stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ξερει κανεις κανενα καλο δερματολογο-αφροδισιολογο αθηνα,κεντρο ???
για εσενα δικε μου ? τι εγινε ?ξερει κανεις κανενα καλο δερματολογο-αφροδισιολογο αθηνα,κεντρο ???
τι επαθες μαγκα μου?ξερει κανεις κανενα καλο δερματολογο-αφροδισιολογο αθηνα,κεντρο ???
απλα πριν μερικους μηνες ειχα βγαλει κατι 4-5 μικρουλες μαλακιες στο δεξι ποδι κοντα στο σημειο μετα αρχιδια.και ενας φιλος μου, το ειδε και μου ειπε οτι ειναι ερπης γενητικων οργανων και μαλλον το γεμισα οταν ημουν εξωτερικο αφου αυτο το εμαθα πριν μηνες οταν ημουν εξω. και μου ειπε να παρω μια κρεμα που ειναι για ερπη. την εβαλα μια εμβδομαδα και σχεδον εξαφανιστηκαν.εμειναν 2-3 μικρες ισα-ισα που φαινονται. επρεπε να εβαζα την κρεμα για 2 εμβδομαδες για να φυγουν τελειως αφου δεν ηταν σε προχορημενο σταδιο. και σκεφτηκα τωρα αντι να παω να παρω την κρεμα για τον ερπη απο το φαρμακειο καλητερα να παω σε ενα αφροδισιολογο-δερματολογο για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι ερπης και μην βαζω μαλακιες κρεμες χωρις λογο.εαν και μαλλον ερπης ειναι γιατι η κρεμα που εβαλα δουλεψε.απλα για να ειμαι σιγουρος.για εσενα δικε μου ? τι εγινε ?
απλα πριν μερικους μηνες ειχα βγαλει κατι 4-5 μικρουλες μαλακιες στο δεξι ποδι κοντα στο σημειο μετα αρχιδια.και ενας φιλος μου, το ειδε και μου ειπε οτι ειναι ερπης γενητικων οργανων και μαλλον το γεμισα οταν ημουν εξωτερικο αφου αυτο το εμαθα πριν μηνες οταν ημουν εξω. και μου ειπε να παρω μια κρεμα που ειναι για ερπη. την εβαλα μια εμβδομαδα και σχεδον εξαφανιστηκαν.εμειναν 2-3 μικρες ισα-ισα που φαινονται. επρεπε να εβαζα την κρεμα για 2 εμβδομαδες για να φυγουν τελειως αφου δεν ηταν σε προχορημενο σταδιο. και σκεφτηκα τωρα αντι να παω να παρω την κρεμα για τον ερπη απο το φαρμακειο καλητερα να παω σε ενα αφροδισιολογο-δερματολογο για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι ερπης και μην βαζω μαλακιες κρεμες χωρις λογο.εαν και μαλλον ερπης ειναι γιατι η κρεμα που εβαλα δουλεψε.απλα για να ειμαι σιγουρος.
εχω ειχα πριν μηνες 5-6 σαν μικρες φουσκαλες-ελιες δεν ξερω πως να τις περιγραψω.στην αρχη τις εσπαγα και ποναγα λιγο και εβγαζε αιμα-πιον. μετα πηρα κρεμα ζοβιραξ και σιγα-σιγα αυτες υποχωρησανε και εξαφανιστηκαν μετα απο μια εμβδομαδα.μετα σταματησα την χορηγηση και εμειναν 2-3 μικρες και τωρα θελω να τις βγαλω και αυτες και πιστευω με ζοβιραξ θα υποχωρησουν και αυτες αλλα θελω πρωτα να παω σε γιατρο για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι ερπης.και να μου φυγει και η περιεργεια τι στ διαλο ειναι !Ό έρπης τών γεννητικών οργάνων αγάπητε έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό τις επώδυνες φουσκάλες που είναι γεμάτες πύον , καθώς επίσης τ'ότι δεν υπάρχει θεράπεια για ριζική απαλλαγή , εσύ είχες βγάλει τέτοιου είδους φουσκάλες ?
εχω ειχα πριν μηνες 5-6 σαν μικρες φουσκαλες-ελιες δεν ξερω πως να τις περιγραψω.στην αρχη τις εσπαγα και ποναγα λιγο και εβγαζε αιμα-πιον. μετα πηρα κρεμα ζοβιραξ και σιγα-σιγα αυτες υποχωρησανε και εξαφανιστηκαν μετα απο μια εμβδομαδα.μετα σταματησα την χορηγηση και εμειναν 2-3 μικρες και τωρα θελω να τις βγαλω και αυτες και πιστευω με ζοβιραξ θα υποχωρησουν και αυτες αλλα θελω πρωτα να παω σε γιατρο για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι ερπης.και να μου φυγει και η περιεργεια τι στ διαλο ειναι !
νομιζω πως ναι.αλλα οχι τοσο εντονα οσο φαινονται στις φωτος.ουτε εχω κατι πανω στα αρχιδια ή στο πουτσο οπως φαινονται στις φωτος. εσυ τι πρωτεινεις σαν θεραπεια αφου φαινεται πως ξερεις-ασχολεισαι με αυτα ???για κοίτα τις σχετικές φωτογραφίες για έρπη άν μοιάζουν μ' αυτό που είχες εσύ .
δλδ ποσα σου ειχε παρει για μια απλη εξεταση για να δει τι εχεις ???Εγώ σε αυτόν είχα πάει, αλλά είναι λίγο ακριβούτσικος και δεν είναι στον ΕΟΠΥΥ.
[URL unfurl="true"]http://tzermias.gr[/url]
νομιζω πως ναι.αλλα οχι τοσο εντονα οσο φαινονται στις φωτος.ουτε εχω κατι πανω στα αρχιδια ή στο πουτσο οπως φαινονται στις φωτος. εσυ τι πρωτεινεις σαν θεραπεια αφου φαινεται πως ξερεις-ασχολεισαι με αυτα ???
τυπε κατι τετοιο εχεις και εσυ ??? εγω αυτο εχω !!!! τι ειναι ???παιδια το παρακατω ειναι κονδυλωμα
κονδυλωμα δεν ειναι με τιποτα ! παω στοιχημα ερπης ειναι !!παιδια το παρακατω ειναι κονδυλωμα
κονδυλωμα δεν ειναι με τιποτα ! παω στοιχημα ερπης ειναι !!
οχι ρε δεν πεθενεις τοσο ευκολα !δηλαδη θα πεθανω
ούτε μια στο εκατομμύριοκονδυλωμα δεν ειναι με τιποτα ! παω στοιχημα ερπης ειναι !!