Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

dmarin1981

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τα πιο σοβαρά νοσήματα δηλαδή HIV και Ηπατίτιδα Β απαιτούν τουλάχιστον 3 μήνες μετά την ύποπτη επαφή..Τα μικροβιακής φύσης και ουρολογικά δηλαδή χλαμύδια και γονόρροια κυρίως και μετά από 2 βδομάδες ανιχνεύονται.
Συμπτώματα που μας προειδοποιούν υπάρχουν?

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Το χειρότερο είναι η ηπατίτιδα τύπε. Την κολάς ακόμα και από βρώμικο κωλόχαρτο. Ήταν καθαρό το κωλόχαρτο με το οποίο σκούπισες τον πούτσο σου μετά την πράξη; Το είχαν σε θήκη ή χύμα να το πιάνει ο καθένας; :S

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Dim, μη τρελαίνεσαι τζάμπα ρε παιδί μου !
Αυτά συμβαίνουν σε όλους που ασχολούνται με το σπορ ! Ε! Δεν είναι όλοι με ένα παράσημο ! Το αντίθετο, είνα υγιείς και στον αγώνα ! ;) 

Απόλυτε, είσαι ΜΕΓΑ πειραχτήρι !!!! :grin:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ποσο χρονων εισαι τυπε?
Αν θες απαντας!
Ποσο ειναι η γυναικα του επρεπε να ρωτησεις. Αμα εχει πατησει τα 50 , την στελνει στον απολυτο και την ξεφορτώνεται με ενα << ουστ μωρη παλιολινατσα που μου θες και σεξ >>  :grin:

dmarin1981

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Το χειρότερο είναι η ηπατίτιδα τύπε. Την κολάς ακόμα και από βρώμικο κωλόχαρτο. Ήταν καθαρό το κωλόχαρτο με το οποίο σκούπισες τον πούτσο σου μετά την πράξη; Το είχαν σε θήκη ή χύμα να το πιάνει ο καθένας; :S
Ναι ήταν καθαρό.....Πέταξα στην αρχή 3-4 στρώσεις!!!

dmarin1981

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ποσο ειναι η γυναικα του επρεπε να ρωτησεις. Αμα εχει πατησει τα 50 , την στελνει στον απολυτο και την ξεφορτώνεται με ενα << ουστ μωρη παλιολινατσα που μου θες και σεξ >>  :grin:
Χαχαχαχα μπράβο ρε παίδες μες τον πόνο και την αγωνία μου με κάνατε και γέλασα...!!!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515

τυπε ο απολυτος εχει αποφανθεί σε παλαιοτερο ποστ. Αμα κατουρησε αμεσως μετα το παιδι είναι Ο.Κ.  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλησπέρα. Σήμερα πήγα σε ένα μπουρδέλο στη Λιοσίων. Πάνω στη σεχουαλική επαφή έσπασε το προφυλακτικό.....Πραγματικά τα έχω κάνει απάνω μου. Έχω κολλήσει τίποτα?Η πουτάνα μου είπε πως είναι όλα οκ....και πως έχει κάνει εξετάσεις αλλά.....ποιός πιστεύει?
Με τη γυναίκα μου έχω ελεύθερη επαφή πως θα το δικαιολογήσω για χρήση προφυλακιτικού καμιά ιδέα sos!!!!

Δεν χρειαζεται να περιμενεις 3 μηνες για εξετασεις. Τα αντισωματα εμφανιζονται σε μια εβδομαδα και θα δειξουν, αλλα δεν εχεις κολλησει τιποτα. Εγω εχω σπασει 3 καποτες με πουτανες και δεν κολλησα, αλλα την επομενη φορα να παιρνεις μαζι σου ΚΑΛΗΣ ποιοτητος καποτες και να μην αναπαυεσαι με τις φτηνες Κινεζικης κατασκευης που σου δινουν στα μπουρδελα.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ειναι μικρουλης οχι σαν και μας τους μαθουσαλες
:2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ο απολυτος εχει αποφανθεί σε παλαιοτερο ποστ. Αμα κατουρησε αμεσως μετα το παιδι είναι Ο.Κ.  :grin:
αυτα τα εχει πει ο μαρης τυπε :rockon:
εγω δεν κλεβω διαγνωσεις αλλου ποτέ ;)

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Συμπτώματα που μας προειδοποιούν υπάρχουν?

Φίλε οι σοβαρές αρρώστιες δηλαδή HIV (ειτζ) και Ηπατίτιδες δεν κάνουν συμπτώματα ώσπου μετά από χρόνια είναι αργά..

Οι εύκολα αντιμετωπίσιμες κυρίως γονόρροια και άλλα ουρολογικά,αρκετές φορές και χλαμύδια αλλά σε πολλές περιπτώσεις δεν κάνει συμπτώματα, κάνουν συνήθως περίεργο μη φυσιολογικό έκκριμα από την ουρήθρα ή τσούξιμο ή κάψιμο κατά την ούρηση.

Ο μόνος τρόπος για όλα ώστε να ξέρεις αν κόλλησες κάτι είναι οι εξετάσεις και δυστυχώς για να είσαι σίγουρος πρέπει να περιμένεις ένα τρίμηνο και να τα κάνεις όλα μαζί.

Το να σπάσει προφυλακτικό έχει γίνει σε πολλούς και σε μένα.

Αλλά είναι έγκλημα ρε μαλάκα να είσαι παντρεμένος και να πηγαίνεις με πουτάνες.Εγώ λέω 5% να κόλλησες κάτι γιατί τώρα να το παίξεις κορώνα γράμματα αν θα κολλήσει και η σύζυγος και μετά να πάρετε διαζύγιο ή να σου κάνει και μήνυση ότι την κόολλησες ενώ ξενοπηδούσες..

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΣΥΝΤΑΓΗ

Mε Betadine,θέλει γαργάρες
κι απά στων αρχιδιών τις ζάρες,
θέλει καμπόσο Aroxol
και δυό κιλά Biotopol !

Να ΄ρθει να φτιάξει η χλωρίδα
κι η πουτσοκατακεφαλίδα,
θέλει στο μούσκιο γιά δυό βράδια,
σε αλατόνερο μ΄αχλάδια !

Είναι σου λέω επιστημονική,
και άκρως αποτελεσματική ,
ετούτη έδώ η συνταγή,
που θα σου κάνει την ψωλή,

...όλο υγεία και ζωή !

:grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Από διάφορες επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει,έχει βγει το συμπέρασμα ότι η πιθανότητα να κολλήσει κανείς hiv από απροφύλακτο κολπικό σεξ είναι 1 στις 1000 ανά επαφή.Αυτό σημαίνει ότι δεν κολλάς πάρα πολύ εύκολα ειδικά με ένα σπασμένο προφυλακτικό.Μπορείς να κάνεις το τεστ αντισωμάτων το οποίο είναι 90% αξιόπιστο στις 6 βδομάδες μετά το περιστατικό και να το επαληθεύσεις στις 90 μέρες μετά το περιστατικό για 100% σίγουρο αποτέλεσμα.Η ηπατίτιδα β είναι 100 φορές πιο μεταδοτική από το hiv αλλά το πιο πιθανό είναι ότι έχεις εμβολιαστεί σαν παιδί.Ψάξε αν θέλεις,αν έχεις κάνει το εμβόλιο τότε μην φοβάσαι για την ηπατίτιδα β.Η ηπατίτιδα γ η οποία μεταφέρεται (σπάνια) με το σεξ θέλει 3 μήνες συνήθως για να κάνεις το τεστ και 6 μήνες για 100% αποτέλεσμα.Αλλά είναι πάρα πολύ σπάνιο οπότε μην αγχώνεσαι για αυτό.Το hiv αν και τις περισσότερες φορές δεν εμφανίζει καθόλου συμπτώματα στην αρχή της λοίμωξης όταν εμφανίσει μπορεί να δημιουργήσει μια σειρά από συμπτώματα τα οποία συνήθως έρχονται και φεύγουν όλα μαζί.Τέτοια μπορεί να είναι : Υψηλός πυρετός,εξανθήματα σε όλο το σώμα,διόγκωση λεμφαδένων (σε πολλά σημεία του σώματος),πονοκέφαλος,κούραση και γενικά συμπτώματα μιας κοινής γρίπης.ΠΟΡΟΣΧΗ γιατί τα συμπτώματα δεν σημαίνουν ποτέ ότι ντε και καλά έχει κάποιος hiv.Θα σε συμβούλευα να μην αρκεστείς σε αυτά που σου λέμε εδώ μέσα και να πάρεις ένα τηλέφωνο στο κεελπνο και να ρωτήσεις τα πάντα,αυτοί ξέρουν καλύτερα.

dmarin1981

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε οι σοβαρές αρρώστιες δηλαδή HIV (ειτζ) και Ηπατίτιδες δεν κάνουν συμπτώματα ώσπου μετά από χρόνια είναι αργά..

Οι εύκολα αντιμετωπίσιμες κυρίως γονόρροια και άλλα ουρολογικά,αρκετές φορές και χλαμύδια αλλά σε πολλές περιπτώσεις δεν κάνει συμπτώματα, κάνουν συνήθως περίεργο μη φυσιολογικό έκκριμα από την ουρήθρα ή τσούξιμο ή κάψιμο κατά την ούρηση.

Ο μόνος τρόπος για όλα ώστε να ξέρεις αν κόλλησες κάτι είναι οι εξετάσεις και δυστυχώς για να είσαι σίγουρος πρέπει να περιμένεις ένα τρίμηνο και να τα κάνεις όλα μαζί.

Το να σπάσει προφυλακτικό έχει γίνει σε πολλούς και σε μένα.

Αλλά είναι έγκλημα ρε μαλάκα να είσαι παντρεμένος και να πηγαίνεις με πουτάνες.Εγώ λέω 5% να κόλλησες κάτι γιατί τώρα να το παίξεις κορώνα γράμματα αν θα κολλήσει και η σύζυγος και μετά να πάρετε διαζύγιο ή να σου κάνει και μήνυση ότι την κόολλησες ενώ ξενοπηδούσες..
Καταρχάς δεν είμαι παντρεμέμος.....απλά συζώ με μια κοπέλα και πραγματικά την νοιάζομαι.....

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Saul, μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας, μα τον Μανιτού ! Ουγκ !

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καταρχάς δεν είμαι παντρεμέμος.....απλά συζώ με μια κοπέλα και πραγματικά την νοιάζομαι.....

Τρεχα στο Συγγρος την αλλη εβδομαδα και κανε εξετασεις. Αν εχεις κολλησει τιποτα, που ειναι πολυ απιθανο, θα ειναι καμοια γονορροια που θεραπευεται σχετικα ευκολα.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
εγώ μιλάει τη γλώσσα, του " Χαβάψωλής " ! Ουγκ !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom