Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Φοβουνται ολοι μην τους διαλυθει το αρσενικο προτυπο του μεγα αλεξανδρου.καταλαβετε το δεν υπαρχουν αρσενικα προτυπα.ολοι οι αντρες ειναι πιθανοι γκεοι. αρκει να αποδεχτουν την μη επικρατουσα σεξουαλικοτητα και να αφεθουν στο ηδονισμο χωρις ταμπου.πια η διαφορα αν ετρωγε και μερικες ψωλες στον κωλο ο αλεξανδρος.θα εκανε τα κατορθωματα του μικροτερα?
τυπε ο Σπαρτιατης αρχηγος των μυριων, πριν τον φανε με μπαμπεσια οι περσες σε συνομιλιες, ηταν κουνιστος και οταν απομακρυνοταν γελουσαν οι στρατιωτες για το γκεηλικι του το εγραψε ο ξενοφωντας. για τον μεγαλεξανδρο γιατι ολες οι πηγες λενε οτι ηταν μονο ετεροφυλοφυλος???? ομοφυλοφυλοι σε αλλες κοινωνιες μπορει να ειναι 1% σε αλλες 10% γιατι τετοια επιμονη να τους βγαλετε ολους ομοφυλοφυλους? για να τους νομιμοποιησετε, να τους απενοχοποιησετε, να τους διαφημισετε ποιος ειναι ο σκοπος σας? στην  ελλαδα νομιμοι ειναι αν θελετε στειλτε διαμαρτυρια στο ιραν και στην ρωσσια που ειναι παρανομοι ολικα ή εν μερει.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Το τραγουδάνε επειδή τα υποχρεώνουν και επειδή έτσι τους λένε.Δεν τα ρώτησε κανείς την γνώμη τους κυρίως επειδή σε αυτή την ηλικία δεν έχουν καμία γνώμη επί του θέματος.Δεν μισούν τον φασισμό επειδή δεν ξέρουν τι είναι.Άτοπο το παράδειγμα.
γνωμη τεκμηριωμενη δεν εχουν , αλλα πηγαινε δες τις φατσες τους οταν τραγουδανε και πες μου μετα οτι δεν τον μισουνε. το ιδιο μισος με οταν βριζουν την αντιπαλη ομαδα ποδοσφαιρου.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
γνωμη τεκμηριωμενη δεν εχουν , αλλα πηγαινε δες τις φατσες τους οταν τραγουδανε και πες μου μετα οτι δεν τον μισουνε. το ιδιο μισος με οταν βριζουν την αντιπαλη ομαδα ποδοσφαιρου.
Σιγά να μην ονειρεύονται και να κρεμάνε φασίστες.Μην συγκρίνεις τώρα το οπαδιλίκι με αυτό που λέω.Δεν θα βγάλουμε άκρη.Αν θέλεις ψάξε να διαβάσεις πως ακριβώς το εκφράζουν μέσα από βιβλία ψυχολογίας.

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Η αποψη μου για τους Πουστηδες ειναι αυτη :
%CE%9A%CE%B1%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B1%CF%82.jpg

Δεν εχει νοημα να κανω διαλογο

παιρνω καμψεις με βρασιδα  :headbang2: :headbang2:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τυπε ο Σπαρτιατης αρχηγος των μυριων, πριν τον φανε με μπαμπεσια οι περσες σε συνομιλιες, ηταν κουνιστος και οταν απομακρυνοταν γελουσαν οι στρατιωτες για το γκεηλικι του το εγραψε ο ξενοφωντας. για τον μεγαλεξανδρο γιατι ολες οι πηγες λενε οτι ηταν μονο ετεροφυλοφυλος???? ομοφυλοφυλοι σε αλλες κοινωνιες μπορει να ειναι 1% σε αλλες 10% γιατι τετοια επιμονη να τους βγαλετε ολους ομοφυλοφυλους? για να τους νομιμοποιησετε, να τους απενοχοποιησετε, να τους διαφημισετε ποιος ειναι ο σκοπος σας? στην  ελλαδα νομιμοι ειναι αν θελετε στειλτε διαμαρτυρια στο ιραν και στην ρωσσια που ειναι παρανομοι ολικα ή εν μερει.
απλα δεν θελουμε να στοχοποιουνται οι gay ως περιεργοι η ανωμαλοι.θελουμε να καταλαβει ο κοσμος οτι ο ερωτισμος υφισταται απο αντρα προς αντρα ασχετα αν η κοινωνια δεν το δεχεται.θελουμε απλα να μαθουν ολοι την αληθεια για την ομοφυλοφιλια.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Φοβουνται ολοι μην τους διαλυθει το αρσενικο προτυπο του μεγα αλεξανδρου.καταλαβετε το δεν υπαρχουν αρσενικα προτυπα.ολοι οι αντρες ειναι πιθανοι γκεοι. αρκει να αποδεχτουν την μη επικρατουσα σεξουαλικοτητα και να αφεθουν στο ηδονισμο χωρις ταμπου.πια η διαφορα αν ετρωγε και μερικες ψωλες στον κωλο ο αλεξανδρος.θα εκανε τα κατορθωματα του μικροτερα?

Τι λε ρε παιδί μου σοβαρά ??? Είναι να αναρωτιέται κανείς, τι άλλες παπαριές θα μας πείτε για να καλύψετε την ανωμαλία σας!!! :S

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ερωτισμος μπορει να υφισταται και μεταξυ αντρα και προβατινας δεν το αμφισβητει κανεις.
αν θιγονται οι ομοφυλοφυλοι απο χαρακτηρισμους οπως ανωμαλοι , ψυχικα ασθενεις κλπ ας κανουν μηνυση σοτυς αμερικανους γιατρους που πριν το 70 τους κατετασαν στα ψυχικα νοσηματα.
Σημερα και στην Ελλαδα πιο ζορι τραβανε οι ομοφυλοφυλοι και γιατι βγαζουν ασχετους σαν τον μεγαλεξανδρο οτι ταχα ητανε γκεη τι κερδιζουν απο αυτο? για αλλους που δεν το θεωρουν τιμητικο ειναι λασπη και θα αντιδρασουν.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
στον δημο θεσσαλονικης κατεβηκε υποψηφια συμβουλος τρανς με τον συριζα που εχει και ταινια στο ιντερνετ να κανει παρτουζα με 2 πουστρακια, ειδατε καμια στοχοποιηση????

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ερωτισμος μπορει να υφισταται και μεταξυ αντρα και προβατινας δεν το αμφισβητει κανεις.
αν θιγονται οι ομοφυλοφυλοι απο χαρακτηρισμους οπως ανωμαλοι , ψυχικα ασθενεις κλπ ας κανουν μηνυση σοτυς αμερικανους γιατρους που πριν το 70 τους κατετασαν στα ψυχικα νοσηματα.
Σημερα και στην Ελλαδα πιο ζορι τραβανε οι ομοφυλοφυλοι και γιατι βγαζουν ασχετους σαν τον μεγαλεξανδρο οτι ταχα ητανε γκεη τι κερδιζουν απο αυτο? για αλλους που δεν το θεωρουν τιμητικο ειναι λασπη και θα αντιδρασουν.
απο το 70 ως σημερα εχουν αλλαξει πολλα στην ψυχιατρικη.το μεσαιωνα υπηρχαν και μαγισσες αν θες να το παμε ετσι

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
α ωραια αφου δεν λενε τους πουστιδες πλεον τρελους, τους εχουν και πληρη δικαιωματα, τα ζορια που λες οτι τραβανε δεν υφιστανται, σημερα, στην ελλαδα. πατε να διαδηλωσετε εξω απο την πρεσβεια της ρωσσιας και του ιραν.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εγω στρειτ μπουρδελακιας ειμαι αλλα αναγνωριζω το φυσιολογικο απο το αφυσικο και το λεω.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ο  λιλας μεγας αλεξανδρος πανω στο παλουκι του  :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αν σε κανει να νοιωθεις καλυτερα λεγε οτι θες λενε οι γιατροι.
και ο ζαχαρατος καραστρεητ ειναι, απλα υποκρινεται μπροστα στις καμερες  :grin:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ρε μάγκες πήγα σήμερα να κάνω κάτι εξετάσεις κάπου απέναντι από το πολυτεχνείο και μπήκα από λάθος πόρτα και βρέθηκα μέσα σε μια  αίθουσα με φρουτάκια και άλλα διάφορα. Μπήκα κάτα λάθος καθώς έβγαινε ένας γέρος και έτσι άνοιξε η πόρτα αλλιώς θα έπρεπε να πατήσω το κουδούνι και δεν ξέρω αν θα μου άνοιγαν.
Οπως βγήκα μετά είδα απέξω κάτι τύπους οι οποίοι πρέπει να ήταν τσιλιαδόροι και δεν με πρόσεξαν την ώρα της εισόδου γιατί είχαν πιάσει κουβέντα. Απέξω πάντως δεν έγραφε τίποτε ούτε internet καφέ αλλά ούτε και τίποτε άλλο. Τους ρώτησα για το μικροβιολογικό και μου είπαν από την άλλη μεριά πήγαινε. Τους ευχαρίστησα και έφυγα. Τελικά τις εξετάσεις δεν τις έκανα.

:think:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Ρε μάγκες πήγα σήμερα να κάνω κάτι εξετάσεις κάπου απέναντι από το πολυτεχνείο και μπήκα από λάθος πόρτα και βρέθηκα μέσα σε μια  αίθουσα με φρουτάκια και άλλα διάφορα. Μπήκα κάτα λάθος καθώς έβγαινε ένας γέρος και έτσι άνοιξε η πόρτα αλλιώς θα έπρεπε να πατήσω το κουδούνι και δεν ξέρω αν θα μου άνοιγαν.
Οπως βγήκα μετά είδα απέξω κάτι τύπους οι οποίοι πρέπει να ήταν τσιλιαδόροι και δεν με πρόσεξαν την ώρα της εισόδου γιατί είχαν πιάσει κουβέντα. Απέξω πάντως δεν έγραφε τίποτε ούτε internet καφέ αλλά ούτε και τίποτε άλλο. Τους ρώτησα για το μικροβιολογικό και μου είπαν από την άλλη μεριά πήγαινε. Τους ευχαρίστησα και έφυγα. Τελικά τις εξετάσεις δεν τις έκανα.

:think:

Βιοιατρική πήγες;;Τόσο δύσκολο να το βρεις;Δε ρώταγες ρε φίλε;

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Το βρήκα τύπε. Δεν είναι η βιοιατρική. Απλά θα πάω άλλη μέρα. Δεν θα έπρεπε νομίζω να ανφέρω την ονομασία του διαγνωστικού. Αμέσως θα φωτωγραφήσω την «μπαρμπουτιέρα» που δεν είναι δική μου δουλειά.
Λες και δεν το ξέρουν βέβαια!

:jerking:

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
206
Πόντοι
26
Εκανα μια ερευνα στο internet και βρηκα τα σεξουαλικος μεταδιδομενα νοσηματα που μπορει να κολλησει καποιος απο στοματικο ερωτα.

Αυτο που δεν λεει το σιτε ωμος ειναι ποσες ειναι η πιθανοτητες να κολλησεις κατι.

Ξερει καποιο μελος κανενα site που να λεει και τες πιθανοτητες ?

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
κολλας ειντζ με αυτον τον τροπο ρε παιδια ισχυει το παρακατω?

10565129_625804187534735_6644642611116585093_n.jpg

poker

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
κολλας ειντζ με αυτον τον τροπο ρε παιδια ισχυει το παρακατω?

10565129_625804187534735_6644642611116585093_n.jpg

ειναι ελαχιστες οι επιβεβαιωμενες περιπτωσεις στην διεθνη βιβλιογραφια, μεταδοσης hiv με τετοιο τροπο, οποτε δεν αποτελει κινδυνο,  διαβασε κι εδω

μαλλον η συγκεκριμενη αφισα εαν δεν ειναι fake  θελει να περασει αντιναρκωτικο μηνυμα

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
παιδια και με μια γρατζουνια στο μπασκετ μπορεις θεωρητικα να κολλησεις αιητζ πρακτικα ομως ειναι απιθανο για αυτο δεν λεει κανεις οτι με το μπασκετ κολλας αιητζ.
αρκετοι πχ εχει αποδειχτει οτι κολλησαν αιητζ απο οδοντιατρικα εργαλεια που δεν αποστειρωθηκαν σωστα, προφανως ομως ο παγκοσμιος οργανισμος υγειας δεν αναφερει ως σημαντικο παραγοντα εξαπλωσης του αιητζ τις επισκεψεις σε οδοντιατρους. το οτι κολλησαν πχ 300 ατομα σε ολο τον κοσμο αιητζ με αυτον τον τροπο θεωρειται αμελητεο στους εκατομμύρια φορεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom