Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Ξαναλεω δεν υπαρχει θεραπεια για την ηπατιτιδα απαξ και την κολησεις μιλωντας παντα για την Α και Β γιατι για Γ και Ε δεν υπαρχει καν εμβολιο και Δ δε μπορεις να εχεις αν δεν εχεις Β μην επιμενεις και λες τα δικα σου ο συγχωρεμενος ο πατερας μου ειχε χρονια ηπατιτιδα Β και εχω βρει αρκετες πληροφοριες για αυτη την γαμω αρρωστια που γυρναει σε καρκινο στο τελος τα φαρμακα ειναι απλα για ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ της αρρωστιας και οχι για ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

μάλλον μπερδευεις τον ιό hiv με τον ιό της ηπατίτιδας..τα φάρμακα για τον hiv ναι απλά τον κοιμίζουν για να μην προχωράει αλλά για την ηπατίδα ψοφάει ο ιός εκτός και αν έχεις φτάσει σε κίρρωση του ήπατος.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
μάλλον μπερδευεις τον ιό hiv με τον ιό της ηπατίτιδας..τα φάρμακα για τον hiv ναι απλά τον κοιμίζουν για να μην προχωράει αλλά για την ηπατίδα ψοφάει ο ιός εκτός και αν έχεις φτάσει σε κίρρωση του ήπατος.
Ρε φιλε σοβαρεψου με καθηγητη πανεπιστημιου μιλουσα που παρακολουθουσε τον πατερα μου και υπευθυνο της πτερυγας που μπανοβγαινε και νοσηλευτικε που ειναι και η μοναδικη στην Ελλαδα στο ιπποκρατειο Θεσσαλονικης και εσυ παλι λες τις μπουρδες σου λες εσυ η εγω να ξερουμε καλητερα απο αυτον η ηπατιτιδα δεν εχει θεραπεια πληρης ιασης αν δε τη διωξει ο οργανισμος μεσα σε 6 μηνες εκτος αν εχεις κανει εμβολιο για Α και Β οποτε προστατευεσαι αυτοματα απο αυτες τις 2 και η ηπατιτιδα δεν εχει καμμια σχεση με την κιρωση του ηπατος η ηπατιτιδα οπως μου ειπε γινετε καρκινος μετα αν εχει καποιος κιρωση η ειναι απο το πολλη ποτο η σε σπανιες περιπτωσεις αυτονοση οπως και η ηπατιτιδα σε παρα πολλη σπανιες περιπτωσεις υπαρχει περιπτωση να ειναι και αυτονοση μετα αλλη μπουρδα που πεταξες ποιος σου ειπε εσενα οτι τα φαρμακα του hiv τον κοιμιζουν αυτο που κανουν τα φαρμακα ειναι να μπλοκαρουν τον ιο να αναπαρχθει υπερβολικα ετσι ωστε ο οργανισμος να μπορεσει να αναπληρωσει τα κατεστραμενα λεμφοκυταρα τραβα ενημερωσου σωστα και μη πετας οτι να ναι 6 χρονια τις εφαγα στη μαπα αυτες της μαλακιες μεχρι να τον φαει τον πατερα μου αυτη η γαμω αρρωστια δε θα με μαθεις εσυ

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Ρε φιλε σοβαρεψου με καθηγητη πανεπιστημιου μιλουσα που παρακολουθουσε τον πατερα μου και υπευθυνο της πτερυγας που μπανοβγαινε και νοσηλευτικε που ειναι και η μοναδικη στην Ελλαδα στο ιπποκρατειο Θεσσαλονικης και εσυ παλι λες τις μπουρδες σου λες εσυ η εγω να ξερουμε καλητερα απο αυτον η ηπατιτιδα δεν εχει θεραπεια πληρης ιασης αν δε τη διωξει ο οργανισμος μεσα σε 6 μηνες εκτος αν εχεις κανει εμβολιο για Α και Β οποτε προστατευεσαι αυτοματα απο αυτες τις 2 και η ηπατιτιδα δεν εχει καμμια σχεση με την κιρωση του ηπατος η ηπατιτιδα οπως μου ειπε γινετε καρκινος μετα αν εχει καποιος κιρωση η ειναι απο το πολλη ποτο η σε σπανιες περιπτωσεις αυτονοση οπως και η ηπατιτιδα σε παρα πολλη σπανιες περιπτωσεις υπαρχει περιπτωση να ειναι και αυτονοση μετα αλλη μπουρδα που πεταξες ποιος σου ειπε εσενα οτι τα φαρμακα του hiv τον κοιμιζουν αυτο που κανουν τα φαρμακα ειναι να μπλοκαρουν τον ιο να αναπαρχθει υπερβολικα ετσι ωστε ο οργανισμος να μπορεσει να αναπληρωσει τα κατεστραμενα λεμφοκυταρα τραβα ενημερωσου σωστα και μη πετας οτι να ναι 6 χρονια τις εφαγα στη μαπα αυτες της μαλακιες μεχρι να τον φαει τον πατερα μου αυτη η γαμω αρρωστια δε θα με μαθεις εσυ

η κίρρωση του ήπατος σημαίνει καρκίνος.φίλε δεν τα έχεις καταλάβει καλά τα πράματα κάτι κάνεις λάθος και εμένα δικό μου άτομο ειχε ηπατίτιδα C το ιικο φόρτιο στο αίμα ΄ταν πάνω 3.000  και μέτα το τέλος της θεραπείας του απο 6 μήνες εδειχε ΜΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ και τα απλά τέστ αρνητικό.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

δΙΆΒΑΣΕ καλύτερα τι γράφω παραπάνω,κοιμίζουν τον ιο ναι εννοείται για να σταματήσει να αναπτύσεται.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
δΙΆΒΑΣΕ καλύτερα τι γράφω παραπάνω,κοιμίζουν τον ιο ναι εννοείται για να σταματήσει να αναπτύσεται.
Μια χαρα διαβασα τη εγραψες και σου λεω ΔΕΝ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ αλλο το ενα αλλο το αλλο εχει βιντεακια στο youtube που μπορεις να δεις πως δουλευουν τα φαρμακα σε καταστολή(κοιμιζει)βαζει το zovirax τον ερπη kai to Sebivo την ηπατιτιδα Β ο hiv ειναι παντα ενεργος.

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
318
Πόντοι
21
Καλησπερα παιδες..
Λοιπόν δεν θα μακρυγορΗσω ,πριν απο 10 μερες πηγα φυλης και γαμησα μια αλβανιδα μιλφ με προφυλακτικο ολα και πιπα και γαμησι.
Με αφησε να γαμησω πρωτα κωλο και μετα μουνι..Οταν μου βαλε το προφυλακτικο ημουν καβλωμενος το ακουμπησε μονο για να βαλει το προφυλακτικο ..Οταν τελειωσα το εβγαλε πριν μου πεσει και το σκουπισε με μωρομαντηλα τραβωντας το ..Επειδη εχω σχεση και εχω κατααγχωθει υπαρχει περιπτωση να κολλησα κατι γιατι διαβασα στΟ ιντερνετ οτι συφιλη κολλας και με δερματικη επαφη η κατι τετοιο..
Η κυρια ομως ερωτηση μου ειναι μετα απο ποσες μερες να κανω εξετασεις για σμν μπορω τωρα στις 10 μερες να εχω ενα σιγουρο αποτελεσμα η πρεπει να περασουν παραπανω ημερες?

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Τώρα παίχτη θα έρθουν σε λίγο οι εφημερεύοντες ιατροί του σάιτ να σε εξετάσουν..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.180
Πόντοι
41.129
Καλησπερα παιδες..
Λοιπόν δεν θα μακρυγορΗσω ,πριν απο 10 μερες πηγα φυλης και γαμησα μια αλβανιδα μιλφ με προφυλακτικο ολα και πιπα και γαμησι.
Με αφησε να γαμησω πρωτα κωλο και μετα μουνι..Οταν μου βαλε το προφυλακτικο ημουν καβλωμενος το ακουμπησε μονο για να βαλει το προφυλακτικο ..Οταν τελειωσα το εβγαλε πριν μου πεσει και το σκουπισε με μωρομαντηλα τραβωντας το ..Επειδη εχω σχεση και εχω κατααγχωθει υπαρχει περιπτωση να κολλησα κατι γιατι διαβασα στΟ ιντερνετ οτι συφιλη κολλας και με δερματικη επαφη η κατι τετοιο..
Η κυρια ομως ερωτηση μου ειναι μετα απο ποσες μερες να κανω εξετασεις για σμν μπορω τωρα στις 10 μερες να εχω ενα σιγουρο αποτελεσμα η πρεπει να περασουν παραπανω ημερες?

θα σε θυμομαστε τυπε ....    :priest: :priest: :priest: :priest:

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
318
Πόντοι
21
ρε συ μαν τωρα βρηκα χρονο να γραψω ..δωσε καμια συμβουλη

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Καλησπερα παιδες..
τυπε εχεις καναν γνωστο συμβολαιογραφο; :S :S :S

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
318
Πόντοι
21
καλα οκαυ πολυς χρονος για καζουρα μηδεν συμβουλες

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
δεν προλαβαμε να μπαχαλεψουμε και μας αλλαξαν κατηγορια

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (1).jpg
    αρχείο λήψης (1).jpg
    6,6 KB · Εμφανίσεις: 17

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Αφού λές ολα με προφυλακτικό τα έκανες.. οπότε πώς να κόλλησες κάτι?
τυπε εισαι τρελος ακουμπησε τον πουτσο του για να βαλει το προφυλακτικο τι δεν καταλαβαινεις?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυπε υποστηριζεις οτι ειναι τελειωμενος επειδη δεν ηπιε φαντα
και να μην τα τιναξει απο τον Εμπολα τυπε που απο οτι φαινεται κολλησε, τον περιμενει ο Πικερ στην γωνια,αφου πρωτα του γαμησει την γκομενα :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom