Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ξερει κανεις κανενα καλο δερματολογο-αφροδισιολογο αθηνα,κεντρο ??? :think:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
για εσενα δικε μου ? τι εγινε ? :think: :think: :think:
απλα πριν μερικους μηνες ειχα βγαλει κατι 4-5 μικρουλες μαλακιες στο δεξι ποδι κοντα στο σημειο μετα αρχιδια.και ενας φιλος μου, το ειδε και μου ειπε οτι ειναι ερπης γενητικων οργανων και μαλλον το γεμισα οταν ημουν εξωτερικο αφου αυτο το εμαθα πριν μηνες οταν ημουν εξω. και μου ειπε να παρω μια κρεμα που ειναι για ερπη. την εβαλα μια εμβδομαδα και σχεδον εξαφανιστηκαν.εμειναν 2-3 μικρες ισα-ισα που φαινονται. επρεπε να εβαζα την κρεμα για 2 εμβδομαδες για να φυγουν τελειως αφου δεν ηταν σε προχορημενο σταδιο. και σκεφτηκα τωρα αντι να παω να παρω την κρεμα για τον ερπη απο το φαρμακειο καλητερα να παω σε ενα αφροδισιολογο-δερματολογο για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι ερπης και μην βαζω μαλακιες κρεμες χωρις λογο.εαν και μαλλον ερπης ειναι γιατι η κρεμα που εβαλα δουλεψε.απλα για να ειμαι σιγουρος.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
απλα πριν μερικους μηνες ειχα βγαλει κατι 4-5 μικρουλες μαλακιες στο δεξι ποδι κοντα στο σημειο μετα αρχιδια.και ενας φιλος μου, το ειδε και μου ειπε οτι ειναι ερπης γενητικων οργανων και μαλλον το γεμισα οταν ημουν εξωτερικο αφου αυτο το εμαθα πριν μηνες οταν ημουν εξω. και μου ειπε να παρω μια κρεμα που ειναι για ερπη. την εβαλα μια εμβδομαδα και σχεδον εξαφανιστηκαν.εμειναν 2-3 μικρες ισα-ισα που φαινονται. επρεπε να εβαζα την κρεμα για 2 εμβδομαδες για να φυγουν τελειως αφου δεν ηταν σε προχορημενο σταδιο. και σκεφτηκα τωρα αντι να παω να παρω την κρεμα για τον ερπη απο το φαρμακειο καλητερα να παω σε ενα αφροδισιολογο-δερματολογο για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι ερπης και μην βαζω μαλακιες κρεμες χωρις λογο.εαν και μαλλον ερπης ειναι γιατι η κρεμα που εβαλα δουλεψε.απλα για να ειμαι σιγουρος.

Ό έρπης τών γεννητικών οργάνων αγάπητε έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό τις επώδυνες φουσκάλες που είναι γεμάτες πύον , καθώς επίσης τ'ότι δεν υπάρχει θεράπεια για ριζική απαλλαγή , εσύ είχες βγάλει τέτοιου είδους φουσκάλες ?

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Ό έρπης τών γεννητικών οργάνων αγάπητε έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό τις επώδυνες φουσκάλες που είναι γεμάτες πύον , καθώς επίσης τ'ότι δεν υπάρχει θεράπεια για ριζική απαλλαγή , εσύ είχες βγάλει τέτοιου είδους φουσκάλες ?
εχω ειχα πριν μηνες 5-6 σαν μικρες φουσκαλες-ελιες δεν ξερω πως να τις περιγραψω.στην αρχη τις εσπαγα και ποναγα λιγο και εβγαζε αιμα-πιον. μετα πηρα κρεμα ζοβιραξ και σιγα-σιγα αυτες υποχωρησανε και εξαφανιστηκαν μετα απο μια εμβδομαδα.μετα σταματησα την χορηγηση και εμειναν 2-3 μικρες και τωρα θελω να τις βγαλω και αυτες και πιστευω με ζοβιραξ θα υποχωρησουν και αυτες αλλα θελω πρωτα να παω σε γιατρο για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι ερπης.και να μου φυγει και η περιεργεια τι στ διαλο ειναι !

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
εχω ειχα πριν μηνες 5-6 σαν μικρες φουσκαλες-ελιες δεν ξερω πως να τις περιγραψω.στην αρχη τις εσπαγα και ποναγα λιγο και εβγαζε αιμα-πιον. μετα πηρα κρεμα ζοβιραξ και σιγα-σιγα αυτες υποχωρησανε και εξαφανιστηκαν μετα απο μια εμβδομαδα.μετα σταματησα την χορηγηση και εμειναν 2-3 μικρες και τωρα θελω να τις βγαλω και αυτες και πιστευω με ζοβιραξ θα υποχωρησουν και αυτες αλλα θελω πρωτα να παω σε γιατρο για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι ερπης.και να μου φυγει και η περιεργεια τι στ διαλο ειναι !

για κοίτα τις σχετικές φωτογραφίες για έρπη άν μοιάζουν μ' αυτό που είχες εσύ .

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
για κοίτα τις σχετικές φωτογραφίες για έρπη άν μοιάζουν μ' αυτό που είχες εσύ .
νομιζω πως ναι.αλλα οχι τοσο εντονα οσο φαινονται στις φωτος.ουτε εχω κατι πανω στα αρχιδια ή στο πουτσο οπως φαινονται στις φωτος. εσυ τι πρωτεινεις σαν θεραπεια αφου φαινεται πως ξερεις-ασχολεισαι με αυτα ???

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
apo 80 k katw einai filikh timi oxi gia ton sugkekrimeno alla gia kamposous

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
παιδια το παρακατω ειναι κονδυλωμα :huh:

Συνημμένα

• 282818_562385137158556_1548389156_n.jpg
    282818_562385137158556_1548389156_n.jpg
    58,2 KB · Εμφανίσεις: 24

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
νομιζω πως ναι.αλλα οχι τοσο εντονα οσο φαινονται στις φωτος.ουτε εχω κατι πανω στα αρχιδια ή στο πουτσο οπως φαινονται στις φωτος. εσυ τι πρωτεινεις σαν θεραπεια αφου φαινεται πως ξερεις-ασχολεισαι με αυτα ???

Φίλε μου δεν ασχολούμαι ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο απο εσένα , καί αλλοίμονο ούτε ειδικός είμαι  :huh: ! απλά όπως έχω πεί καί παλαιώτερα όσοι πηγαίνουμε σε...περίεργα μέρη εκεί όπου πάντα υπάρχει ένα σχετικό ρίσκο φροντίζουμε να γνωρίζουμε πέντε πράγματα , κατ' εμέ μη περιμένεις π.χ. απο ένα φαρμακοποιό να σου κάνει διάγνωση καί να σου δώσει ένα οποιοδήποτε σκεύασμα , ή λογική λέει πηγαίνουμε σε ειδικό ( δερματολόγο - αφροδισιολόγο ) ή άν αυτό δεν γίνεται στον παθολόγο μας  τουλάχιστον για μια πρώτη διάγνωση καί αυτός θα σε κατευθύνει  :thumbsup: ! καλή επιτυχία .

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Χωρίς να είμαι γιατρός και σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει.
Αν υπάρχουν και σε άλλα σημεία το σώματος παρόμοια ή μικρότερα ή μόλις αρχίζουν να βγαίνουν πολύ πιθανόν να είναι κονδύλωμα. Αλλιώς μπορεί να είναι σπίλος. Αν δεν μεγαλώνει ή δεν αλλάζει χρώμα δεν είναι υποχρεωτικό να αφαιρεθεί ΄πάρα μόνο για αισθητικούς λόγους.
Αυτά εδώ σίγουρα είναι κονδυλώματα που οφείλονται στον HPV.

Ο μόνος τρόπος για να εξαφανιστούν είναι η αφαίρεση και η διατήρηση του δέρματος στεγνό χρησιμοποιώντας κάποια ήδη τάλκ το καλοκαίρι ώστε να αποφεύγεται η εφίδρωση τώρα που η ζέστη βοηθάει στην ανάπτυξή τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom