Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Και ομως οι πουτανες ειναι πιο καθαρες.....απλα υπαρχη μια φυσιολογικη υπεραναπτυξη μικροβιον λογο μεγαλης συχνοτητας ανδρων κτλ....μια κοπελα απλη μπορει να κουβαλαει 1 κιλο σμν....καθαρα εμπειρικα το λεω...
Αν ίσχυε αυτό ρε παίχτη θα φοβόσουν να σου πάρει πίπα χωρίς καπότα η γκόμενα που θα γνώριζες κάπου έξω ενώ στις πουτάνες θα το έκανες πιο άνετα.Γίνεται όμως έτσι?

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
μια κοπελια ειχε κολλησει κονδυλωματα και ειχε φτασει στο σημειο να κανει εγχειριση στο τραχηλο..ακολουθησε και θεραπεια με φαρμακα αυτη τωρα μεταδιδει τον ιο η εχει ψοφησει;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
μια κοπελια ειχε κολλησει κονδυλωματα και ειχε φτασει στο σημειο να κανει εγχειριση στο τραχηλο..ακολουθησε και θεραπεια με φαρμακα αυτη τωρα μεταδιδει τον ιο η εχει ψοφησει;
Υπάρχουν πάρα πολλά είδη του ιού hpv και όσο και αν ακούγεται τρομακτικό αυτό οι περισσότεροι σεξουαλικά ενεργοί άνθρωποι έχουν κολλήσει κάποιο από τα είδη αυτά τον έχουν ήδη μέσα τους σε αδράνεια. Σε αυτή την περίπτωση τα κονδυλώματα θα εμφανισθούν μόνο όταν ο οργανισμός είναι πεσμένος. Στους άντρες τα κονδυλώματα δεν κάνουν τόσο σοβαρά προβλήματα όσο στις γυναίκες όπου μπορεί να εμφανίσουν ακόμα και καρκίνο. Νομίζω ότι ο ιός δεν φεύγει ποτέ από το σώμα αλλά αν τα αφαίρεσε χειρουργικά δεν μπορεί να μεταδώσει τον ιό από επαφή στο συγκεκριμένο σημείο τουλάχιστον.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μολυσματικη τερμιθο σε μπουρδελο παλια με μια αραπινα....Συμφωνο σε αυτο π λες.....οσο αναφορα πιο βαρια σμν...πιο πολυ κινδινεψα με γκομενα...παρα στα μπουρδελα....καθαρα εμπειρικα,, :rockon:

Απο μπουρδέλα κι εγώ είχα αρπάξει μολυσματική τέρμινθο....4 years ago...

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αν ίσχυε αυτό ρε παίχτη θα φοβόσουν να σου πάρει πίπα χωρίς καπότα η γκόμενα που θα γνώριζες κάπου έξω ενώ στις πουτάνες θα το έκανες πιο άνετα.Γίνεται όμως έτσι?

Το ότι κάποιοι ηλίθιοι δεν φοβούνται να τους πάρει ακάποτη πίπα κάποια που γνώρισαν έξω, δε σημαίνει οτι δεν υπάρχει και κίνδυνος, μην τρελλαθούμε. Γι'αυτό ζουν και βασιλεύουν τα σμν...από κάτι τέτοιες και κάτι τέτοιους άσχετους...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το ότι κάποιοι ηλίθιοι δεν φοβούνται να τους πάρει ακάποτη πίπα κάποια που γνώρισε έξω, δε σημαίνει οτι δεν υπάρχει και κίνδυνος, μην τρελλαθούμε. Γι'αυτό ζουν και βασιλεύουν τα σμν...από κάτι τέτοιες και κάτι τέτοιους άσχετους...
Δεν ισχύει ότι οι γκόμενες (οι περισσότερες) εκεί έξω έχουν σμν. Δεν είπα ότι δεν έχουν,αλλά όχι στον βαθμό που παρουσιάζεται. Αν θες δες το και σαν ποσοστό. Η πουτάνα πηγαίνει με 50 άτομα την ημέρα και τώρα ποια τους αφήνει όλους να την χύνουν στο στόμα. Η κοπέλα αν είναι και πολύ απελευθερωμένη άντε να πάει με 10? 20?  σε ένα χρόνο? Ξέρω γω. Αν αναλογιστείς ότι αρκετός από τον κόσμο που πάει στα μπουρδέλα αγνοεί πλήρως τι θα πει προσωπική υγειηνή και φυσικά νομίζει ότι ετζ πχ κολλάνε μόνο οι αδερφές και όταν του σπάει το προφυλακτικό πιστεύει ότι ο μόνος κίνδυνος είναι να μη την αφήσει έγκυο τότε καταλαβαίνεις τι παίζει.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν ισχύει ότι οι γκόμενες (οι περισσότερες) εκεί έξω έχουν σμν. Δεν είπα ότι δεν έχουν,αλλά όχι στον βαθμό που παρουσιάζεται. Αν θες δες το και σαν ποσοστό. Η πουτάνα πηγαίνει με 50 άτομα την ημέρα και τώρα ποια τους αφήνει όλους να την χύνουν στο στόμα. Η κοπέλα αν είναι και πολύ απελευθερωμένη άντε να πάει με 10? 20?  σε ένα χρόνο? Ξέρω γω. Αν αναλογιστείς ότι αρκετός από τον κόσμο που πάει στα μπουρδέλα αγνοεί πλήρως τι θα πει προσωπική υγειηνή και φυσικά νομίζει ότι ετζ πχ κολλάνε μόνο οι αδερφές και όταν του σπάει το προφυλακτικό πιστεύει ότι ο μόνος κίνδυνος είναι να μη την αφήσει έγκυο τότε καταλαβαίνεις τι παίζει.

Όπως έγραψα και παραπάνω αναφερόμενος σε πουτάνες που είναι μόνο στα μπουρδέλα-στούντιο (όχι από πεζοδρόμιο κλπ), αυτές λοιπόν χρησιμοποιούν σχεδόν πάντα προφυλακτικο, ακόμα και στις πίπες. Όσες κοπέλες ξέρω εκεί έξω όταν κάνουν πίπες δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό. Αν λοιπόν εν αγνοία τους πάνε με έναν μολυσμένο άντρα, αυτός μπορεί να τους μεταδώσει χίλια δύο τα οποία θα μεταδώσουν και στον επόμενο, καθότι ούτε εκεί θα βάλουν προφυλακτικό. Επιπλέον οι περισσότερες κοπέλες σήμερα με την ψευτοδικαιολογία ότι "τον εμπιστεύομαι", δεν απαιτούν χρήση καπότας ούτε κατά το σεξ. Ένα άλλο στοιχείο φίλε μου είναι οι εκτρώσεις σε κορίτσια γύρω στα 17, των οποίων ο αριθμός σήμερα είναι ανησυχητικός. Αυτές λοιπόν για να "πιάσουν" παιδί προφανώς πήγαιναν αβέρτα και ελεύθερα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Όπως έγραψα και παραπάνω αναφερόμενος σε πουτάνες που είναι μόνο στα μπουρδέλα-στούντιο (όχι από πεζοδρόμιο κλπ), αυτές λοιπόν χρησιμοποιούν σχεδόν πάντα προφυλακτικο, ακόμα και στις πίπες. Όσες κοπέλες ξέρω εκεί έξω όταν κάνουν πίπες δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό. Αν λοιπόν εν αγνοία τους πάνε με έναν μολυσμένο άντρα, αυτός μπορεί να τους μεταδώσει χίλια δύο τα οποία θα μεταδώσουν και στον επόμενο, καθότι ούτε εκεί θα βάλουν προφυλακτικό. Επιπλέον οι περισσότερες κοπέλες σήμερα με την ψευτοδικαιολογία ότι "τον εμπιστεύομαι", δεν απαιτούν χρήση καπότας ούτε κατά το σεξ. Ένα άλλο στοιχείο φίλε μου είναι οι εκτρώσεις σε κορίτσια γύρω στα 17, των οποίων ο αριθμός σήμερα είναι ανησυχητικός. Αυτές λοιπόν για να "πιάσουν" παιδί προφανώς πήγαιναν αβέρτα και ελεύθερα.
Οι στατιστικές λένε ότι στην Ελλάδα από το 2007 και μετά υπάρχει ραγδαία αύξηση των σμν. Οι ομάδες υψηλού κινδύνου όπως παρουσιάζεται αυτό είναι καταρχάς οι χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών και αμέσως μετά οι εργαζόμενες στον αγοραίο έρωτα και όσοι επιδίδονται στον αγοραίο έρωτα. Αυτό το λένε τα στατιστικά του κεελπνο. Δεν είναι ότι αυτό που λες δεν έχει λογική,απλά ο αριθμός και η ''ποιότητα'' των ατόμων που πάει μια ιερόδουλη είναι τέτοιος που δεν μπορεί να συγκριθεί με τις απλές κοπέλες εκεί έξω.Μεγάλο ρόλο παίζει και το γεγονός ότι όπως λένε το 30% των ανθρώπων που έχουν κάποιο σμν δεν το γνωρίζουν.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οι στατιστικές λένε ότι στην Ελλάδα από το 2007 και μετά υπάρχει ραγδαία αύξηση των σμν. Οι ομάδες υψηλού κινδύνου όπως παρουσιάζεται αυτό είναι καταρχάς οι χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών και αμέσως μετά οι εργαζόμενες στον αγοραίο έρωτα και όσοι επιδίδονται στον αγοραίο έρωτα. Αυτό το λένε τα στατιστικά του κεελπνο. Δεν είναι ότι αυτό που λες δεν έχει λογική,απλά ο αριθμός και η ''ποιότητα'' των ατόμων που πάει μια ιερόδουλη είναι τέτοιος που δεν μπορεί να συγκριθεί με τις απλές κοπέλες εκεί έξω.Μεγάλο ρόλο παίζει και το γεγονός ότι όπως λένε το 30% των ανθρώπων που έχουν κάποιο σμν δεν το γνωρίζουν.
βεβαιως θα εχουν λιγο υψηλοτερο κινδυνο.βλεπεις εχουν 1000γυναικες στο ενεργητικο τους και οχι 1οπως ο μεσος ελληνας.ας παει και ο μεσος ελληνας με1000αψεγαδιαστες και μετα τα ξαναλεμε.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
βεβαιως θα εχουν λιγο υψηλοτερο κινδυνο.βλεπεις εχουν 1000γυναικες στο ενεργητικο τους και οχι 1οπως ο μεσος ελληνας.ας παει και ο μεσος ελληνας με1000αψεγαδιαστες και μετα τα ξαναλεμε.
Ε και τι με αυτό? Το θέμα εδώ δεν είναι ποιος γαμάει περισσότερο αλλά ποια ομάδα ανθρώπων βρίσκεται σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Ξεχνάς πάντως ότι ο μέσος Έλληνας είναι που πάει στα μπουρδέλα και κυρίως ότι πάει στα μπουρδέλα επειδή ακριβώς έχει μια γκόμενα όλη και όλη και θέλει και παραπάνω.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ε και τι με αυτό? Το θέμα εδώ δεν είναι ποιος γαμάει περισσότερο αλλά ποια ομάδα ανθρώπων βρίσκεται σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Ξεχνάς πάντως ότι ο μέσος Έλληνας είναι που πάει στα μπουρδέλα και κυρίως ότι πάει στα μπουρδέλα επειδή ακριβώς έχει μια γκόμενα όλη και όλη και θέλει και παραπάνω.
λαθος τα ξερεις ο μεσος ελληνας αντρας ειναι πιστος στη σχεση του.μπουρδελα πηγαινουν οσοι δεν αντεχουν την ψευτια.οσοι δεν θελουν νς παρουν μερος στις αθλιες συνχρονες σχεσεις

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
λαθος τα ξερεις ο μεσος ελληνας αντρας ειναι πιστος στη σχεση του.μπουρδελα πηγαινουν οσοι δεν αντεχουν την ψευτια.οσοι δεν θελουν νς παρουν μερος στις αθλιες συνχρονες σχεσεις
Ναι,όσο είναι ο μέσος Έλληνας πιστός στην γκόμενα του άλλο τόσο οι πουτάνες στη φυλής είναι παρθένες. Εγώ δε ξέρω ούτε έναν μέσο Έλληνα που να μην κεράτωσε ποτέ καμία γκόμενα.Κάτι μου λέει ότι στις πουτάνες πάνε όσοι δεν αντέχουν την αγαμία πάντως.  :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ναι,όσο είναι ο μέσος Έλληνας πιστός στην γκόμενα του άλλο τόσο οι πουτάνες στη φυλής είναι παρθένες. Εγώ δε ξέρω ούτε έναν μέσο Έλληνα που να μην κεράτωσε ποτέ καμία γκόμενα.Κάτι μου λέει ότι στις πουτάνες πάνε όσοι δεν αντέχουν την αγαμία πάντως.  :2funny:
επιλεγεις να δεις αυτα που θες να δεις.εχεις χτισει λανθασμενη αντιληψη για τη μονογαμικη φυση του μεσου ελληνα.κρατα την αποψη σου αφου αυτη σου αρεσει

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
επιλεγεις να δεις αυτα που θες να δεις.εχεις χτισει λανθασμενη αντιληψη για τη μονογαμικη φυση του μεσου ελληνα.κρατα την αποψη σου αφου αυτη σου αρεσει
Σε ευχαριστώ που μου το επιτρέπεις.  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τις εξω να φοβαστε μαγκες.τουλαχιστον οι μεσα περνανε και γιατρους.παντα με καποτα και μην φοβαστε τιποτα.τις σχεσεις με γυναικες να φοβαστε.που ειναι γεματες ψευτια και παραπλανηση και δεν ξερεις απο που θα σου ερθει

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Σωστός φίλε. Αν σου πω οτι κι εγώ για τον ίδιο λόγο πήγαινα (δεν κάνω καθόλου πλάκα).

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Το κακό είναι ότι ακόμα και να τους κάθεται η γκόμενά τους, κάποιοι επιλέγουν να τις κερατώνουν (και όχι ίσως με πόρνες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
παντως σημερα δν βλεπω να γαμαει κανενας  :2funny: :2funny: :2funny:
αν εχει καποιος γκομενα τη κραταει με νυχια και δοντια μη του φυγει  :2funny: :2funny: :2funny:
μονο οι γνησιοι μπουρδελιαρηδες αλητηριοι τυποι γαμανε  :grin: :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
παντως σημερα δν βλεπω να γαμαει κανενας  :2funny: :2funny: :2funny:
αν εχει καποιος γκομενα τη κραταει με νυχια και δοντια μη του φυγει  :2funny: :2funny: :2funny:
μονο οι γνησιοι μπουρδελιαρηδες αλητηριοι τυποι γαμανε  :grin: :grin:

Βασικά αυτό που κατα την άποψή μου συμβαίνει σήμερα είναι να βλέπεις τα "κακά παιδιά" (οι παραμυθάδες/φιδέμπορες, ψιλοπουστράκια που δεν ξηγιούνται ωραία στις γκόμενες)να πηδάνε 2 και 3 καμια φορα παράλληλα, και τα καλά παιδιά (πιο ήρεμοι τύποι) να τη βγάζουν σε μπουρδέλα ή αν έχουν μια γκόμενα να προσπαθούν όπως λες να την κρατήσουν με νύχια και με δόντια  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom