Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Βασικά αυτό που κατα την άποψή μου συμβαίνει σήμερα είναι να βλέπεις τα "κακά παιδιά" (οι παραμυθάδες/φιδέμπορες, ψιλοπουστράκια που δεν ξηγιούνται ωραία στις γκόμενες)να πηδάνε 2 και 3 καμια φορα παράλληλα, και τα καλά παιδιά (πιο ήρεμοι τύποι) να τη βγάζουν σε μπουρδέλα ή αν έχουν μια γκόμενα να προσπαθούν όπως λες να την κρατήσουν με νύχια και με δόντια  :headbang:

εγω ουτε κακο παιδι ειμαι αλλα ουτε καλο
ειμαι καλτ τυπος φουλ καφριλα  :grin: :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Respect. Λάθος νήμα  :2funny:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 20

ΒΡΑΣΙΔAΣ

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Συγνώμη,δεν είχα καταλάβει ότι δεν είσαι σε θέση να φέρεις επιχειρήματα και να κάνεις ενήλικο διάλογο. Δεν θα ξανασυμβεί :)
Η αποψη μου για τους Πουστηδες ειναι αυτη :
%CE%9A%CE%B1%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B1%CF%82.jpg

Δεν εχει νοημα να κανω διαλογο

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Η αποψη μου για τους Πουστηδες ειναι αυτη :
%CE%9A%CE%B1%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B1%CF%82.jpg

Δεν εχει νοημα να κανω διαλογο
Τυπε πιστευω οτι θα διασκεδασεις αφανταστα και θα χαρεις ανακαλυπτοντας απο που και πως βγηκε η λεξη faggot για τους πουστηδες! Σε αντιθεση βεβαια με τον μεσο νοημων ανθρωπο που απλα προβληματιζεται. ;)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Και οι gay ανθρωποι ειναι με σαρκα και οστα οπως εμεις.απλα εχουν μαθει να εκφραζουν την σεξουαλικοτητα τους με ενα τροπο που δεν αρμοζει στα προτυπα της κοινωνιας.ο ανθρωπος παντα φοβοταν το αγνωστο.τουλαχιστον αναμεσα στους ανθρωπους υπαρχουν καποιοι που δεν εδειξαν το παραμικρο φοβο στην αναζητηση της ηδονης σε αγνωστα και κατακριτεα πεδια της σεξουαλικοτητας και αυτοι ειναι οι  gay

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Δεν ισχύει ότι οι γκόμενες (οι περισσότερες) εκεί έξω έχουν σμν. Δεν είπα ότι δεν έχουν,αλλά όχι στον βαθμό που παρουσιάζεται. Αν θες δες το και σαν ποσοστό. Η πουτάνα πηγαίνει με 50 άτομα την ημέρα και τώρα ποια τους αφήνει όλους να την χύνουν στο στόμα. Η κοπέλα αν είναι και πολύ απελευθερωμένη άντε να πάει με 10? 20?  σε ένα χρόνο? Ξέρω γω. Αν αναλογιστείς ότι αρκετός από τον κόσμο που πάει στα μπουρδέλα αγνοεί πλήρως τι θα πει προσωπική υγειηνή και φυσικά νομίζει ότι ετζ πχ κολλάνε μόνο οι αδερφές και όταν του σπάει το προφυλακτικό πιστεύει ότι ο μόνος κίνδυνος είναι να μη την αφήσει έγκυο τότε καταλαβαίνεις τι παίζει.
10? 20?  σε ένα χρόνο? μεσα στο μηνα πες καλητερα!

ΒΡΑΣΙΔAΣ

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Και οι gay ανθρωποι ειναι με σαρκα και οστα.απλα εχουν μαθει να εκφραζουν την σεξουαλικοτητα τους με ενα τροπο που δεν αρμοζει στα προτυπα της κοινωνιας.
Οι δολοφονοι που βιαζουν τα θυματα τους καθως και οι παιδεραστες ειναι ανθρωποι με σαρκα και ωστα που απλα εχουν μαθει να εκφραζουν τη σεξουαλικοτητα τους με ενα τροπο που δεν αρμοζει στα προτυπα της κοινωνιας.
Προτεινω να κανουν και αυτοι παρελαση καθε χρονο μαζι με τις σκατοπουστες!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι δολοφονοι που βιαζουν τα θυματα τους καθως και οι παιδεραστες ειναι ανθρωποι με σαρκα και ωστα που απλα εχουν μαθει να εκφραζουν τη σεξουαλικοτητα τους με ενα τροπο που δεν αρμοζει στα προτυπα της κοινωνιας.
συγκρινεις του gay με τους παιδοφιλους?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Στην μία περίπτωση βλάπτουν τον άλλο στην άλλη περίπτωση δεν βλάπτουν κανέναν.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Και οι gay ανθρωποι ειναι με σαρκα και οστα.απλα εχουν μαθει να εκφραζουν την σεξουαλικοτητα τους με ενα τροπο που δεν αρμοζει στα προτυπα της κοινωνιας.
εχουν μαθει ή ο εγκεφαλος τους εχει διαμορφωθει ετσι? ενα ποσοστο των πουστιδων μπορει να γινεται και ενα αλλο να γεννιεται. για μενα ουτε οι μεν ουτε οι δε εχουν ευθυνη για αυτο, εχουν ευθυνη για αλλα που θα πω παρακατω.
σε επιστημονικες ερευνες εχει δειχθει οτι το 1/6 των ομοφυλοφυλων αντρων γεννιεται ετσι γιατι κατα την αναπτυξη του ο εγκεφαλος δεχτηκε επιθεση απο αντισωματα της κυοφορουσας μαμας, τα αλλα 5/6 τι γινεται?
ενα ποσοστο πχ εγινε ετσι μετα απο εγκλεισμο σε φυλακες οποτε μπορει να υπαρχει η προδιαθεση σε καποιους και να εκδηλωνεται μονο σε καταλληλες συνθηκες.
ειτε λοιπον οφειλεται σε γεννετικα αιτια, ειτε σε αναπτυξιακα, ειτε σε μαθηση ο ομοφυλοφυλος δεν φερνει ευθυνη για το οτι ειναι ομοφυλοφυλος φερει ομως ευθυνη για τις πραξεις του και τον σεβασμο των νομων.
υπαρχει πχ γεννετικο συνδρομο που σε κανει πιο επιθετικο ομως ΔΕΝ ΑΠΑΛΑΣΣΕΣΑΙ των ποινων για τυχον βιαια εγκληματα που κανεις, ετσι και οι πουστιδες αν ζουν σε ανεκτικη πχ αγγλικη κοινωνια ειναι τυχεροι. αν ομως γενηθηκαν στο ιραν θα πρεπει να φυγουν ή να καταπιεστουν αλλιως θα εκτελεστουν.
ομοιως και μεγαλο μερος θελει πανω απο μια γυναικα αλλα καταπιεζομαστε γιατι η διγαμια ειναι παρανομη στην ελλαδα οποτε αν καποιος θελει σωνει και καλα 2 γυναικες επισημα, θα πρεπει να μεταναστευσει σε αντιστοιχη πχ. ισλαμικη χωρα ή να φυλακιστει για διγαμια

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Στην μία περίπτωση βλάπτουν τον άλλο στην άλλη περίπτωση δεν βλάπτουν κανέναν.
εγω οταν ημουν 12 χρονων (παιδι νομικα) αν μια γυναικα ανω των 18 παιδοφιλη εκανε σεξ συναινετικο μαζι μου σε τι ακριβως βλαφθηκα?
το τι ειναι ή τι μπορει να ειναι επιβλαβες ειναι σε ενα μερος υποκειμενικο και οι νομοι βγηκαν απο νομικους και οχι γιατρους. για πολλους το να "παρασυρθει" ο γιος τους και να γαμησει πουστιδες ειναι επιβλαβες. αρα παρανομη η ομοφυλοφιλια αν η πλειοψηφια ή η εξουσια εχει αυτην την γνωμη...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εσενα τυπε σε βλεπω σημαιοφορο στην επομενη παρελαση!
pict01131.jpg
Η ψυχολογία λέει ότι όταν φοβάσαι και αποδοκιμάζεις πολύ κάτι είναι επειδή καταβάθος το ποθείς και φοβάσαι να το αποδεχτείς και να το παραδεχθείς στον εαυτό σου... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom