν όντως συμφωνείς
Έτσι πρέπει...η ενημέρωση σώζει...πάντα και παντού.Οχι ρε συ ! Απλά βαριόμουνα να γράφω αυτό το κατεβατό, αλλά καλά έκανες και το έγραψες !
Μπορούμε να ανοίξουμε ένα περίπτερο με τοπ ποιότητας προφυλακτικά στη φυλής.Πως αγοράζουν μερικοί τσίχλες πριν πάνε στις πουτάνες έτσι θα αγοράζουν και καλές καπότες.Θ΄ανοίξουμε κανα μαγαζί τελικά ;;;;
πλάκα κάνω !
Ακόμα μεγαλύτερη μπίσνα θα ήταν ένα στικάκι usb που με μια ενσωματομένη μπατονέτα θα το έβαζε στο στόμα της η πουτάνα και θα σου έβγαζε τον λογαριασμό...ή ένα Ταχυ-διαγνωστήριο ΣΜΝ !
Μεγάαααλη μπίζνα ! Ψάχνω να βρώ τα κατάλληλα αντιδραστήρια και στήνουμε πάγκο Φυλής και Αχαρνών γωνία !
Ακόμα μεγαλύτερη μπίσνα θα ήταν ένα στικάκι usb που με μια ενσωματομένη μπατονέτα θα το έβαζε στο στόμα της η πουτάνα και θα σου έβγαζε τον λογαριασμό...
Μπορούμε να ανοίξουμε ένα περίπτερο με τοπ ποιότητας προφυλακτικά στη φυλής.Πως αγοράζουν μερικοί τσίχλες πριν πάνε στις πουτάνες έτσι θα αγοράζουν και καλές καπότες.
Τσίχλες ;;;
Ναι ρε για να μην μυρίζουν...πάνε τρώνε 4 γυρόπιτα με 5 κιλά τζατζίκι και μετά παίρνουν τσίχλες για να σβήσουν την θανατηφόρα αναπνοή.Τσίχλες ;;;
Ναι ρε για να μην μυρίζουν...πάνε τρώνε 4 γυρόπιτα με 5 κιλά τζατζίκι και μετά παίρνουν τσίχλες για να σβήσουν την θανατηφόρα αναπνοή.
Καλα τα πιτόγυρα πριν το γαμήσι θα τα φάνε?..ή να το θέσω αλλιώς...πριν το γαμήσι πιτόγυρα θα φάνε? Και στην τελική δεν είναι γκόμενα τους, σάμπως θα φιλιούνται?
Ναι γιατί η αναπνοή είναι η μόνη μικρή λεπτομέρια...που κάνει τις πουτάνες να μην μουσκεύουν τα σεντόνια τους με το που βλέπουν τον συνηθησμένο πελάτη της φυλής...αν έχουν δροσερή αναπνοή είναι 100% το ότι θα σφάζονται ποια θα πρωτοκάτσει τσάμπα!!Καλα τα πιτόγυρα πριν το γαμήσι θα τα φάνε?..ή να το θέσω αλλιώς...πριν το γαμήσι πιτόγυρα θα φάνε? Και στην τελική δεν είναι γκόμενα τους, σάμπως θα φιλιούνται?